7

Нане

преди 2 години

Како Корни, не се излагай повече, фърли им мандата и не гласувай и за актуалузация на бюджета....Нали герберастията го прави, така, че парите трябва стигнат до края на годината...)) нека всички се гърчат, щом не гласуват...))

6

Анонимен

преди 2 години

Пацо Шнорхела беше максимума на протестърските партии. Тая ще подържи мандата 15 дни под възглавницата.

5

За дъртата биволица

преди 2 години

пак другите виновни-не я слушат,не изпълняват параноичните и глупости.Тя се опита да се пришие към протестърските партии,ама не я приеха.Разбират,че всичко,до което се докосне мазната ръчица на милионерското ръководство на БСП или е неморално, или се разпада,затова не и вярват дори другарите и.

4

Анонимен

преди 2 години

Нинова не те искаме. Не щем нито фашисти, нито комунисти, нито спасители от Канада или Англия. Нито чалгари. Не ви искаме. Всички сте лъжци. Всички сте лапачи и на никой не му пука за хората. Обещавате едно, а после правите обратното. Махай се!

3

Анонимен

преди 2 години

Жалки и смешни превратаджии.

2

Анонимен

преди 2 години

ДБ, ИБГНИ и ИТН малиии, това е върха на плюещите по ГЕРБ. Как не се появи някой който да е свестен и да привлича свестни и интелигентни хора. Всички на гърба на Бойко се докопат до нещо и после пак той трябва да оправя мазалото. Какви ли не се изредиха, РЗС, ББЦ, РБ, ОДС, ТРИМДЕ...

1

Тъй,де!

преди 2 години

Най-опасни са жените, които правят последен напън. Обикновено стават сакатлъци!