203

Анонимен

преди 2 години

до дядо Йоцо Текстът добре си го преписал, но той се е отнасял за Пожарникаря от Банкя. Само си сменил името. Ген.Радев не стои в кабинета, а оправя държавните дела, които Боце, Слави, Тошко с голата глава и Лодкаря така заплетоха, че приличат на оплетени свински черва. И докато онези в НС получават по 10 000 лв месечно за нищоправене, Боци обикаля по селата и зове за бунт. Вместо да си обзавежда кабинета в СЦЗ....

202

Чудя се

преди 2 години

"Колко избори трябва да преминем, за да разберем, че без диалог не става? Колко е нужно, за да разберем, че без коалиция не става?"-Г-н ПРЕЗИДЕНТ,за какъв диалог говорите,след като Вие разединихте народа и игнорирахте втората (?) партия при двата тура на изборите!?!?!? Защо не зачитате волята на техните избиратели??? Коалиция и сега и винаги може да има!! Нооо,кой мисли за народа??? Има други по-важни приоритети за някой.....

201

Дедо Йоцо

преди 2 години

Гледам, гледам и виждам само един безумец , яхнал България и ръсещ злоба,ненавист и бездасрие и като човек , икато чиновник !!! Май безумието е и на българите - избират ,бе ! Но без да се замислят , че този,който управлява трябва да е личност - с качества , с характер и способности да е лидер ! Ама , лидер , а не поплювко като Фигуранта!

200

Хайде

преди 2 години

Поеми твоята отговорност, и си подай оставката !

199

Анонимен

преди 2 години

Няма такъв наглец като др. Радев. Той да говори за преговори и отстъпки и диалог, когато настрои всички срещу всички. Сега е готов през трупове да мине за втори мандат. Боже пази България , защото само ти ни остана.

198

Щерю

преди 2 години

- А-а, в криза! Още, още, трябва да затънат в собственото си некадърно управление Радев и "протестърите". Народът трябва да спре да им вярва на тия лъжци и популисти - алчни червени за дници...

197

Анонимен

преди 2 години

Обаче тези от ИТН ди вземат депутатските заплати начело с онази Ива Митева те нея и охраняват де щот е много важна

196

Анонимен

преди 2 години

Най-скъпоплатеният със заплата от -15000лв и пенсия-3000лв. след няколко проспани години разбра че сме в криза.Сега пак ли ти е виновен Борисов,миналата година подканваше и настройваше хората един срещу друг на бунт,на кого показваше юмрук?Нали нямаше КОВИД,сега ти и тези около теб да видят разликата как е от другия край на бариерата когато трябва да се поеме отговорност не само да мънкаш,мрънкаш и хулиш.Ти ще останеш в историята така и нищо хубаво не ни очаква,защото вие криза не сте видяли!

195

Лойко

преди 2 години

Радев,за да управляваш се иска дупе и топки.За плюенето е ясно,всеки го може.Затова сега сме на това дереже.Кой ще поеме отговорноста сега за анархията в държавата???

194

Анонимен

преди 2 години

При следващи избори резултата ще е почти същия. И какво, пак същите разговори т.е. липса на разговори и никакво правителство ? За какво ни е трети път едно и също упражнение. Всъщност чакаме Слави да се научи как се съставя правителство.

193

Анонимен

преди 2 години

Единственият, който се справя с кризи е Борисов. Екипът му е отиграл няколко пъти този сценарий. Другите партии се въртят, чудят, оглеждат, не знаят какво се прави, не им стиска да започнат да управляват. Играят театър, уж не могат да се договорят, а те въобще не искат да направят това. Баламосват народа.

192

Анонимен

преди 2 години

В криза влязохме,когато на една Нова година господина излезе и прочете траурно слово за България,вместо да поздрави народа си.ПОМНИМ!!!

191

Анонимен

преди 2 години

Радев означава Криза !

190

фигурант без бъдеще

преди 2 години

една от последните речи на другаря фигурант , щото на есен с песен на село .

189

Анонимен

преди 2 години

...И ПАК СА ВИНОВНИ ГЕРБ НАЛИ- КАКВА ОТКАЧЕНА ИСТОРИЯ....

188

до к.250

преди 2 години

Льотчикът, както благоволи да го наречеш, ще събере доста хора електорат заради погнусата си от БиБи и главатарите на ИТН, заради които електоратът им трети път ще ходи да гласува. Малко се поизложи и Лодкарят, зад когото стои Командира - човек на много години, но жаден за реванш. Апропо: пише се иЗтребител - от глагола требя- иЗтребвам и "жив органиЗЪМ" , а не органиЗКИ. Сигурно когато си писал тази дума, си спомнил друга - огриЗКИ.

187

Анонимен

преди 2 години

President Radev: "I hope that the situation is critical."The People: Yes of course Mr. President. We think that the situation is realy critical.

186

Анонимен

преди 2 години

Тези, които бягат от отговорност: четиримата от ИТН начело със Сл.Трифонов, Ристо Лодкаря, Боце Пожарникаря вместо да обединяват 2 избори в 1, нека се разтичат яко в края на октомври-началото на ноември и си съберат електоратите, които тези нагли и държащи се като Нарцис хубавци карат трети път да тичат да гласуват заради тяхната простотия. Да не се крият зад президента, а да гледат в очите хората, колкото могат да съберат! Мисля, че няма да са много, особено привържениците на Африканския.

185

Анонимен

преди 2 години

Ало льотчика,ти си пълен провал за България.Да управляваш държава не е като да управляваш истребител.Там зубриш, упражняваш се -тоя бутон,оня бутон но ако не спазваш правилата знаеш какво следва .Държавата льотчик е жив организки, иска се много акъл,дипломация, политически усет,интуиция които ти не притежаваш.Юмруци,лъжи,омраза и накрая хаос и кризи.Не ставаш и се разкарай,болестта ти за власт си я лекувай, заедно с парвенющината си

184

ти си позир

преди 2 години

Зелен чорап, ти си големия проблем на България. Къде е юмрукът, защо го скри? Ти си грешния човек на грешното място. Не забравяй, това, което човек сам си направи, никой друг не може да му го причини. Ти забърка тази каша, със своята некомпетентност. Дали осъзнаваш своята несъстоятелност? Може би не.