25

Призив

преди 2 години

Долу мълнията! Долу мълнията!

24

Накратко

преди 2 години

Мълния или не трябва да има някой виновен. Нека да извикаме експертите по гръмоотводи да ги разгледат с лупа и да проверят дали е според Европейските норми. Ако не ще намерим кой е производителя на смарт часовника, който тренъора е носил по време на инцидента, и ще пратиме Жоро Игнатов да ги пита поне малко срам усещат ли и за пари ли го правят. Хората един футбол не могат да изиграят по време на гръмотевици ....

23

Анонимен

преди 2 години

Треньорът е бил наказан от боговете чрез поразяване с мълния. Да се разследва треньорът.

22

Анонимен

преди 2 години

И кого ще разследват? Облака или самата мълния?

21

Totenkopf

преди 2 години

Няколко длъжностни лица, трябва да получат присъди, то гърми и трещи те мач играят все едно е финала на световното.

20

Анонимен

преди 2 години

Не знамех , че само ТУК можем да съдим ПРИРОДАТА защото сме незначителен вид

19

Знаещ до 23

преди 2 години

Прав си, но кажи каква мярка за неотклонение да се вземе на мълнията ? Очевидно е избягала, а може и да и да има опасност да извърши друго престъпление. Извинявай, но прокуратурата е следвало да наложи 24-ка и да внесе искане в съда за постоянна мярка. Не го е направила и сега ... ходи гони Михаля. А иначе са много съвестни прокурорите с каскета воглаве...

18

Анонимен

преди 2 години

Много папагали.След като има смъртен случай,задължително су образува дело със съответните следствени действия.Чрез съдебномедицинска експертиза да се докаже,че наистина от мълния е убит треньора,а не от отрова или инсулт,инфаркт! Очевидно е,че има свидетели,как е паднала мълнията,но въпреки всичко,трябва да е документирано в папката папагали!

17

ля ля

преди 2 години

е то оставаше и прокоратурата да не се заеме по този казус заплетен! светла му памет на човека но сигурно ще накажат небето от състава на Гешев и не знам колко присъда му лепнат! то пък едно небе!!!

16

Анонимен

преди 2 години

Топ йориста от гешовия род, завършил пуца за милиционери ,да провери колко струват гръмоотводите и дали седемдесет процента от парите не са в шкафчинциту на банкянския папуняк.

15

Анонимен

преди 2 години

посегнаха и на дядо Боже, и него ще осъдят, само не знам как ще го призоват

14

Край

преди 2 години

Те година и половина разследват убийството на Милен Цветков дето стана пред 50 свидетели и 5 камери а това с мълнията сигурно ще го разследват до края на света.

13

Дедо

преди 2 години

И кво наказание предвижда закона за мълнии , дето гърмят къдет им падне ?

12

Анонимен

преди 2 години

Гешев да ходи на Олимп да арестува Зевс, но гърците не го пускат , ако не се е ваксинирал

11

Мълния

преди 2 години

Поразявам всички, които не ме зачитат. Добре все пак, че не е ударен от гръм.

10

Анонимен

преди 2 години

Страшни бездарници са това наще прокурори. Престъпшници няма, тръгнали мълниите да гонят.

9

Анонимен

преди 2 години

да пратят призовки на главните заподозрени тор и зевс.

8

Анонимен

преди 2 години

Откровената тъпота на полиция, прокуратура и т.н. не престава да стряска. Нямало е гръмоотвод. Разбра се, че е нямало. И сега като се почнат едни комисии.. експертизи... експертни лица... шефове на гръмоотводите... Само ще дам един съвсем друг пример. Някой си бере домати от нивата. И го тряска мълния. И сега всички производители на домати с по един гръмоотвод ли да ги снабдим? Ще минава ли технически преглед? На това му се вика "след дъжд качулка" и импотентна бюрокрация! Жалко за човека...

7

Само един шпрайт

преди 2 години

Проблемът е, че на стадиона не са сложили гръмоотводи. Дано виновните си понесат последствията, а невинните се поучат от грешката и сложат гръмоотводи и не излизат по време на буря.

6

Анонимен

преди 2 години

Има свидетели, че мълниите са били две : Петров и Баширов.