174

House M.D.

преди 2 години

Най-после про-българска статия от Дойче веле.

173

Шаши

преди 2 години

Продължавам да чета агитацията за ваксиниране и едновременно с това , пълното оплюване на българите, като народ. Нация, която има такива екземпляри за цвят. Няма да се набоде с отрови.

172

Анонимен

преди 2 години

До: 198 Ти видя ли че послеените проучвания сочат, че за ваксинираните има много по-голям риск да се разболеят от Делта варианта, в сравнение с тези които не са ваксинирани, но са преболедували вече от Алфа варианта? Научни доказателства са и са официално публикувани. Разбира се, ако се разболееш може да е тежко. Това не значи че нарочно трябва да се заразиш. Това само значи, че ваксините не са толкова "вълшебни" колкото се твърди, и ограниченията за неваксинирани са дискриминация!

171

Шаши

преди 2 години

Не се излагай още.

170

Анонимен

преди 2 години

Мангъровци сринаха авторитета на България и трябва да носят отговорност за хиляди погубени животи и стотици хиляди почернени близки и за милиарди загуби за обществото и икономиката.

169

Анонимен

преди 2 години

Загубено, проклето племе. Последно по всичко дори на Балканския полуостров. Готово да се продаде за жълти стотинки, изостанало в 19 век. Разбира се, дори в Афганистан, хората имат право да бъдат каквито са. Но когато искаш да си равен на другите нации по културен и религиозен ценностен показател, определен от различните християнски деноминации, подобна изостаналст във възприятията на света е неообясним анахроонизъм.

168

Анонимен

преди 2 години

Неваксинираните, да си плащат престоя в болница!

167

До 195

преди 2 години

Ако нямаше нужда защо Европа ваксинира всички над 12 годишна възраст? Мислиш се за недосегаем? Безсмъртен? Наивник! А ако някой като теб зарази и умори родителите ти?

166

194

преди 2 години

До: Шаши Ти май нищичко не разбираш? Аз не размишлявам върху нещо което съм чул или видял. Аз коментирам само това, което лично съм преживял. Майка ми беше с тръба в гърлото, ако така ще ме разбереш по-добре. По време на операция от рак поставят пациента под пълна упойка и тогава се слага въпросната тръба, защото самостоятелното дишане е невъзможно.А правиш ли разлика между кислородна маска и респиратор?

165

Анонимен

преди 2 години

Би било чудесно ако антиваксърите се разболеят тежко самите те, но за съжаление вирусът не подбира дали си умен или глупав, дали си психопат или свестен човек. Много хора ще изгорят заради предразсъдъци, страхове или защото някой антиваксър ги е заразил.

164

До 189

преди 2 години

От един млад, 26 годишен българин който няма да се ваксинира. Аз нямам причина да се ваксинирам, уважавам хората които са по-възрастни от мен и не само, но това не означава, че съм длъжен да се подложа на нещо което не ми е необходимо и само да рискувам излишно. А колкото до това в каква държава ще живеем ние младите и как ние няма да я оправим, нека не забравяме, че вие сте я докарали дотук. Ние сме били деца когато вие сте си питали ушите и затова сега е такова положението. Разкрадена държава.

163

Ламбада щам

преди 2 години

Това е дбра новина за нормалните хора.

162

Шаши

преди 2 години

194: Самият ти коментар е изключително показателен, какво разбираш от прочетено и чуто. Затова и на Дойче веле нивото е толкова ниско. Те са коректив само за такива, като теб.

161

Анонимен

преди 2 години

До: номер 191 (Шаши) Ти лежал ли си с тръба в гърлото? Щото ако не си нямаш право да коментираш!

160

Анонимен

преди 2 години

"Малко над 10 000 лева (около 5000 евро) са били предвидени в бюджета от третото правителство на Бойко Борисов за информационна кампания за ваксините..." Е то се видя колко "успешна" беше тази кампания. Напразно похарчени пари. По-добре да ги бяха изяли и изпили! Не може с "Яко ще се мре!" и "Най-добрата ваксина е набодената ваксина" да разчиташ, че ще имаш успех. Защо не опитаха най-напред с казване на истината, цялата истина и нищо освен истината за ваксините?

159

Шаши

преди 2 години

Що за човек и с каква ценностна система, може да иска, хората да се заразяват и да лежат с тръби в гърлото.

158

Явор

преди 2 години

За да се ваксинираш, трябва да спреш да слушаш и четеш глупости в телевизиите, както и в социалните мрежи. Само зависимият, а и глупав човек понякога, слуша другите. Има ваксини, да се ваксинира, който не го е направил.

157

Анонимен

преди 2 години

Целта на Ковида,ограниченията и целия цирк вече е ясна...поскъпване и инфлация...Кой имаше интерес?Централните банки,корпорациите и борсовите играчи...Кой плати сметката и още ще плаща?Простия народ и обществата,които като стадо овце НЕ ВИЖДАТ и не мислят по далече от носа си...

156

Коприва

преди 2 години

До 183. Това вече съвсем се изтърка. Пробвайте с нещо друго. Хора с психопатични налудности не са коректив за никого.

155

Шаши

преди 2 години

Най приятно ни е да четем коментари от неуравновесени ***. Писъците и глупавата агитация са музика на Моцарт в ушите ни.