91

Тая

преди 2 години

се напъва за актуализация,че и за нея ще има,но тоя път за хотел на Созопол не в Халкидики,да се махате гнусни твари, актуализация само при редовно правителство

90

?!?

преди 2 години

Ако няма пари за два месеца напред някой трябва да даде обяснение къде са? Не да иска актуализация през партии поддлоги. Не е необходима актуализация веднага. Би било по редно следващият парламент да я направи, когато ще има правителството което ще си носи отговорността.

89

Анонимен

преди 2 години

А рундьо вече започна да се оглежда за полезните изкопаеми на българия .да изнесът всичко за русия.искат да източат цялата държава.

88

Анонимен

преди 2 години

Само наще политици сигорно не разбраха че курнелчето е рускиня.може и някои да знаят но на пръсти се броят.да давате актулизация на бюджета на рускиня и рундьо е равно на катастрофа.

87

Анонимен

преди 2 години

Доста Украинци и Руснаци си накупуваха имоти в българия и си изпраха парите тука.и доста предприятия фалираха и източиха пак с фалшиви документи.българите доста години са проспали.а пък колко руснаци са замесени в имотната мафия по морето и другите градове.кои си нее имал работа с Украинец и руснак тои не е ял дръвцето.

86

Анонимен

преди 2 години

Те българите неса изостанали но не виждат по далеч от носа синяма кои да ги светне.чалга до дупка копона е макс.чак рака де азис и фики руска салата и водка до дупка.

85

Анонимен

преди 2 години

В българия комунистите доста са си фалшифицирали документите на времето тука е могло които си иска да доите с подменена самоличност.

84

Анонимен

преди 2 години

Българите още не могат да го усмислят това че красивата курнелче е украинка.само се чуда защо е избягала от украина там е било тежко положението.

83

Анонимен

преди 2 години

На Корнелия нинова и личи от 20 километра че е рускиня.нито една жилка българска няма.само се чудя защо толкова време го крие от хората.нека да каже от русия или украина идваот украина идва от провинцията украинска кръв носи.

82

Анонимен

преди 2 години

Кого заблуждаваш ние българите не ядеме доматите с колците.носиш руска кръв в себе си.няма лошо но си признаи ще ти олекне.знаеме даже от къде идваш от русия.но 50% от българите си мислят че си българка.за българите е нормално малко са изостанали.

81

Анонимен

преди 2 години

Корнелия нинова я е страм да си признае че е рускиня.и неиното семеиство е дошло от русия избягало от руският режим.

80

Анонимен

преди 2 години

Биеш си отвсякъде на рускиня.ако си българка си слагам главата в торбата.

79

Анонимен

преди 2 години

тези в управлението-никога!управлява им се(краде им се)та две не виждат!исакт да се докопат до актуализирания бюджет,за да крадат от него!

78

Води преговори?

преди 2 години

КН говори,другите не слушат.Няма какво ново и интересно да им каже.освен за собствените си амбиции и да менторства като дружинна ръководителка?Що се касае до бюджета,тя си позволи рекет над другите,използвайки калпавите ни закони.Този рекет изкривява нещата пред обществото-видите ли,само ние сме загрижени.Хвана другите натясно,ако я бламират,ги изкарва виновни за неудачите на кабинета. Но те са пердета,не търпят чужд рекет.Ще видим развръзката,но по-вероятно ще повикат и ще подпишат.

77

Крадец

преди 2 години

Естествено , че ще имате съгласие ! За общо крадене умирате, другаре ! Така крадяхте и преди - нямаше отговорни, защото Партията ви даваше право да крадете. Сега Фигуранта ви дава право да крадете ,докато чичко Суверен не излезе с тоягите и камъните !!!! Натам вървите ! Вече не е 1944 г. и няма войски на СССР .

76

Нищо ново

преди 2 години

До Анонимен 97: По-скоро бат'ти Бойко все още вярва, че ще се върне в Министерския съвет, но няма да го бъде. Като му дойде времето ще отиде при бай Ставри.

75

Анонимен

преди 2 години

Госпожа лъжа много си е повярвала че ще управлява

74

Виж като искате!

преди 2 години

Как заедно може да направите нещо хубаво не за парите!Обаче дълбокото ми убеждение, че с палестино-израелеца няма да стигнете до никъде като вица за крадената кола! Близо 250 000 хиляди души участваха в създаването на един видеоклип!https://youtu.be/WwNVlNt9iDk

73

Време за промяна

преди 2 години

До До 90: За да се видим къде сме са необходими две неща: първо, да забравим за гербаджийската пропаганда (джип и рязане на ленти) и второ - да се сравним с другите. Критерии много, но реалният показател за икономическото състояние на една държава е точно брутният национален продукт (БНП) на глава от населението. А по тоя показател изоставаме от Румъния с 30%. Ето, това е "Бойкова" България, в сравнение с Румъния. А по времето на БСП и Станишев бяхме на едно ниво, даже не искахме да ни пакетират

72

Ама

преди 2 години

БСП -то и сега са си на власт бре!Силовите министри и обл.управители чии са ?Играта ще лъсне,когато започнат обвинения по някакъв конкретен повод!