14

Разбирач

преди 2 години

Ислямистите са голяма слабост за елита на САЩ oще от време оно. Да не забравяме, че талибаните ги създадоха САЩ, САЩ са първи приятели и със Саудитска Арабия, а талибаните и саудитците са най-големите ислямисти. СА финансира строежа на джамии в цяла Европа, включително в... България. Барак Хюсеин Обама е ислямокомунист, разпалил арабската ислямистка пролет, а Байдън му беше дясната ръка, съвсем скоро либералетата ще ислямизират и САЩ.

13

Анонимен

преди 2 години

Коледата дойде по-рано за талибаните,след като Джо Байдън им подари играчки за 90 милиарда.

12

Асан

преди 2 години

Слава на 9.IX. - победата над фашизма и капитализъма :)))

11

Анонимен

преди 2 години

Браво на Байдън и талибаните.............................Започва дипломацията.

10

Анонимен

преди 2 години

Евала на САЩ. Отидоха намериха оная паткан Бин Саламен и го окачиха на въжето. Нищо не ги спря , нито пустинята, нито разходите ,нито волята. Посланието от ВСВ на сам е ясно: който ни посегне да се готви за война. Това за мен е държава пример! За това и са номер 1 . Всичко останало е само плява на политика или квартални паткании.

9

Анонимен

преди 2 години

САЩ имат делово споразумение с Талибан за маковите полета още от 2017 г., иначе как се изтеглят 50000 военни без ни едно сражение или по точно без пушка да гръмне! Атентата на летището е съвсем отделна случка и не Талибан я извърши! Сега се водят разговори с Британия и Русия за техните парчета от тортата с хероин, така е всичко е пари

8

Анонимен

преди 2 години

Партизаните герои слязоха от планината и взеха властта. Хихи, направо като при нас преди 80 години.

7

Факти :

преди 2 години

Oт 1979 г. дo 1989 г. CCCР хрaнeшe бoлшинcтвoтo oт aфгaниcтaнцитe и cлeд 2001 г. тaзи рoля пoeхa aмeрикaнцитe и Eврoпeйcкият cъюз ! Мнoгo дълги гoдини вече caмo щe cи мeчтaят тoвa пaк дa им ce cлучи...

6

Абдухала

преди 2 години

Абе ти дай да те цвъкна аз - пък после ще искам добри отношения!

5

Анонимен

преди 2 години

Лидерът на силите за национална съпротива от северната афганистанска провинция Панджшер Ахмад Масуд каза, че ще прекрати съпротивата, ако талибаните създадат инклузивно правителство.

4

Анонимен

преди 2 години

Всякакви терористи из света,включителни талибаните ,са дело на САЩ.Ако не вярвате вижте кой е спонсор на ислямистите-Катар.Тоест най-верните съюзници на Сащ..Сащ се изтеглят в Катар,а Ал Джазира пропагандира тероризма.Даже децата го разбраха.Скоро ще го разберат и за Ковид.Някои *** му викат :"така се управлявало света"

3

хъммм

преди 2 години

Те винаги са били в добри отношения със САЩ. Особенно, когато им наливаха пари за борбата с Русия.

2

Анонимен

преди 2 години

САЩ и Нато им оставят оръжие за 80 милиарда, та те са вече съюзници!!!

1

Слушкат - папкат

преди 2 години

Сметките на Афганистан в чужди банки са блокирани, тази година се очаква с 40% по-ниска реколта от миналата, а и без това си произвеждат само до 10% от необходимото зърно. А гладно население озверява (в Афганистан - особено лесно), колкото ще да го плашиш и стреляш. Затова ще постигнат тихомълком делово споразумение за производството на опиумен мак и търговията с опиум и хероин, колкото ще да се пъчат и ежат талибанчетата. Не са чак толкова праведни, като опре до парите.