61

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Всички...гласували за Славуна Кукубендова,да повторят...пак.На успелите ще организираме голямо градинско парти в дома на Славуна,като за всеки ще има...локум на клечка на корем.Задължителения дрескод е...фанелка с голяма жълта...тиква на нея. (Платено...съобщение на Куку-бенд и...приятели)

60

Анонимен

преди 2 години

Хайде сега да се прекръстите на "Изправи се България Ние си Тръгваме"..

59

klod_si

преди 2 години

Хората масово няма да гласуват, други ще посочат на изборите, че не подкрепят никого. Парламента и партиите изгубиха смисъла си. Те не работят за хората, които са работодатели. Народа иска благоденствие и добър живот. Не иска да го крадат. Все повече ми се струва, че вървим към нова система на управление.

58

Toy

преди 2 години

Мая отече очаквано. На изпроводяк ще й подаря един 30 см да се успокои

57

ДО ЧЕ

преди 2 години

Направо му забрани да пише , защото се нервираш .

56

Че

преди 2 години

До до Че: Млади приятелю, първо се научи да пишеш правилно, после ме заговаряй. Прояви уважение към себе си и вместо да повтаряш нечии чужди опорки се информирай за периода на прехода и това кой и колко пъти ни ограби. Ако те мързи да четеш питай мама, татко, баба или дядо. За 30 години все ще си спомнят нещо.

55

МНЕНИЕ

преди 2 години

Тази Жена учудва с дефицита на интелектуалност .Вчера предложи НОИ да създаде електронна база данни ???НОИ има такава база от 21 години .Направо умрях от смях .

54

до всички ПРОТЕСТЪРИ

преди 2 години

МУТРИ СБОТОМ

53

Капон-грамофон

преди 2 години

Гледах я тая преди около два часа. Даваше интервю от провдивска улица. Водещата й задава конкретни въпроси, а тя отговаря едно и също. За десетина минути употреби думите "статукво" и "задкулисие" около 30-40 пъти.Няма мисъл, няма отговори! Само празно куткудякане..Хаси и промяната ни чака, щом такъв политически хамелеон се представя за неин носител и осъществител.Провалена царедворка, комунист под прикритие, представяща се за бизнесдама.Ще гледа НС вече само през крив макарон.

52

Тралала

преди 2 години

Знае ли се със сигурност за следващите избори, дали Капон няма да е с ДБ, а Дончева с БСП?

51

не разбирам

преди 2 години

Защо цялата тая сГAН СЕ ТИКА В ПОЛИТИКАТА!?Просто не разбирам и това е!!!

50

Анонимен

преди 2 години

Г-жо Капон, къде си тръгнала с тези 13 депутата? Та вие сте точно толкова, колкото да се съберете в една каруца и да отпрашите за кой от където дошъл-там отишъл.Качвайте се на талигата и се омитайте! Партийка с 13 депутата даа говори и поставя ултиматуми като партия със 113 депутата е хара.кири. Вие сами си подпечатахте присъдата и в следващото 47 НС ще влезете само през крив макарон и когато ви цъфнат налъмите. Сбирщайн сте до един. Мандат чак искаха от Радев! Най-неадекватните сте в това НС.

49

Анонимен

преди 2 години

След като си тръгнал от 3 долара пенсии, няма как да си много напред в Европа, при управленията на БСП бяхме последни във вселената.

48

селянче

преди 2 години

В моето село хората масово гласуваха за Слави!Сега обаче не искат да го виждат!И Бойко не е цвете,ама хич,ама тия са пълна гола вода!

47

Анонимен

преди 2 години

Протестите бяха платени, затова имат и толкова подкрепа и избиратели, факт.

46

Анонимен

преди 2 години

Какво сте се хванали за гушите бре, ***-партийчета? Бог Грипльо ви образува по свой образ и подобие , що не слушкате, бре? Речено е - не от грипльото, от Кремъл още преди 1989 г., да си върнето коМУН...ЬОИЗМА - и ви сервираха грипенчо - топъл-топленичък, отвсякъде готов да се перчи пред всяка "чиливизийка". Тъкмо започнахте с чашко-сталинизма и главоломния растеж на цените и сметките, пък сега се ядете помежду си - ам ндейте тъй! Искаме си МИЗЕРИЯ и най-вече - комуно-ПРОПАГАНДА!

45

бай Ставри

преди 2 години

Тези простетърите са като Ковид-19, След третата вълна (третия избор) ще изчезнат. Танцуваха едно лято и разбиха държавата.

44

Анонимен

преди 2 години

Хората ще върнат Бойко но този път милост няма да има - бсп, дб, итн, мутри отивате в затворите, по една лопата ще ви даде бат Бойко и на магистралата да копате

43

до ЧЕ

преди 2 години

Че, никой не може да ограби народа толкова колкото го ограби ГЕРБ. Найстина трябва много умение за да държиш един народ 12 години най-беден в Европа.

42

Анонимен

преди 2 години

Мария Капон премина точно през 14 партии, преди да кацне в Изправи се, БГ! Ние си отиваме! Дори Иван Гарелов я обяви за "Мис Парламент" през далечната 2005г. А се борела със статуквото. Та тя е продукт на системата. Няма как продукта на системата да смени системата. Казват и Мара Мисса понеже си повярва през 2005, че е миска. xD Толкова е зле положението с тези протестни партии, че докато шикалкавиха, че изчегркват Бойко Борисов-го върнаха на бял кон. Тези като Капон са политически психопати.