183

Анонимен

преди 2 години

Каква отговорност може да поеме човек, който не е завъртял около себе си жена, не е създал дете и не се е грижил за него? Създавал е само долнопробна халтура и музика на ориентално-кръчмарско ниво, а в мозъка му има само кинти и интриги. И е готов да се поклони на някой дето знаел един-два чужди езика, въпреки, че не може да си върже обувките! България трябва час по-скоро да се оттърве от духовно-моралната и физическа развалина Чалгослав, малкото ратче ва Мутрата от Банкя!

182

2S

преди 2 години

Някой да е чувал приказката: крадецадеца вика дръжте деца хахаха

181

Иво

преди 2 години

Стига бе,ти сега ли загря? Я покажи юмрука,я не си мии мръсните ръце с партиите.Това показва колко си политически не просветен, щом не познаваш характера на партиите -че са като раздърпани Пар-ца-Ли жадни за власт,точно като тебе.Фантазираше си,като ви обединява омразата срещу Борисов нещата ще са лесни ама не.Цялата тая Сби-Рщи-на се оказа страхлива,злобна и некадърна

180

Анонимен

преди 2 години

Тоз дето пръв го подкрепи сега ще излезне, че е безотговорен! То верно чалгаджия да те подкрепя е съмнителна работа.

179

Българин

преди 2 години

Проблемът на България са Радев, БСП, комунистите и кликата около тях.

178

ти ли бе, мафиот?

преди 2 години

Доживях да чуя от устата на хасковския *** думи като диалог, отговорност, спазване на конституцията. Този, който е безотговорен, недиалогичен, близо 5 години нарушава конституцията, да говори за тия неща, е меко казано цинично. този човек е вреден за България. Дано по-скоро го изметем от президенството. Иначе хаосът , безотговорноста, арогантността, ще превземен живота в страната и нормалните хора ще страдат.

177

Колев

преди 2 години

Да,така е ! И един бяга далеч напред пред другите от КАКВАТО И ДА БИЛО отговорност и той е самият сегашен ,уж президент, г ,син Радев !!! Всичко друго е ала-бала и стъкмисти ка !!!

176

Анонимен

преди 2 години

Символа на корупцията в България, единствената уволнявана за корупция, изпълнява поредна корупционна сделка от червените олигарси и ще бави мандата 3 седмици. Герб го върнаха за 40 сек като им казаха че няма да ги подктепят. На *** също и казаха, че няма да я подкрепят но тя ще бави мандата 3 седмици защото е взела пари!!!

175

безотговорност

преди 2 години

Излез пак с юмрук в ръка и питай за диалог.

174

Струва

преди 2 години

ми се че ГЕНЕРАЛИТЕ започнаха да дават,,ОТБОЙ,,гоЛЕмият генерал Радев,който даваше 2 държавни заплати на любовницата си,започна да моли партиите да направят правителство за да са те виновни за краха на държавата предизвикан от него,Янев другият гоЛяяяям генерал казва че повече няма да е премиер,опоскаха мазнинките оставени от Бойко и сега ОТБОЙ,МЕРЗАВЦИ.

173

Президентът Радев

преди 2 години

Наистина, до момента не сме имали президент, който да стои толкова добре, както Радев. Предишните са Желев, Стоянов, Първонов и Плевнелиев. Обвиняват го че е вдигнал юмрук - един вид закана. *** обаче няма как да разберат, че вдигнатият юмрук, по начина по който Радев го направи, означава "ЕДИНСТВО", "единство срещу". Такъв беше поздравът по време на Испанската война - поздрав "салют" с вдигнат юмрюк!

172

Анонимен

преди 2 години

Кризата е, че крадливи лъжливи корумпирани комунисти като Радев, ***, Бойкикев, Галевица крадат и лъжат народа!

171

Анонимен

преди 2 години

Тоя отдавна не е президент а един от лидерите не комунистите.

170

Анонимен

преди 2 години

Президента каквато и обида да му измислите, никога не ще достигнете висините на обидата дето сам си я нанесе. Този човек се саморазруши с едно вдигане на юмрук. Защото когато нарушиш Конституцията и покажеш юмрук на 30% от държавата, когато се радваш на белсилките и ковчезите, превръщайки се в разединител, ти унижаваш себе си. От президент на нацията,който е длъжен да бъде обединител се преврърна в марионетка на една застаряваща лидерка на 100 годишна дискедитирала се партия.

169

Efreitor radeff

преди 2 години

Време е да си ходиш фашист.

168

Хехе

преди 2 години

Е,нали си имаме служебно правителство и президент,към които имало огромно доверие според социолози и политолози ?Ще им се доверим, за да видим как решават кризите! Или ги предизвикват..

167

Историк

преди 2 години

Радев се учи да скача с парашут. Летят за полигона и Радев досажда с т.ъ.п.и въпроси на инструктора. Радев пита : " Какво да правя ако парашута не се отвори"? Омаломощеният от досада инструктор тръснал: " Ами, махай с ръце." Скочили всички и инструкторът седнал уморен да почине на обратния път. По едно време отвън на илюминатора се тропа - Радев маха с ръце и пита : "А като ми се уморят ръцете , какво да правя ? "

166

До 228

преди 2 години

Сам си вярвай на глупостите, ***.

165

Анонимен

преди 2 години

223 а ти къде живееш? В Лондон или Ванкувър? В почивка ли си? Докато чакаш да дойде новата кола за миене? Или може би си на скамейката в Оксфорд и се дразниш, че парите на тати от ограбените банки няма да ти гарантират министерско кресло? Или може би си на село и си броиш стотинките от пенсията, вярвайки на Корни и нейната партия че ще ти я направи 1000лв? Да де , ама за целта трябва да върнат ограбени от тях пари през 1997. А това ще стане на 32 май! Вервай им.

164

До 222

преди 2 години

Написал е тази глупост,с цел да обиди Президента, но и той, и ти сте от едно и също ГЕРБ котило!