21

Тони

преди 2 години

Никой няма да идва, фестивал няма да има- по това време ще е 5-тата вълна на КОФИ 19 И НОВИЯ ЩАМ.....В СИЛА ЩЕ СА ВЛЕЗЛИ НОВИТЕ МЕРКИ И ФЕСТИВАЛИТЕ ЩЕ СА ЗАБРАНЕНИ, ИЗТРЕЗНЕЙТЕ ХОРА !

20

Deep Zone

преди 2 години

С огромен кеф си тръгнах след Дилейн, точно като почваха Сабатон, преди няколко години. Мега дразнеща реплика на Хамърфол без яките сола и с много по-дразнещ вокал. Но нека дечицата им се радват..

19

В. Мутафчийски

преди 2 години

Не! Не идват!

18

Анонимен

преди 2 години

Yes бе! Само се надявам да не изникне пак нещо непредвидено, я пандемия, я ураган, астероид може би :D

17

Анонимен

преди 2 години

Е това няма как да го слушам 2 часа. Рамщайн и Хамърфол по-може.

16

Анонимен

преди 2 години

Брейййй....хедлайнери...как гордо звучи...типично по български

15

Тони Метъла

преди 2 години

Не се хабете, тогава ще е новия щам на кофито 19 и няма да има никакъв концерт

14

до 13

преди 2 години

Във Vbox7 има с превод на песните. Преводите са много хубави. Пример: Sabaton - The Art Of War - превод. Песента започва с думите на Сун Дзъ от Изкуството на войната: Ако познаваш врага и познаваш себе си, не трябва да се страхуваш дори от хиляди битки. Ако познаваш себе си и не познаваш врага, за всяка победа ще получиш страхотно поражение. Но ако не познаваш себе си и не познаваш врага, ще търпиш поражение във всяка една битка.България ги чака. m/ Heavy metal forever!Всяка песен носи послание.

13

Атанас Велмазов

преди 2 години

ИМА ЛИ ОЩЕ НАИВНИЦИ И БАЛ.АМУРНИЦИ, КОИТО ВЯРВАТ, ЧЕ ТАКИВА ФЕСИТВАЛИ ЩЕ СЕ ПРОВЕДАТ НЯКОГА ОТНОВО ???????????????????????????????????????????????????????????

12

Фен

преди 2 години

За първи път ги чух 2008 година. От тогава не е минавало ден без да ги слушам, велика група са!

11

Анонимен

преди 2 години

Изслушайте само 2 техни парчета, прочетете текстовете, ако не можете да си ги преведете, ползвайте чичко гугъл, бас държа че ще им станете фенове веднага. Страхотни са.

10

The Last stand

преди 2 години

For the grace, for the might of our lordFor the home of the holyFor the faith, for the way of the swordGave their lives so boldlyFor the grace, for the might of our lordIn the name of his gloryFor the faith, for the way of the swordCome and tell their story again

9

Анонимен

преди 2 години

Навремето когато отвориха един бг. сайт за видеосподеляне бях се запалил да правя клипове с хеви метъл и пауър метъл банди. Започнах 2008 и процеса продължи до преди 2г. когато времето ми все по- малко оставаше за това хоби.Познавам тази банда до детайли покрай процеса за създаването на видео клиповете.Приятели от нета ми помагаха като почти на всеки създаден клип качваха субтитри с бг.преводи.Идеята ми беше да водим война с чалтага и опростачването на народа.Клиповете се гледат и това ме радва.

8

Анонимен

преди 2 години

Тия момчета са страхотни. Много са социални. Защитават истински човешки права и ценности. Музиката им е харт, но е много мелодична. А текстовете са върховни. Дано да дойдат в България. Ще бъде страхотен концерт.

7

до №4

преди 2 години

Това е много интересен проект. Сабатон пеят песни свързани с историята. Текстовете на песните им разказват битки от реалната история. Описват историчсеките войни.Влиянието от Първата световна война и Втората световна война, както и други конфликти, е засегнато и включва песни за битки и лидери от всички страни на конфликта. Чуйте ги! Те не са наркомани. Хората ги харесват. Гласът на Йоаким Броден е специфичен. Уникални са.Пресъздават битките не само с текстове, но и на сцената, както и в клипове

6

Анонимен

преди 2 години

Какви сатанисти бе ***, вземи прочети текстовете на песните им, овен такъв.

5

Анонимен

преди 2 години

Текстовете на песните им са много яки.

4

Анонимен

преди 2 години

Е тая банда, що за банда е.

3

Анонимен

преди 2 години

Тия сатанисти са изпратени от люсифър, анатема, анатема, анатема!

2

Анонимен

преди 2 години

не стига че ковид ами и наркомани сатанисти!