20

La France

преди 9 месеца

Франция е най-великата страна! Люлка на цивилизацията и майка на съвременния свят! Vive la Republique! Vive la France!

19

Анонимен

преди 9 месеца

Очевидно Париж ще стане много по-замърсен заради това ограничение поради две причини - на тази скорост автомобилите замърсяват повече и второ, с такава скорост задръстванията стават по-голями и съответно и по-голямо е замърсяването. По груба оцента в резултат на това ограничение, автомобилте ще замърсяват Париж два пъти повече.

18

.

преди 9 месеца

По-малко замърсен карайки на втора предавка?? Да беееее! Най-много целта да е след някоя и друга година да ни отнемат личните МПС!

17

Ханонимен

преди 9 месеца

По принцип ми е писнало от бабаити, джигити и всякаква подобна сганн като колегата с БМВ-то по - долу, но дори и на мен, който карам внимателно, ми се струва прекалено малко 30 км/ч... Тва е вече тормоз над населението, трябва да протестират!

16

Анонимен

преди 9 месеца

Накрая да не виснат по дърветата с тези либерални политики само XD

15

Hoqsan

преди 9 месеца

И тука трябва да ограничат... колко картера ще отидат на т'ва симеоновско с тия изкуствените вдигнати препядствия, където са свикнали да режат от светофара до краси на газ до ламарината само.

14

До 12

преди 9 месеца

Оня ден вадих един такъв корав шофьор като теб от мощното му БМВ. Всъщност единия му крак и едната му ръка излезнаха лесно, а за останалата част от трупа трябваше доста да си поиграя с хидравличния резач докато го отделя от ламарините абе корави са тие БМВ-та, сериозна ламарина ползват в сравнение с френските колички.

13

У

преди 9 месеца

Без да обобщавам за всички, но и доктори и инженери, а и най- много журналистите, яко са изпростели. Изобщо не е нормално да пишат, че в град с над 10 млн НАВСЯКЪДЕ ще се кара с 30км/ч. Всеки знае местата в своя град, където наистина е нужно, защото има пешеходци, ларго, деца и др. Досега е било 50, става 30. Понеже е пълна тъпканица и паркирани, вероятно не може да се кара и с 20. Все едно да караш с 50 в паркинг!

12

Анонимен

преди 9 месеца

А в София - кога?форскрането на атв-та, мотори и автомобили по булевардите трябва да спре.

11

Анонимен

преди 9 месеца

Собственик са БМВ съм. Серозна марка. Това французите са мишки ето затова целия свят се смее на колите им. Не си представям моето БМВ да го карам бавно колата е създадено за натискане на газ за завои. Естествено трябва да си добър шофиор не всеки мишок се качил на БМВ мама му го купила!

10

Hoqsan

преди 9 месеца

До ИванБлагодаря ти, трябва да има повече хора с мисъл в главата.

9

Оооо...

преди 9 месеца

Най-добре....3км/ч. Нема сми да бързате...нищо няма да изпуснете! Наслаждавайте се на това което ви зобикаля...Животът е един. Като карате бързо...пропускате най-готините неща около вас!

8

ИСТИНАТА

преди 9 месеца

В МОНТАНА Е 300км/час Или Кой колкото Може по БЪРЖЕНА ВОДАТА 200 И СЕ ПРИДВИЖВАШ НА 20см. От Земята.

7

Анонимен

преди 9 месеца

Глупаво решение, което няма да постигне нито една от целите си.

6

Анонимен

преди 9 месеца

Като пътувам с 50км/ч ще стигна за 30 минути. Като пътувам с 30км/ч ще е за 50 минути. Тоест ще замърсявам повече време. Щото двигателя на 2000об дали е на 2-ра или 3-та скорост някак изхвърля едни и същи вредни емисии. Очаквайте скоро мъгли от смог, хахах.

5

Дедо

преди 9 месеца

Да , и работната седмица са я напрайли двудневна ! Да идеш на работа днеска , тръгваш вчера , а се пребираш утре .

4

Анонимен

преди 9 месеца

глупостите. Те колите спират 10 пъти по бързо спрямо 20 30г назад . 30км е адски ниска скорост.

3

Анонимен

преди 9 месеца

В нашия град няма ограничения

2

Cruise control

преди 9 месеца

Велосипедите и тротинетките ще ги задминават.

1

Иван

преди 9 месеца

Поне като преписвате, преписвайте правилно - ограничението е само за ЦГЧ. Зона от няколко квадратни километра, нещо за което самите парижани настояваха от ДЕСЕТИЛЕТИЯ на фона на препускащите от предградията ...