267

Анонимен

преди 2 години

"Правителствата стигат до извода, че единствено една по-динамична ваксинационна кампания може да прекърши надигащата се нова вълна в резултат от Делта варианта." --------------- Абе какви са тия брутални лъжи, бе! Нова вълна не само че не се надига, а тази, дето беше - отмина и в Европа вече седмичният тренд е с ОТРИЦАТЕЛНИ стойности (worldometers). Кого плашите с "надигаща се вълна" и кого манипулирате, че само ваксините могат да я прекършат... Пфу

266

noFreeman

преди 2 години

Ще се лее кръв за свободата, която никой не може да ми я отнеме... 5% ваксърчета тука рипат ама скоро ще сме по улиците и ще видим там ли ще сте или зад ченгетата...

265

Теория на тиранията

преди 2 години

Вчера, като подгониха съседа, защото не беше ваксиниран, аз си замълчах - бях ваксиниран. Днес подгониха мен, но вече няма кой да се застъпи.

264

Щирлиц

преди 2 години

А свободата,братството и равенството къде ги завряхте така чевръсто?Само някой с мустаци ще оправи Европата.

263

bocko

преди 2 години

ваксина на село ми не трябва и без това виждам баба Гена магазинерката веднъж да 3 дни като ходя за хляб.

262

Анонимен

преди 2 години

За съжаление ваксинираните биват заблудени, че са любимци на режима. Ще бъдат прелъстени, използвани, но не изоставени, а експлоатирани до последно. Накрая даже ще операт и пешкира, а истинските виновници ще си гледат кефа в някой южноамерикански рай.

261

Мамин сладък

преди 2 години

До QКакто вече смениха песента "Вакси за спиране на вируса" с "Вакси за да не умреш". Последното също е тъпо, защото не всеси сезаразява, ощ-малко стига до болница и още по-малко есмъртността.

260

Анонимен

преди 2 години

Не. Ако е умрял до 30 дни след ваксина, води се умрял от ваксина. Ако е умрял до 30 дни след диагностициране на ковид-се води от ковид. Ако умре 31 дни след диагностицирате на ковид, не влиза в статистиката. Така поне е в европа. Затова смъртността е всъщност много по-висока, но е занижена.

259

Q

преди 2 години

Ваксаджиите сега се радват, но скоро друга песен ще запеят.

258

Анонимен

преди 2 години

Мислите ли, че ако направите задължителна ваксинация за лекари, ще се ваксинират реално. Ама наистина ли сте толкова наивни да мислите, че който не иска ще се набоде.

257

Мамин сладък

преди 2 години

До 354Това, че хората не искат неодобрени ковид-вакси не означава, че са антивакдъри. Аз съм с всички задължителни ваксини, но тази е тотален експеримент - тествана върху няколко стотин до хиляди души, с неясен дългосрочен ефект и с липса на пълна безотговорност от производител и държава в случай на негативен ефект - ами не, мерси. Навремето Менгеле е правил такива опити, ама нали нова уж беше отречено?!?

256

Q

преди 2 години

Вярно ли е, че преди да минат 14 дни от инжекцията, смъртта се води на неваксиниран? Това го правят CDC в Щатите.

255

Анонимен

преди 2 години

Не се ваксинирай, нали трябва да четем сутрешната черна хроника . Таман свикнахме, с кафето .

254

Оруел

преди 2 години

"Войната е мир. Свободата е робство. Невежеството е сила" . Кой както да го тълкува -прав е ! Силата е в невежите. В Бг това се докавало много пъти. Антивакс срещу вакс ако съдим по имунизацията 80:20

253

Анонимен

преди 2 години

За съжаление това е краят на ЕС. Казва ви го ваксиниран проевропеец, който обаче не може да е безразличен към здравния фашизъм. Ми те утре ще ме задължат да се скопя, ако днес си замълча.

252

Анонимен

преди 2 години

До 348: Умиpaй балък. Заради овце като теб ни ограничават правата. Бий си още 2-3 ваксини и заспивай завинаги.

251

Анонимен

преди 2 години

Спирай безплатните тестове и ваксини и ще клекнат. Въведи ваксин пас навсякъде и готово. Изпитано е! Работи! На който не му харесва, да слага бурката и в Афганистан.

250

Анонимен

преди 2 години

Силвето нали се беше уморила? Преиграва здраво. Или е пияна.

249

Анонимен

преди 2 години

Ще трябва ако неваксиниран ни доближи да имаме право да го отстреляме.

248

Комрад

преди 2 години

Другари, ваксинирането ви прави свободни! Задължително ваксиниране, с армия и полиция, всички до крак. Никой да не напуска селото си без тескере, демек ПСР. Да се отнеме в полза на държавата всяко имущество и да се прокълнат невъзвращенците. Звучи ли ви познато? Хайде сега да де сетите как се живее нормално и да си заврете на неогряното място пропагандата за 5 стотинки.