41

Анонимен

преди 2 години

Да не допусним трети път Слави -суверена да ни измами! Той се доказа като послушен слуга на Бориков и Доган.

40

Че

преди 2 години

Жалки сте! И да изчегъртате Борисов не успяхте. За че п за зеле не ставате. Само ни загубихте времето и осигурихте възможността на харвардската шайка, водена от шайката на военните и платена от шайката на олигарсите да ограбят народа. ***!

39

Тралала

преди 2 години

ИСБГНИ имат 13 депутати и всички са председатели , дори няма заместници, да не говорим за членове. Днес очаквам още няколко интервюта на "видни" личности.

38

ГРОБАР

преди 2 години

Ало чегъртвачите какво ви се случи май сте за последно там

37

Анонимен

преди 2 години

Братя, не гласувайте за ДБ и модела Прокопиев !

36

Анонимен

преди 2 години

Мултаците около Дръндарския "философ" и Дубайското принцче на Републиката не щат вече да делят със СИК-аджиите около Б.Б. държавната баница. Изглежда егото на "хидроинженера" - агент Сава, е силно накърнено, че 12 години не разпределя Той "порциите". Затова си създаде ИТН, затова сега лансира и нова Атака - Възраждане на Копейкин. Забележете как телевизиите канят само Костя Копейкин - други малки партии нямат достъп до ефир. И върхът на слугинажа е "интервюто" на чалгопитека в праймтайма на БНТ

35

Друг Помнещ

преди 2 години

Вие все сте с таз, която е на власт. И се свирате по офисите на силните на деня да задкулисничите. Едно и също всеки път. Само босовете различни - кога Царя, кога Борисов, кога Трифонов... Какво ви е умното младото и грасивото не знам.

34

ГЕРБ

преди 2 години

Много се радвам че ви е за последно.

33

Анонимен

преди 2 години

За Бога братя не гласувяйте за славе, боко и доган, те са едно и също. Изберете която и да е от другите партии ако уважавате себе си.

32

Анонимен

преди 2 години

Колокото и да искат сорососигнидите ИТН остават водеща сила. Обръчите от фирми вече не могат да разпределят порциите и второ вече никой не може да установи иедноличен тираничен джипкаджийски режим и да краде еднолично. Синергията на САЩ води до квинтесеция и рефлексия на времето.

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 20 "Дългия печели изборите," НИЩО не печели "дългото" - освен МАЩАБНАТА ***-мутро-ПРОКОПсала ПРОПАГАНДА и тук, и най-вече - в чужбина, срещу него и грипльото РАБОТИ собствената им едноклетъчност. И после - КОЙ му бел крив! ами нали "изчегъртахте" "Бокото", ами давай сега да погнем костовачетата - те поне са тъмно-червени, когато и да ги набиеш, няма да сбъркаш! Да де, ама ни не щем грипенския ХАОС и пъчене, ще ни се и малко ред и оправия, нали?

30

и лаина

преди 2 години

за подправки

29

40%

преди 2 години

ог суверена, останалите не се впечатлиха от площадната риторика за новия свят, който някой щели да открият, още повече че са популисти и стари муцуни

28

Анонимен

преди 2 години

Духойте супата боли ли а болшевишки само Бойко Борисов е истински държавник и отговорен политик без него България се връща в ерата на Виденов и 300% инфлация ай честито на измамните български граждани на ви чагъртане и платени протести от черепа

27

Анонимен

преди 2 години

Тая бъчва Капон ли е символът ви на протеста. Тя е корумпирана по дефолт!

26

истеричната

преди 2 години

мьжка лесбийка

25

Истукан

преди 2 години

Изборите ще доведат до още по-невъзможна ситуация да се състави правителство. Слави Трифонов вече няма как да спечели. То не бяха издънки след издънки. Трябва да си луд, за да се вържеш на Слави.

24

Анонимен

преди 2 години

Хората казват: Който нож вади , от нож умира - перефразирано : Който иска да изчегъртва го изчегъртват !

23

не се

преди 2 години

прьскаме с евтини парфюми

22

Моделът Прокопиев

преди 2 години

Не проработи !