49

Петър

преди 2 години

Демократична България определено тъпчат на едно място след Росенец и говорят нещо колкото да не е без хич.

48

Ноби

преди 2 години

първо, бай *** не знае какво ляво и дясно. за него ляво е да си с ссср и путин, а дясно е да си с америка. и това нещо гласува

47

ми на кого

преди 2 години

нали те го издигнаха, целувката на дон дона ***, а и играта им е една, кво да е друго

46

Бюджет

преди 2 години

Гномът Атанасов от ДБ е като тези бившите управляващи от ДС. Съсипахте България с простотиите си и очаквате хората да гласуват на предстоящите поредни и предстрочни избори. Избирателната активност ще е около 10 %, а доверието в институцията, за която се борят политиците ще намалее до около 5 %. Между другото, НС гласува правителствата на страната. Честито на политиците и на техните финансисти !

45

актуализация

преди 2 години

Актуализацията на бюджета не зависи само от БСП. Дали БСП ще успее да изпълни заръката на Радев, е голям въпрос. Цитирам икономисти в интервюта по телевизията - няма необходимост от актуализация на бюджета, пари има достатъчно. Но на Радев са му нужни заради идващите президентски избори - за дейности за пред народа, както и за пътувания из страната, за сметка на данъкоплатците, разбира се. Е, къде е разликата м/у Борисов и Радев?

44

Анонимен

преди 2 години

На следващите избори много няма да гласуват!!! Първа политическа сила БПС!!! Да се научат нашите калмуци!!!

43

ББ

преди 2 години

Актуализацията е важна за българите...за Народа ни...да...си имат прокопиев...дпс-гроб си имат пеевски...и алчнеят за власт...носеща ни...нещастия...водеща ни към гибел...не вярвайте на "данайците"...даровете им са отровни...и си вярвате,че хората нямат...инстинкт за самооцеляване....откачили сте!

42

ББ

преди 2 години

Атанасов си е авер на...ДС...да са хибрид...хем са ченгета на КГБ...хем излъгаха сорос да ги финансира...деца на костов са...ако някои българин е запомнил нещо добро от костов...да ме напсува..само лозунги...и врагове по-руски...нищо конструктивно...бяха участници във всяка делавера...и в КТБ...умната Братя...и Избори...Изборите са еденственото ни оръжие...и никакви 50 лв.повече...за да не ви презират децата ви...да си имат дом,България е дома им...продавате го 30 г....спрете се!!!

41

ББ

преди 2 години

До Анонименмали сън не ви хваща...Президента та Президента...изкачил Шипка...сюлейман и боко никога няма да могат,Презиедента на България няма власт...не раздава пари...би трябвало да може и да има...защото е единственият мажоритарно избран!...ама доган не дава...щото...да може да ви ограбва и да работи за турската империя!...не сме им врагове...ама няма и да им станем...плячка...както ни правят дпс-гроб...те им плащат,подценявайки Народа ни,оцелял 1400 г.,клан...насилван...и сме тук..дпс-гроб

40

Анонимен

преди 2 години

Цветан Цветанов напори Бойко Борисов с 200

39

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ ЛЪЖАТ КАТО РАЗПРАНИ

38

ЗА 39

преди 2 години

До АнонименНа Бойко му е лесно, трябва само да се нагзи на турците и да си отвори устата за руски паток

37

Анонимен

преди 2 години

БОРИСОВ И РАДЕВ СА ЕДНО И СЪЩО ФЕКАЛНО ТВОРЕНИЕ

36

гледна точка

преди 2 години

Не, не, не с този евтин номер. Знаем защо го даде на БСП, защото го е страх да не изгуби червени избиратели.

35

Миии

преди 2 години

Интересно! Всички финансови експерти на ИТН и от двете правителства казаха, че НЯМА НУЖДА ОТ АКТУАЛИЗАЦИЯ НА БЮДЖЕТА!!! КАЗВА ГО ИТН, НЕ ГЕРБ!

34

Ц

преди 2 години

КОНСТИТУЦИЯТА!!! ЧЛ.99. " ТРЕТИЯТ МАНДАТ СЕ ИЗПЪЛНЯВА КАТО ПРЕДНАТА АЛИНЕЯ!!!" ТОЕСТ - 7 ДНИ!!! КОРНЕЛИЯ НАРУШАВА КОНСТИТУЦИЯТА!!!!

33

Анонимен

преди 2 години

Ами не му е лесно на Радев. Трябва да се хареса едновременно и на Решетников, и на Пардю. Висш пилотаж. Ще видим кога и къде ще се приземи.

32

Анонимен

преди 2 години

Какво значение на кого е дал мандата, като никой няма да успее да го реализира? ИТН не искат да съдействат не заради мандатоносителя, а по други причини. Или става въпрос за обикновено слагаческо състезание - коя е любимата наложница в харема на падишаха-пРезидент, но когато падишахът е обвързан с КГБ, ясно е, че Щирлиц е любимата наложница.

31

Анонимен

преди 2 години

Слави бил заявил, че няма да подкрепи кабинет с третия мандат, а от ДБ какво заявиха?

30

ИТН са прави!

преди 2 години

Бюджета --пак ще се харчи , БЕЗКОНТРОЛНО , КОРУПЦИОННО И БЕЗОЧЕТНО ---КАКТО ГО ПРАВИХА ВСИЧКИ ПАРТИИ ОТ СТАТУКВОТО ДО ДНЕС!---САМО ГЛУПАЦИТЕ , НАИВНИЦИТЕ И ОТЧАЯНИ МОШЕНИЦИ, МОГАТ ДА ГЛАСУВАТ , ТАКИВА УСЛОВИЯ И СТРУКТУРА НА БЮДЖЕТА НА БЪЛГАРИЯ!----ТАКА СЕ СЪГЛАСЯВАТЕ ДА ВИ ОБЕРАТ ЗАКОННО ...И ДО ШУШКА.