20

ОЦИАЛНИ ДАННИ ГРАО

преди 2 години

ВЕЛИКО ТЪРНОВО - ГОВОРИМ ЗА САМИЯТ ГРАД не като община ИМА население по настоящ адреси 71156 и население по постоянен адрес 73049 - ДАННИ за 2020

19

Велико Търново БРОЙ

преди 2 години

Източници: Национален статистически институт НАСЕЛЕНИЕ на ВЕЛИКО ТЪРНОВО За година 2019 БРОЙ ХОРА НАСЕЛЕНИЕ 68 828.

18

Запознат

преди 2 години

Около 200к постоянни + 10-15 хил. гости, а в града в момента има 60-70 хил. души ... А иначе пандемията си върви, предимно гастърбайтери и тук там неваксинирани и от селата .. Местните болници обаче търсят медици ,вероятно натиска е голям

17

Анонимен

преди 2 години

Става въпрос за област Велико Търново, която е с население около 270 хил.

16

Впечатляващо 83%

преди 2 години

От всичките Велико ТРЪНОВЦИ са с поне ЕДНА ИГЛА БОЦНАТА. Това 83% от ВСИЧКИ ТАМ явно ВАКСИНАЦИЯТА ЗАРАЗЯВА ХОРАТА, ЗА ДА ИМА ПИК. Другият ИЗВОД, че НЕ ИГРАЕ НИКАКВА РОЛЯ ВАКСИНАТА тоест ПАК СЕ ЗАРАЗЯВАШ с ВИРУСА.

15

Анонимен

преди 2 години

Ама кажи го тоя процент де, защото иначе е спекулация. Аз се сещам за няколко града в търновска област, в които има пунктове и ваксинирани. Със сигурност ВТ е далеч от 50%. Айде без внушения, че ваксините не действат. Все пак е факт, че 97% от умрелите са без ваксина. Ако можеха да върнат времето, дали биха си сложили? Или щяха да пишат по форумите, че земята била плоска.

14

Анонимен

преди 2 години

Да мрът. Не искат маски, не искат ограничения, не искат ваксини, искат цялата държава да работи за тях и да заемат 200+ легла само с Ковид. Да мрът

13

Анонимен

преди 2 години

Търново е пълно с шведи, холанци, белгийци германци и англичани. Всичките черни, брадати миризливи и мустакати. Резултата е на лице.

12

do Бате Сечко

преди 2 години

Защо ще ходиш да си правиш тест ако не си болен? Явно са отишли защото са ИСТИНСКИ болни. Все едно някой те преследва с клечката да ти бърка в носа

11

До 13

преди 2 години

И кам го сметна тоя не малък процент? Щото ако ваксинираните в областта са 30к, то трябва да разделиш на броя хора в цялата област, който е Доста по голям от 70к. Ама дай глупости да се пишат, щото нямаме акъл

10

ОГРОМНО НАСЕЛЕНИЕ

преди 2 години

Велико Търново към 2020 е население 72 207 това е ГИГАНТСКА брой е ЧУДОВИЩНА Епидемия от толкова много хора направо ЦЯЛА ЕВРОП ЩЕ Е В ПОТРЕС.

9

ха ха

преди 2 години

Пик,след пик, орда след орда :)))) Това пиковете ги нямате за нищо! :)))

8

Голяма РАБОТА

преди 2 години

Голям РАБОТА това Велико Търново с Великият ПИК при Великия ОГРОМЕН БРОЙ население дето се познават всички съседи щото са толкова много.

7

Ачката Кунчев

преди 2 години

Заразата се разпространява в кръчми, барове, заведения и дискотеки, всички сте видяли предполагам за какво става въпрос по морето. Мой познат успяваше да се опази, ходеше да спортува, гледаше мачове на стадиона, ходеше си в офиса. Накрая имаше неблагоразумието да отиде на дискотека и се зарази с кихавицата.

6

Анонимен

преди 2 години

Аууу,докторите у В.Търново направо удариха джакпота.

5

До 4

преди 2 години

А пък ние ромите сме категорично против ваксините. Нито един наш брат не е ваксиниран. А както знаете ние сме най-образовани и интелигентни. Ние знаем най-добре, четем критично научна информация и разбираме от вирусология и имунология.

4

Анонимен

преди 2 години

Ние гейовете вече се ваксинирахме и си искаме сертификат, като дойде ред за прайда да не ни забранят да идем на прайда. Айде гледайте на картата къде има най-много ваксинирани и по туй ще познаете къде има най-много гейове. Скоро ще си бием и трета доза, а вие антиваксъри умирайте.

3

Анонимен

преди 2 години

Сега ще има пик ама след месец няма да има. Ние в Търново ще изчакаме да изчезне.

2

Бате Сечко

преди 2 години

Питам пак:Позитивен резултат или наистина болни хора...??? Щото иначе, тези резултати си ги навирайте в .........! Ама бързо моля!

1

СС

преди 2 години

Кво ги броите тия ваксинирани бре ? Тия с двете дози вече трябва да им бият трета,6 месеца и толкова...