71

Анонимен

преди 2 години

"Премиер за една седмица" - нова-комедия от БСП Пикчърс. В главната роля *** Крушовска! Смях голям!

70

До 90

преди 2 години

ИЗвинявай, ти да не би да живееш в някаква друга България или си просто *** комунист с опорките. Ей и ние живеем тук и можем да видим каква е разликата когато управляват комунистите и всички други. Айде стига глупости

69

Пак

преди 2 години

Отново се сещаме какво става когато комунистите започнат да говорят за властта, просто обещаваме на всички всчико и сме най-добрите, само гласувайте за нас, а после погром. Ей ***, това сме го гледали много години и вече балъците са все по-малко. Комуниста козината си мени, но нрава не

68

Пак по опорката?

преди 2 години

До Генади: Пак да пълним чекмеджето на Бойко? Затова ли бяха протестите? ............... За три мандата на Бойко изостанахме и от предпоследните в ЕС - най-бедната и корумпирана държава с най-бързо намаляващо население. Когато по времето на Станишев влязохме в ЕС бяхме на едно ниво с Румъния, даже не искахме да ни пакетират че сме били по-напред. Сега сме далеч зад тях, с 30% по-малък БНП на глава от населението. Това са "големите успехи" на Бойко и дружинката му. Стига му толкова.

67

Генади

преди 2 години

не бива да има правителство без ГЕРБ

66

Време за промяна

преди 2 години

До Анонимен 80 "актуализацията на бюджета няма нищо общо с Нинова и бсп, много малко зависи от тях, само 15%" Прочети пак какво си написал и си помисли има ли някаква здрава логика в него. Може ли нещо хем да няма нищо общо с някого, хем да зависи от него (пък дори и на 15%, не знам как си ги сметнал). ..................................... А приемането на актуализацията на бюджета е задача на НС и по нея трабва да се постигне съгласие. Като изключим ГЕРБ и ДПС, другите също трябва да се потрудят

65

Значи :

преди 2 години

К'во ме гледате мене - аз им го казах още преди 14 години и аз миналата и по-миналата и по-по миналата и по-по-по миналата година казах, че няма да участвам в напредналите лудости в нечии глави и рекох смело и безразсъдно - требва да направим така, че тука да заработят нормално нещата.Ти рекоха, че съм луд, натопиха ме, че съм бил хазарт и залагам, а то това било на Николайчо хобито и номерата му като не краде!

64

Дедо

преди 2 години

Тази банадска *** как не се е сетила да направи и консултация с талибаните в Афганистан. Всичко е ясно онова петно в президенството, я ползва за убиване времето до изборите. Майната и на държавата, майната му на народа. Важното е да сме в обектива на ТВ камерите и да лижиме от екрана.

63

Анонимен

преди 2 години

До Пак по опорката? - актуализацията на бюджета няма нищо общо с Нинова и бсп, много малко зависи от тях, само 15%.

62

Значи глей сега:

преди 2 години

Ако бяхме преди 10000 години на хлапето дето не знае да чете и да пише нямаше да му се очудя ама изобщо. През 1989 година щях да съм в потрес и ужасен.През 2021 година осъзнах безумието на българското образование в момента и то се изразява в едно изречение, което ще предизвика много смях сред определени среди:"Това със сигурност е продукт на нечии извратен мозък"Не знам дали разбираш какво ти говоря!

61

Пак по опорката?

преди 2 години

До Анонимен 76: Актуализацията на бюджета е нещо, което трябва да стане, без това няма да има пари нито за Ковид, нито за актуализация на пенсиите. А циркаджилъците ги търси при бат'си Бойко. Напоследък (ако се съди по приказките му) е съвсем неадекватен.

60

Emigrant

преди 2 години

И Аз се надявам Деми Мур да се подмлади с 30 години и да си легне с мен тази нощ,ама тя не знае нищо за мен,а и надеждите ми малко граничат с абсурда и научната фантастика!!

59

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - "Накрая ще се изнервя и напук ще гласувам за ГЕРБ." - ;;; - Някои сме изнервени от циркаджилъците на нинова и бсп още от 2016, когато бяха предишните парламентарни избори! Тогава добре се получи! Дано и на предстоящите да се получи добре!

58

Анонимен

преди 2 години

БСП ту да ги пратят при Юли Тонкин . За 200 кинта тъй ще ги надъха че ще си повярват че сами могат да направят правителство . Той такива безкрайно отчаяни хора най много ги харесва. Яко надъхва пича . Един даже си помисли че е космонавт и още си живее на Марс :)))

57

На Лидия Хламидия

преди 2 години

ДОЛУ ГЕРБ.

56

Анонимен

преди 2 години

Биволицатъ се е наточила да краде

55

Как се дишате бе?

преди 2 години

Знаейки, че перспективите на 6 милиона човека са в банковите ви сметки!Его Николайчо ония ден го привикали да дава обяснение за едни 62 милиона на година!Той отговорил: Няма такова нещо и няма такава сделка!Показват му разпечатки от вестниците с думите:"Така като ме гледаш корабче в очите ми плува ли?"

54

Не е само тя:

преди 2 години

Гледай от моята гледна точка и камбанария: Има ученици в пети клас дето не знаят да четат и да пишат и да не говорим за естетическо и културно образование ... То е като животинче в гората... И всичко това е на фона на една огромна бедност без средна класа заради модели на образование, икономика, здравеопазване и т.н. които са остарял дизайн (тоест Ад) които бяха въведени от Симеончо, Симеончо, Ахмедчо, Сергейчо, Сергейчо (той е на квадрат) Даниелчо, Миленчо накратко SS на квадрат. Как се дишат?

53

Анонимен

преди 2 години

До 68 Не знам дали е жена госпожа ЛЪЖА, но преди известно време искаше да се разберат с Бойко по мъжки.

52

Анонимен

преди 2 години

мисли за държавата и народа жената...