154

Анонимен

преди 2 години

Доказахме, че сме най-задръстената антиваксърска нация.

153

Шаши

преди 2 години

Мина времето, когато търсехме радио Дойче веле. Горди сме, че сме БЪЛГАРИ, всяка критика от тези е похвала.

152

Анонимен

преди 2 години

Много е хубаво ако безотговорните безсъвестни българи егоисти и неуките роми в България се заразят с коронавирус и го изкарат много тежко с тръба в болницата тогава ще им дойде акъла в безмозъщните им дебилски празни кратуни.

151

Коприва

преди 2 години

Репутацията на България била окончателно срината. Обратното - тепърва започват да я уважават честните хора! Те и етнически конфликт се опитаха да спретнат тука, но тая земя е благословена да бъде кърмилница на свобода. Който я плюе да си помисли пак, защото себе си унижава.

150

Анонимен

преди 2 години

Ние си бяхме на дъното. Но при тая криза се оказа, че има етажи и на дъното . Така сме затънали, че 1000 години няма да можем да изплуваме.

149

Reptile

преди 2 години

До 175, браво Андрешко, не сме на чело по ваксиниране, ама сме на чело по смъртност - АНДРЕШКОВЦИ ЮНАЦИ, нали?!Толкова просто племе историята не помни!

148

Анонимен

преди 2 години

искам трета доза Пфайзер.ваксинирах се февруари и антителата са ми минимални.защо изхвърляте и подарявате на трети страни.социален работник съм и искам трета ваксина.работя с хора на 90г.кой решава това . антиваксера Кацаров ли?

147

мисля

преди 2 години

Причината за ниската ваксинация са медиите и пишман професорите.Всеки казваше нещо различно от другия и днес чета пак ,различно за вируса от вчера.Така и не се разбра къде отидоха инсултите,инфарктите,грипивете.Наистина има нещо съмнително в този вирус.За мен той е грип,но тежък.Обичайно е грипове в края на лятото и увеличаване на заболеваемост от вирусни инфекции след курортния сезон и като започне учебна година.

146

кожената спринцовка

преди 2 години

Който иска да се шие

145

Darth shadow

преди 2 години

На който не му харесва, че България не начело по брой ваксозомбита и все сравнява с западна европа да се изнася от България,Ние нормалните хора, не се нуждаем от отровните ваксини!!!

144

Бay

преди 2 години

До 173 имам няколко лекаря завършили Станфорд говорещи против Big Farma. Аз мога мноооого да прочета ама то не става с четене само. Трябва да се учи. :D

143

Анонимен

преди 2 години

Репутацията на България е окончателно срината. Не че е била особено висока, но вече е безвъзвратно в калта . Антиваксъроидиоти!

142

Анонимен

преди 2 години

Ром, батка - вулгарин

141

Булгар Сан

преди 2 години

Всичко казано в тази статия го считам за успех на българското общество, което не се повлия от външния натиск. Това е ядрото на българщината, която ни е спасявала през вековете. Сайонара

140

Бay

преди 2 години

До 165 по гениалната ти логика сам си оправяй телевизора. :D

139

Само ГЕРП

преди 2 години

И суджук.

138

Бял Мъж

преди 2 години

Опекохте ли Вече Свинските Мръвки, че е Време за Здравословна Закуска?!

137

Анонимен

преди 2 години

Здравето си е мое и животът си е мой. Решавам сам. Сори куче.

136

Бay

преди 2 години

образования човек направи нещо мноооого просто. Поинтересува се какво мислят специалистите (вирусолози) за ваксините. Не медиите, а експертите. Трябва да си с огромно самочувствие да решаваш сам. :D

135

Анонимен

преди 2 години

Ваксините са конспирация на рептилите-масони с цел да ни убият, кастрират, чичовата или поне превърнат в гейоове! Добре че баба Ванга ни предупреди навреме и така българите ще се спасим!