163

Фотограф

преди 2 години

Само погледнете снимката - от кого е обграден Фигуранта - от почти еднакво т.ъ.п.и физиономии ! Ами , той обича да се движи в "интелектуална среда " ! Жалката фуражка дори се изцепва с клишета за държавата !!! Ееееех, Господи, защо наказваш обикновените хора с такива го.ве.да ???????

162

До 219

преди 2 години

Гербаджиите живеят не в реалността, а в мизерията

161

Анонимен

преди 2 години

221 мечтаеш да те клати ли, какво?

160

Супер Радев

преди 2 години

Радев - мъж от СТОМАНА с ОГРОМНИ ТОПКИ!

159

Анонимен

преди 2 години

206 Радев го подкрепят тия дето искат да джобат без да работят. ББ построи сумати градини и пътища. На тия строежи работеха и не особено умните. По негово време и те имаха заплати. Бойко не делеше хората. Той помагаше за реставрацията на храмове от всяка религия. Вярно че е народен човек и го подиграват за това, но е достатъчно умен да иска съвети от по-умните от него на запад. Не е с манията, че е най-умния и никой друг. Народа беше най-обединен именно по неговото управление.

158

Анализатор

преди 2 години

Има коментари , че България 13 г. била все на дъното. Е, сега вече ще се заровим още по-дълбоко , под дъното !!! Това вече става реалност - поскъпнат ли олиото,хляба, тока - гответе се за маркуча на Румен Гечев ! Честито , мЪдурковци ! Ходете като стадо да мажете по екраните на машините - те са настроени вече! Държавата рухна - така както наредиха от Москва и разрушителят е един - Фигуранта !

157

До 212

преди 2 години

Къде подкрепям ГЕРБ бе, ***, мизерен ***?

156

Браво г-н Радев!

преди 2 години

Мой Президенте! Аз вярвам САМО на господин Президента Радев! Голям българин и истински мъж от стомана!

155

До 212

преди 2 години

Не, не съм, но ти си такъв.. жалък

154

ГЕРБ

преди 2 години

ГЕРБ е партията на некъдърните. А в България те са много.

153

тито

преди 2 години

До Доцента ,ком. 155 ......Доценте , взехте ми думите от устата. Бъдете здрав .

152

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 206: "Пак ще повтория, ВИЕ НЕ СТЕ БЪЛГАРИЯ. Това , че сте на дъното е заслуга на вашата НЕГРАМОТНОСТ, НЕКАДЪРНОСТ и МЪРЗЕЛ." - Ало, грАмотния? Я пробваш да се потретиЙш, че повторИението ти не се получи. Хахаха. ***.

151

До 206

преди 2 години

Най - простите, най - бедните, най - мързеливите подкрепят ГЕРБ

150

Анонимен

преди 2 години

Абе Рашков нали щеше да дава едни доказателства? Цял месец мина, доказателства не даде. То вярно, че е трудно да накараш кака Софка от пазара за *** да ти напише онова дето разправя, понеже й е много трудно да пише, но за 1 месец все щяха да намерят някой що годе грамотен да го напише това доказателство от нейно име. Ще цитирам бай Тошо - и смех, смех, смех.

149

Виц:

преди 2 години

Бойко Борисов е чел законите отгоре до долу.

148

До 203

преди 2 години

Верно, че си и.д.и.о..т

147

И.Д>И>О>Т

преди 2 години

Какво констатираш ,бе *** ? Нали ти докара тази криза ?????!!!! За каква отговорност ломотиш, като ти си главния виновник за разрухата и спешно трябва да те въдворят в затвора - и за кризата , и за шпионаж, и за държавно предателство !!!!!!!! Гешев защо го бави тоя миндебурин ?

146

Винету

преди 2 години

Банкянския Селяндyр се "забавлява" с "неграмотността на анти-герб некадърниците" - седи си вкъщи като аскет, мажи се с ламизил между мастиитe и сигурно чете Винету 2 с едно турско кафе на нощното шкафче.

145

До Емигрант

преди 2 години

Само дъртите и пред умирачка *** и неуспелите в България и чужбина некадърници обиждат неистово и от злобно безсилие Българския Президент, Кирил Петков, Бойко Рашков.

144

Илитерат

преди 2 години

За разлика от Бубу Банкянското Говeдо, Славуца е прочел 100-те задължителни книги, освен това слуша класическа музика, а не чалга, като Банкянския Бабyин.