23

Крайно време беше !

преди 2 години

"Безстопанствените" животни трябва да се предават на организации, които искат да се грижат за тях или да се дават в кланиците. Нерегистрираните каруци веднага да се нарязват за скрап !Ако това стане за "нула" време ще изчезнат "безстопанствените" животни и нерегистрираните каруци !

22

собственик

преди 2 години

на кон без стопанин .... ????????аз тука влизам само заради журналистическите "бисери"

21

GFG

преди 2 години

То самото заглавие е оксиморон, ама няма нищо.

20

Съпричастен

преди 2 години

Като се чипират животните ще се знае собственика.Ако не са чипирани - продават се като безстопанствени.Трябва да има правила! Трябва да се предприеме необходимото!

19

Анонимен

преди 2 години

А кой ще глоби собствениците на крави, телета и коне разхождащи се по пътя новият асфалт Крумовград - Ивайловград от години.

18

dakotabg

преди 2 години

Стопанин на безстопански кон...мъка,мъкааа,мъка!

17

ДДРОнег

преди 2 години

Ще евърховна глупост, не ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ще е да се убиват тези красиви животни !!!_____Това само болен или престъпен мозък може да го измисли !!!___Сигурен съм, че ще се намерят много хора, които да искат да ги гледат или да ги купят !!!

16

Некой си

преди 2 години

До TotenkopfУмнико, ти правиш ли разлика между собственост и стопанисване? Случайно да си чувал, че някой има собственост, но не я стопанисва? Аре у лево!

15

Док

преди 2 години

И защо ще ги евтаназират? Какво са виновни животните? И вместо да се мъчат да глобяват туй що не може да се глоби, да вземат да продадат кончетата, хем пари в бюджета, хем животните при нов стопанин.

14

петенце

преди 2 години

КАК ще глобат собственик на БЕЗСТОПАНСТВЕНИ коне-като са безстопанствени,това не означава ли,че нямат стопанство,тоест и собственик?

13

Активист на БСП

преди 2 години

И парите от социалните помощи ли ще им удържите ???

12

Българинъ

преди 2 години

Веднага да ги затворят на открита ливада! Да започнат от оня черния, който е избелял от скитане!

11

До Георги

преди 2 години

Това сигурно са умрели полицаи, които са се преродили в крави.

10

Totenkopf

преди 2 години

"Глобяват собственици на безстопанствени коне" - Интересен оксиморон, как хем са безстопанствени, хем имат собственици, а Петя? Да не са те изпускали на главата, като малка?

9

Георги

преди 2 години

За коне не знам, но раят на кравите е община Кирково, област Кърджали ! Като малка Индия са там! Миналата седмица пътувахме из оня район и беше някакъв ад от крави на пътя, особено около каменните гъби! Освен налягалите на припек по пътя имаше и други, които изскачаха от храстите като партизани. Имах чувството, че всичките тези крави са на полицаи, защото се държаха като тях нагло и просто :)

8

Анонимен

преди 2 години

А няма ли вариант да бъдат настанени в планински райони далеч от пътищата. Или продадени на стопани, които ще полагат грижи за тях..

7

Някой

преди 2 години

Да обявим отново минута мълчание в памет на българският език, оцелял през 2 века византийско и 5 века турско робство.

6

Анонимен

преди 2 години

Като са "безстопанствени" как имат собственици?

5

Анонимен

преди 2 години

А как така ще ги умъртвят, ако не се яви собственик? Каква е тази вандалска процедура?Има полудиви коне на много места по билата на планините. Ами пуснете ги там. Грехота е да ги убиват.

4

Анонимен

преди 2 години

Тъй като България е член на ЕС. Искам да попитам в колко такива държава се отглеждат коне за работа? Това не е ли малтретиране на животни? И къде са организзации те за защита на животните. Стига с това да заставаме зад една дума традиция и прочие. И дядо ми е имал традиция да ходи с *** но се е развил и вече не е така.