223

Зозо

преди 2 години

Хахахахааа, точно Рундю да каже тези думи?!? Той самия е олицетворение на некадърността и празнодумието :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

222

Джон Ленин

преди 2 години

Когато се разкараш от политиката , заедно с оная ******** дето ти е вице , тогава кризата ще изчезне веднага ...

221

Винету

преди 2 години

Белият кон е оседлан и удря с дясното копито.

220

Анонимен

преди 2 години

Фигурантът също бяга от отговорност. Всъщност конците му жи дърпа Йотова. Това е ясно на всички. И в това е надеждата,защото виждаме къде сега е Първанов- аут от всичко. Един мангър( дребна монета на турски) му остана от ,,големия ,, рейтинг . Йотова се грижеше за рейтинга на Първанов. Припомням си само.

219

Урко

преди 2 години

ВНародът с непреклонност ще покаже правилния път на Решетника на изборите ноември! Преди година дигна ЮМРУКА, *** едни големи ***,после се скри в миша дупка..а сегинка всички партии му виновни за хаоса,само той чистичък и невинен,целия в бяло...!? Аааа не става тъй Решетника,ноември на изборите един мощен ШУТ за изпроводяк :))

218

Анонимен

преди 2 години

До Кир.Петков-президент - Голяма вероятност за успех! Силно подкрепям!

217

По-скоро

преди 2 години

Проблемът си ти!

216

Анонимен

преди 2 години

От ЗЛОБА,завист и продажност ДОВЕДЕ БЪЛГАРИЯ до ПЪЛНА катастрофа! Добре, че ДАНЪЦИТЕ върху доходите на фирмите постъпиха през ЮНИ! ТОВА СА ФАКТИТЕ! Догодина едва ли ще е много добре бюджета! ТЕЖКО НА БОЙКО БОРИСОВ, КОЙТО ЩЕ ОПРАВЯ ТВОИТЕ ПАКОСТИТЕ! НО НАЙ-ТЕЖКО НА МАЙКИТЕ,КОИТО ЩЕ ИЗГУБЯТ ДЕЦАТА СИ ЗАРАДИ ТВОЕТО БЕЗОТГОВОРНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ПАНДЕМИЯТА! РАЗМЪТИ ГЛАВИТЕ НА ХОРАТА! ГОРЯХТЕ МАСКИТЕ! ПЛЮХТЕ ПО ЩАБА !СЕГА ГЛЕДАТЕ ОПУЛЕНИ И САМО ЗА ПАРИТЕ ГОВОРИТЕ

215

Анонимен

преди 2 години

Другарю Радев Превратаджиев, работата с червения преврат нещо се закучи май ... оказа се, че без Бойко всичко рухва, а и от руското пасолство не са доволни ... криза сътворена лично от теб, както прави кучето на метено, същото направи и ти.

214

Анонимен

преди 2 години

Рубльо Радев е най-големият позор от 30 години насам!Подъл,Долен фигурант!Да гори в ада това алчно,продажно изчадие!

213

Анонимен

преди 2 години

Искаше цялата власт !ПОЛУЧИ власт и сега гледаш ОПУЛЕНО КАТО ТВОЙТЕ ОПУЛЕНИ МИНИСТРИ!КАК УСПЯ ДА НАМЕРИШ ТОЛКОВА ОКОКОРЕНИ НАГЛИДЦИ!ЧЕГЪРТАТЕ! АМА И ПРОТМОНЕТО МИ ИЗЧЕГЪРГВАТЕ!СТРАХ ТЕ ТРЕСЕ !ДО НОВИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ КОЛКО СТЕ НЕКАДЪРНИ! ДАЖЕ И ЗАДКУЛИСНИТЕ ИГРИ ЗАПОЧНАХА ДА СЕ ПОЯВЯВАТ!

212

Случаен минувач

преди 2 години

Да не говорим и за изцепките му. Още миналата година на 3 март на връх Шипка вдигна юмрук и обяви: Няма никакъв вирус! Това са пълни глупости! През миналото лято определено наруши Конституцията, като взе страната на протестиращите. Тези, които хвърляха яйца и домати. Последната му изцепка беше с Карадайъ. Само това остана - и в етнически конфликт да ни вкара с приказките си!

211

Случаен минувач

преди 2 години

Радев е музиверджия и интригант. Цялата тази каша я забърка той. И сега се кефи тайно в себе си. Абсолютно съм сигурен, че ако президент беше Гоце, той щеше да убеди партиите да спрат да се плюят взаимно и да съставят правителство. Но Гоце е хитър, докато този е ***! Огромна грешка се допусна с избирането му за президент! Трябва да я поправим!

210

Анонимен

преди 2 години

Радев, ти ни доведе до тази криза и отговорността е изцяло твоя. България се развиваше много добре допреди ти да размахаш юмрук.

209

фигуранта на Божков

преди 2 години

Гнусна, злобна и миризлива мазна фуражка !!!

208

Анонимен

преди 2 години

Мълчи бе, платен ***...... Радев специално на теб ти е вдигнал бензина, поръчал е на саудитците..

207

Анонимен

преди 2 години

При Румен Радев .... ОГРОМЕН СКОК НА ЕЛ.ЕНЕРГИЯТА,,,,,,, ОГРОМЕН СКОК НА ХРАНИТЕЛНИТЕ ПРОДУКТИ........ СПРЯХА ВСЯКАКВИ УВЕЛИЧЕНИЯ НА ПЕНСИЙ ТЕ И ЗАПЛАТИТЕ ...... СКОК НА ПЕТРОЛНИТЕ ПРОДУКТИ ..... СКОК НА ДАНАЦИТЕ .... И НАРОДА ЩЯЛ ДА ГЛАСУВА ЗА НЕГО ......ЛУД НАРОД ЛУД НАРОД ШИЗОФРЕНИЧЕН НАРОД

206

Анонимен

преди 2 години

Цялата тази каша я създаде Радев, тоя колко е нагъл.

205

нн

преди 2 години

Г-н Презедент, и на тебе не ти са ясни нещата в България, а те са дълбоки като Черно море. Вижда се от космоса, не те бива. Коментираш, въртиш, сучеш, но истината е далеч от тебе. Обременен си, партиен си, не ставаш. Ако не знаеш, не си научил нищо повече от армията, виж дригите президенти какво правят, прави го и ти.

204

Анонимен

преди 2 години

Радев,ти ти ги избра тези безотговорни хора. Подкрепи им измисления протест. Стимулира ги в простотиите им. Как не можа да ги разпознаеш, че са кофти, като хора ? Сега ще им сърбаш попарата.