31

До 38

преди 2 години

Не ГЕРБ опростачиха държавата. А други и вече 5 месеца им събираме по парата, а и още доста ще им е сърбаме.

30

Анонимен

преди 2 години

При Борисов са калинки, а при Радев са кРадлинки.

29

до герб

преди 2 години

На България не и трябват калинки , неграмотни и примитивни люде като тези от герб , герб ОПРОСТАЧИХА държавата , по-добре без герб , за да си върнем грамотността в Бг !

28

Анонимен

преди 2 години

Тая взе мандата и вече се изживява като премиер. Да иде да гледа филма с Тодор Колев "Господин за един ден". Героят Пурко поне беше симпатяга, а тая крушовска *** предизвиква само отвращение.

27

брей ,бре !?

преди 2 години

До Както се очакваше...Само БСП бледа в парите , е да , ... ама не и в МИЛИАРДИТЕ , като герб !БСП крадеше хилядарки , а герб --МИЛИАРДИ !

26

Анонимен

преди 2 години

Президента го издигна Бсп а на балотажа с подкрепата на дпс стана личи си кой колко е руски

25

анонимен

преди 2 години

Наесен чорапа и роклята ще опразнят гардеробите на президентството!

24

питане !

преди 2 години

За какво се напиняте от герб , след като не сте ВЕЧЕ проект на САЩ , НАТО и ЕС ?Проекта е Радев , за който ревяхте че бил руски агент , а руските агенти се оказахте вие , след като ''вожда'' ви стана слуга на КРЕМЪЛ и ЕРДОГАН !И без герб , ще си бъдем в ЕС и НАТО !България може и без вас !

23

Анонимен

преди 2 години

Накрая ще стане ча баш протестиращите партии ще ядат сопата пред парламента ама да видим дали полицията ще пази както те искаха предното лято

22

анонимен

преди 2 години

Гнусна и непочтена жена! Ще бавим мандата, та да се намести фигуранта!

21

Анонимен

преди 2 години

Бюджета стои стабилно. Няма нужда от актуализация. 2 милиарда изчезнаха за нула време през последине 2 месеца. Сега с тези пари Радев ще си прави педизборната кампания. Няма как да заблудите народа. Народа не пасе трева. Но комунистите мислят, че хората са врабчета и ще ги залъжат.

20

Пян_Гъ

преди 2 години

До до ГЕРБ: АЛООУУ, РАДЕВ НИ ГО НАСАДИ РЕШЕТНИКОВ ЧРЕЗ НИНОВА, АНАДЪНМО???

19

Анонимен

преди 2 години

Герб правиха с правителство за коята актуализация носиха отговорност

18

до ГЕРБ

преди 2 години

аВЕ какво станЪ , Радев уж бил русофил , а сега защо пък е ОТ САЩ !Ами защото герб предаде ЕС и НАТО , затова !Да ви е жиФ и здраФ ''вожда'' !

17

2луп

преди 2 години

Когато герб правих по 2 пъти на година актуализации беше добре, но сега не трябва. *** герберопитеци. Герб никога няма да управлява вече разберете го

16

Анонимен

преди 2 години

Чорапът е поставил условие, докато не се актуализира бюджета Нинова да не връща мандата. Ще изнудват всички останали в парламента и ще си получават заплатите, защото няма да ги разпуснат...

15

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами хубаво, Импексова и Сестрите галеви, заедно с бойкикевците и тошковците, ще гласуват бюджет който ще трябва да се изпълни от кирчовците и асеновците, а те са специалисти в изтоването на язовири така че ще го ливнат набързо в канала ... после тези от Служебната Хунта на фигуранта, с данъчните и финансови измами, ще се оправдаят с липсата на редовно правителство, а тези дето им гласуваха бюджета ще се опрадаят с тях, така отговорността ще се превърне в безотговорност, а чекът ще го плащаме ние

14

Пян_Гъ

преди 2 години

Ще ви го кажа право, куме, та в очи: най-голямата партия е ГЕРБ - ще стане пределно ясно и на изборите. Не може да има стабилност, докато най-голямата партия е изолирана от малките, но злобни кученца. Щото като дойде вълкът, кученцата веднагически изчезват. Защо? Ми само голямото куче може да се справи, затова. И като не можем да го научим по лесния начин, ще правим избори - и нови, и нови, - докато го проумеем. Лидерите на БСП и дубайските формации вече си го и признаха, че ББ идва на бял кон.

13

Анонимен

преди 2 години

Всички купуват няма тоя не давал или ония всеки според възможностите си

12

Даа!

преди 2 години

До Анонимен... Рашко УЛОВИ обаче ''купувачите'' от герб , нали !А ''уШ'' герб не купували ,.. А ?