51

Анонимен

преди 2 години

Много противна жена.

50

Анонимен

преди 2 години

Тази нагла лъжлива крадлива корумпирана комунистка лаеше че герб щели да бавят мандата. герб ко върнаха за 40 сек. Тя без подкрепа ще го бави един месец да може подземния свят да направи всички възможни схеми и кражби в държавата. Тази е върхът на наглостта и корупцията!

49

Анонимен

преди 2 години

Славуци и това ще бойкотира.Славуци е партия с герб.

48

Анонимен

преди 2 години

Интригаджийски номера ако приемат бюджета ще се бие у гърдите, ако не мине ще обвини другите. А македонците като ни наричаха татари всички потънаха в миши дупки от страх.

47

ха ха

преди 2 години

Ама тази нещо взе да се изживява като управляваща, май, май. Отъде накъде пък тя се срещнала с туристическия бранш и ги гали, а? В качеството и на??????каква??? Нейната роля в момента е да води разговори за правителство, а не да ми решава тя злободневни теми като мерки в тур. бранш. Нали уж имахме служебно правителство. Изобщо е пълен цирк в момента държавата и на автопилот. Това благодарение на .....големия пилот.

46

Гореща новина

преди 2 години

Скачахте викахте хвърляхте цяло лято ! Успяхте да докарате другарите във власта ! Сега ще видите кон боб яде ли тоест почна ли да ви олеква потребителската кошница и това е само началото.Ще се оплаквате ама на Арменския поп ! Другарите захапят ли не пускат не са мекушави като Баце да си пита внуците дали да подава оставка. По добри са от булдог !

45

да попитам

преди 2 години

и като каква точно се явява импексова та се среща с кръчмари и хотелиери ?! или смята че щом папката е в нея вече управлява държава ?

44

Анонимен

преди 2 години

За да плащаме ковид помощи на кебапчии и олигарси ли?Онзи ден един бизнесмен, чийто футболен отбор беше сред първите десет получили помощ за ковд кризата, купил на жена си нов ролс ройс. живи да ги оплачеш

43

Анонимен

преди 2 години

Накрая ще се изнервя и напук ще гласувам за ГЕРБ. Малко ми остава като им гледам циркаджийските номера и лъжи.

42

Анонимен

преди 2 години

БСП си прави ПР - 2 седмици ще ги изчакаме да кажат - нищо не свършихме, другите са виновни. Циркът продължава ...

41

Анонимен

преди 2 години

Противна жена.

40

Анонимен

преди 2 години

Прдтивна жена.

39

Избирател

преди 2 години

Аз пък съм за ГЕРБ. Само ГЕРБ!!!

38

Анонимен

преди 2 години

ДО 37Прекрасно сравнение между Нинова и "Господин за един ден"! Много сполучливо! Точно в десятката! Развеселихте ме!

37

Анонимен

преди 2 години

Тая е смешна. Държи се все едно имат правителство. Аз са една долнопробна партия която скоро ще е 4та на изборите.

36

Анонимен

преди 2 години

Кой ще носи отговорност за действията на службаците нняма такива изоглавени ако стане нещо всички ще се превърнат във политически трупове, като не им харесва бюджета да подават оставки.

35

БЪЛГАРИН РАБОТАР

преди 2 години

ОСВОБОДЕТЕ КОКАЛА БСП И СЕ СКРЙТЕ НЯКЪДЕ НИНОВА,БЪЛГАРИЯ НЕ Е ТЕХНОИМПЕКС ЧЕ ДА Я ОТКРАДНЕТЕ С РАДЕФ.

34

Кънчо

преди 2 години

Изключително противна жена и изключително омразна партия и президент. Тъкмо бяха потънали в небитието и килера беше затворен и хоп, разединителя ги вкара от задния ход и им делигира невъзможното - да направят правителство. И на малките деца е ясно че правителство не може а има, ама импексова щяла да води разговори, вместо да забърза по най бързия начин процедурата и да върне мандата. На всички е ясно че изпълнява поръчката на Радев да с6и осигури добри резултати на изборите. Те не се инт от наро

33

Бг

преди 2 години

ТАЯ НИНОВА НЯМА ДЕПУТАТИ ЗА. ГОДЕЖ,СВАТБА Е ТРЪГНАЛА ДА ПРАВИ. БСП ЩЕ СТАНЕ ПОД 10 ПРОЦЕНТА НА ИЗБОРИТЕ.

32

Дънди

преди 2 години

Тая е като крокодил. Захапва и влачи надълбокото. Ама този път сбърка със захапката. Ще завлече на дълбокото Фигуранта заради това да краднат от бюджета!