307

Тинтири Минтири

преди 2 години

Само за Ваше сведение "dnes.bg", в Европа масово има протести и бунтове срещу ваксинацията, но естествено при Вас това не се отразява !Някой от хората, които Ви четат вярват в глупостите, които пишете....мекерета такива !!!

306

аман

преди 2 години

Как ще прекърши вълната ваксина, която не е стерилизираща? Въпрос от лекар към лекари.

305

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден по 10 статии пропаганда за ваксиниране и колко са загрижени властимащите за здравето на хората, само че вече даже много от ваксинираните разбраха че са били подведени и виждат накъде отиват нещата така че всеки ден все повече хора спират да вярват на платените медии, лъже експерти, доктори и всякакъв вид ***!

304

Анонимен

преди 2 години

342.logikata ti e jelezna no propuskash da si zadadesh edin vupros.a toi e.zashto ss vaksinirat doktorite kato e opasno za zdraveto?moje bi sushto.ti mislish li che v tezi durjavi sa po prosti ot teb?

303

яяяяяяяооо

преди 2 години

Ваксините винаги са били по желание и трябва да остане така. Още повече един коктейл, неизпитан, който дава все повече дефекти - не защитава от нови щамове, в Модерна японците откриха нетипични частици. Кака така задължително ще си го слагаме това в тялото?! Нямат мотив. В Израел се бодат с трета игла, но заразените са много, защото ваксината активира вируса. Тогава какъв е смисълът? Освен за да дадем едни пари на фармацевтичните фирми, да си изпълнят плана за петилетката?! За сметка на хората?

302

Пепи

преди 2 години

А бре вчера казаха че Европейския съюз е минал 70 процента ваксинирани , а сега казват че най големия процент е в Испания - 70 процента . Е как става този номер .

301

ваксиниращ се

преди 2 години

Ние сме на Балканите...и се ваксинираме ежедневно с....."Троянски файзер"..отлежал в дъбови бъчви...двойно препечен...тройно дестилиран...па като му нарежеш...филе от бело гуйе......ни вирус...ни дявол ще припари. Хайде да си сипя още една ваксина. Лека вечер...и "вируса да ви заобикаля"/по Витанов/.

300

мими

преди 2 години

В Европа изобщо не ме интересува какво е. Аз живея в България и искам да се спазва българското законодателство!Няма да ходя нито в Европа нито в Америка разбирате ли. Вървете на м....ка си някъдето.Оставете хората да живеят спокойно че вече търпението им се изчерпва .Болните тръгна да намаляват ние първи говорим за нов щам някъде на другия край на света.Нашите професори вече са погалили кристалната топка и знаят колко е по - заразен и трябва да се ваксинирате защотоваксините действат и на него.

299

Мутафчийски

преди 2 години

..." Яко ще се мре..."

298

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНещо си се объркал, пич. Наивните сте ваксинирани. Защото вярвате на правителството, вярвате на дългоносите от световния елит, на фарма мафията, на всичко, което чуете "по телевизора". Че тези хора няма как да не ви мислят доброто. За ваксините се знаят със сигурност две неща, които биха накарали всеки средноинтелигентен (поне) човек да се замисли дали да се ваксинира. Тези две неща са следните: 1. Ваксините не са 100% ефективни. 2. Ваксините не са 100% безопасни.

297

Анонимен

преди 2 години

Не искат да плащат пенсии.. затова са иска всички да се ваксинират.. Просто е няма да до живеят пенсия

296

Анонимен

преди 2 години

А защо в моя край тестовете все са отрицателни ? Брат ми е 100% с корона в момента , но с отрицателен тест. Освен да ида да се гушкаме с него, а и защо ми е ваксина като няма ковид ?!

295

Анонимен

преди 2 години

Европа се чуди как да се разпадне. Този натиск и репресии над хората до там ще доведат.

294

Al

преди 2 години

Това в Европа се нарича ваксофашизъм.

293

WTF

преди 2 години

До Бонго БонгоТи па си много убаф!

292

Шаши

преди 2 години

Може

291

Шаши

преди 2 години

И от какво лекува тази ваксина? Нещо, никой не разбра.

290

иво

преди 2 години

А ТУК - КОГА ???

289

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен 342 Гербав ***, ние тук сме се родили и тук ще умрем, когато ни дойде последният час. Много на сериозно се взехте да ни казвате какво да правим. Като ни натресат афганистанците, ще видите дали са за предпочитане пред нас.

288

Анонимен

преди 2 години

Смъртността в България винаги е била висока не заради Мангъра и Чорапа, а заради високата хронична заболеваемост сред населението, благодарение на сбърканата и пробита здравна система