10

ПРИМОЦИЯ

преди 8 месеца

ВНИМАНИЕ! СПЕЦИАЛНА НАГРАДА! Писна ли Ви от досадните насекоми, рептили и илюминати да Ви хапят и да се опитват насилствено да Ви ваксинират? Отървете се от досадната напаст с новият ни репелент против тези мръсни вредители! Не дразни кожата и не води до обриви, създава защитна аура от ваксъри, рептили, илюминати и други гадни твари! С въздържането от всяко желание за ваксинация - имате по-голям шанс да спечелите!

9

Анонимен

преди 8 месеца

че то погребенията почват от 2500 нагоре бре

8

Голям кеф

преди 8 месеца

Едно от чипосаните зомбита може да спечели 1000лв.

7

Анонимен

преди 8 месеца

При такъв мор, трупове, пълни отделения, пищящи линейки, на кого му е до томболи и развлечения?

6

Разумният ход

преди 8 месеца

Ваучери за пазаруване в супермаркет на стойност поне 50 лв, без да се задължава приносителят да купува единствено храна с такъв ваучер. Приносителят сам да решава какво да си вземе от супермаркета. Раздаването на тези ваучери да става при ваксиниране в пунктове, разположени на входа на големите ромски махали или в центъра им.

5

Анонимен

преди 8 месеца

Е не. Не само ни спасяват защото много ни обичат и мислят денонощно за нас, но и пари ни дават. Ей, тоя ковид направи властта алтурист до алтуриста бре. Ковид ли бе да го опишеш.

4

Светозар

преди 8 месеца

Вече и пари дават, само за да се ваксаме. Не е ли съмнително ? Значи готови са на всичко, само да се боднем - пари, заплахи, изнудване ?! Значи работата е много сериозна и дълбока, и не мислят доброто на населението. Опичайте си акъла.

3

Анонимен

преди 8 месеца

Какви лекари ще стават като са антиваксъри? Няма да влизат в болниците на упражнения докато не се имунизират. Защо ще подлагат на риск възрастните пациенти? Да избират или стават истински лекари или отиват да продават сладолед на плажа! И без друго чакат само да завършат и ще офейкат от България.

2

Анонимен

преди 8 месеца

Почна се. Ха ха. Да видим кой ще се продаде.

1

Анонимен

преди 8 месеца

В комарджии ли искате да превърнете студентите?