21

ИНаТ

преди 2 години

Слави президент, Рундю решетников трети, дори до балотаж нама да стигне

20

Мутри сбогом!

преди 2 години

Мутрите на Мая чувстват резултата от следващите избори през есента и *** !

19

Анонимен

преди 2 години

БОРИСОВ: Ако в НС нямаше истерични жени като Мая, Корнелия и Капон, щях да отида. :D :D :D Бат Бойко, Капон е хвърлила мерака на Бабикян. Шушу мушу под юргана държава разваля. Ама и ти си много виновен. Като те сваляше Мая се дърпаше. Сега боса по килима подскача МаяМа, белким да я забележиш..... Виж там, обърни им внимание на тези дами, че изтерясаха от нерви! :D Утре може и по бански да се пусне Мая - да станем за резила на ЕС. :D

18

Дебелариум

преди 2 години

тази не е за депутат!!!

17

22

преди 2 години

"В политиката трябва да има държавническо мислене" - ДА! Само че това се получава когато политика се прави от политици, а не от шоумени и чалгаджии.

16

Анонимен

преди 2 години

Ами тогава Нинова да връща мандата немедлено !

15

Анонимен

преди 2 години

Освен Кремъл, армено-бубикянците и милионерът Въсьо, чийто синковец "политолог" слаФчУ Васильов се подвизава из всяка "чиливизийка", са двигателите за мобилизация на мутро-парАта към грипльо-изборите през 2016 г. Е, и сумати "пенсионери" били "донори" на кръвопиеца, ама те дори не подозират за жежката си "обич" към грипльо-комунизЪма. Систематично и последователно, мутроПРОКОПО-пропагандата, основана на комуно-прмивките и чалгата, ни доведоха до отдавна планувания КРАХ на българщината.

14

Анонимен

преди 2 години

Сега, хайде да не се лъжем! Дългия печели изборите, получава мандат да състави правителство! Така наречените "протестни" партии вместо да подкрепят едно времено правителство на ИТН, те не го подкрепят! Сега БСП прехвърля цялата вина върху Дългия, че няма да подкрепи правителство на Болшивиките. Та се пита - Дали това не е била целта на Болшивиките от самото начало!

13

Докато

преди 2 години

се дърлите Радев с Янев и пуделчета от Харвард и Лондон ще опоскат баницата и ще остане една малллка пица без пиперони,тогава ще играе тоягата и на буклука където ви е мястото.

12

Анонимен

преди 2 години

Капон нямаше да влезе в НС ако Хаджигенов не и отстъпи мястото си в Пловдив. До кога едни и същи хора ще се кандидатират по на 2 места за парламентарните избори? Те по този начин си гарантират влизане на 100% в НС. Защо едни и същи хора се подвизават в различни партии и структури? Капон къде ли не е била? Само при Копейкин още не е кацнала и при Марешки.Обиколи нивата като житената питка. Търколи се да обиколи нивата и да търси гърнето със съкровища.Един ден не е работила.Цял живот дои държавата

11

Анонимен

преди 2 години

Бай Тошо 2 - Бойко Борисов идва да хвърля пари от джипката и да раздаде още 2 милиарда на 5 фирми на олигарси през ББР и още 2 милиарда авансово за магистрали на рисунка :))) а дано, ама надали

10

Анонимен

преди 2 години

Какво техническо правителство сте планирали? За 6 месеца само може да потънат още 6 милиарда лева. За послединте 2 месеца изчезната 2 милиарда. Със същото темпо може да станат общо 8 милиарда.Кой ще носи отговорност за 6 месеца, след като този период не е достатъчен само да се прокарат проектите за възстановяване на 1/3? Кого будалкаш, бе Капон? Нали те познаваме? Знаем ти целия път от едно време когато се кланеше на Борисов и му клякаше пред кабинета. С Бойко ходехте на пиано бар и по чужбина.

9

ИЗБИРАТЕЛ

преди 2 години

Слави президент, като такъв се представи на интервюто, ааа... Рундю Решетников ще е трети, даже до балотаж няма стигне

8

да

преди 2 години

Да, Борисов няма алтернатива.

7

Сбогом, Гергино!

преди 2 години

Капоновице, за нищо не ставате, стана ли ви ясно? Бая народ излъгахте, но вече няма да ви се хванат на въдицата. Затова галевица толкова искаше да има правителство и парламент. Дотука бяхте. Сбогом, Гергино!

6

Анонимен

преди 2 години

Бързо ли ти се струва ? Бабикян, по-дълго ли работи...!?

5

ПЕХОТИНЕЦ

преди 2 години

хем грозна, хем нахална

4

Анонимен

преди 2 години

Кое приключва и кога приключва решава Върховния суверен. Този суверен вече реши, че ИТН ще управлямаР който не е съгРасен със Конституцията сиреч върховния закон на РБ да напусне НС езабвно който иска нови избори да ги плаща от джоба си.

3

Анонимен

преди 2 години

Доста хора ви повярваха, но на следващите избори ще бъдете на политическото бунище този път завинаги!

2

ПЕХОТИНЕЦ

преди 2 години

МУТРИ СБАГОМ, със стари мутри нов парламент не става