108

Бунтата

преди 3 години

Оффф,хубаво написано Но!!!!Българите не стискаме зъби,а сме разочаровани и вече ни е все едно.Никой,който е дошъл на власт не е помислил за България и никой депутат не е вкаран в затвора!!!Какво да говорим повече.

107

Нина

преди 3 години

Абе.. хубави думи, ама на думи.

106

А

преди 3 години

Затова трябва да се увеличават ударно както минимална работна заплата, така и минимална пенсия. Докато масата не е с доходи над необходимия минимум за живот, да не се увеличават доходите на другите, или поне да не е пропорционално както е сега.

105

Васко

преди 3 години

Комунизма няма да се върне, никога!

104

Убеден

преди 3 години

Бьлгарите са издьржливи , трябва им повече работа и по малко париТе са свикнали

103

Ха ха ха ха

преди 3 години

По хубаво било защото старецът е бил млад..

102

Реалист

преди 3 години

Ако Швейцария имаше нашите природни дадености там щеше да е повече от рай защото сега е рай.

101

Професионалист до133

преди 3 години

Високият стандарт трябва да е за всички, както за теб,така и за пенсионерите. А тук не е така.Ти ако вземаш прилични доходи,то част от пенсионерите и работещите в провинцията наистина гладуват.Жалко,но е самата истина.

100

Йо

преди 3 години

Офф като почнат, преди имало работа за всички и 3 пъти на ден храна. Не че нещо, ама в днешно време никой не работи за храна, а за висок стандарт на живот - жилища, коли, почивки, скъпа техника и забавления. Никой не е умрял от глад.

99

Анонимен

преди 3 години

Абе нали немците ни налагат мерките по бюджетни ограничения и липса на дефицит и ние като маймуни сме шампиони за сметка на мизерното съществуване на народа и опустошените села и градчета. Целта на немците е да купуваме стоките им отговорно и със собствени пари, а не на кредит. Не искат гръцки проблеми. Пазят си стабилността на пазара, а ние сме чист пазар и нищо повече. В ЕС трябва да има правила немците да са задължени да направят инвестиции в другите страни, а не всички заводи да са там.

98

Анонимен

преди 3 години

Счупиха ни се зъбките от стискане.

97

ох

преди 3 години

горките българи,направо толкова мъчно ми стана за тях,че сега отивам да потърся повече носни кърпички и да рева за тях,не е лесно да не си знаеш парите и имотите,да не плащаш сметки и всичко да ти пада от небето,да се чудиш къде да обикаляш света,защото си го обиколили хиляда пъти,да не знаеш дали ще можеш да прехвърлиш на оня свят при българския господ несметните си богатства,ммда не е никак лесно да си българин

96

Анонимен

преди 3 години

Няма народ който да не се оплаква. Някой хора се оплакват по-малко, но те са се изолирали от света и не разчитат на държавата.

95

Анонимен

преди 3 години

"А никога не съм чул немец да се оплаква." На теб ли да се оплаква? Все едно ти да се оплакваш на сомалиец.

94

да ама не

преди 3 години

До Христо германците /пък и българите живеещи там/вечно се оплакват от нещо :имало бюрокрация , цените се вдигнали с минаване към еврото , данъците били непосилно високи .На което аз им казвам елате тук .Данъците са ниски , няма бюрокрация ,цените са ниски .Изобщо РАЙ!

93

мдаа

преди 3 години

Преди десети имало ТКЗС имало работа и три пъти храна на ден.В затвора също има работа и три пъти храна на ден и дори облекло и отопление безплатно.

92

кескьосе

преди 3 години

Единственият проблем на България е, че е населена с българи.

91

DO 112

преди 3 години

До Имам си неква логикаНякъде там горе духа силен вятър, отдухал е всичко

90

Пешо

преди 3 години

БГ страна от 4-я свят.

89

Христо

преди 3 години

Този е толкова немец, колкото и аз. От седем години живея в Германия, а преди това 56 в България. По мрънкащо племе от българите не съм виждал. А никога не съм чул немец да се оплаква.