194

Натовеца

преди 2 години

Добра новина това не са ваксини а био-оръжия !Япония октаза 1.6 милиона дози модерна заради съдържанието на токсични съставки в нея !

193

Анонимен

преди 2 години

След като са толкова загрижени за здравето на хората, защо не предоставят достъп до рустите ваксини и Спутник-5? Всички експерти от целия свят потвърдиха ефективността и надеждността им. Внесете ограничени количества, да се види, колкото хора се ваксинират 100, 1000, 10хил - толкова, който иска, нали става дума за спасяване на човешки животи, или? Вместо това се дадоха милиарди за неефективни и смъртоносни ваксини които сега ще се изхвърлят, един беше казал "къпем се в море от ваксини", и хората насилсвено се принуждават да се ваксинират с тях.

192

Анонимен

преди 2 години

До Алтерниращ веганистЗдравейте, дозата Ви "достоверен научен сок" е на адрес.Излезнете за боцкане.

191

Българите

преди 2 години

са прозорливи!! Те знаят какъв е Планът!!!!! А той е да се елиминират възрастните и децата, защото са само разход от тях не се печели, и да останат само тези, които ще изпълняват безпрекословно всякакви заповеди!!!!!!

190

Анонимен

преди 2 години

"В същото време в Африка, където не повече от 2% от населението е имунизирано срещу Ковид-19, продължават да изпитват недостиг на ваксини",,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, В цяла Африка (1,216 МИЛИАРДА население) вчера имаше едва 33 хиляди отчетени случая. За чий са им в Африка ваксини? Там нямат достатъчно покупателна способност да плащат за тестове и ваксини, нито финансови ресурси да организират "пандемия", и съответно - не са интересни на БигФарма. Та затова в Африка ковид на практика няма.

189

Анонимен

преди 2 години

Това е чудесна новина, добре че малко хора се излъгаха.

188

Коприва

преди 2 години

В Израел средната възраст на населението е някъде около 30 години. Това някак си се изпуска от цялата картинка.

187

фанете ма за...

преди 2 години

нема ваксини

186

Анонимен

преди 2 години

Знаете ли, че Етиопия е на 12 място по население на Земята и до момента са ваксинирани 0,02% от тях. Винаги трябва да има резервен план.

185

Анонимен

преди 2 години

"Израел е любима опорка на антиваксистите,но разбира, изкривяват данните,и някои числа напълно отричат.Израел и българия имат приблизително еднакъв брой жители.България има 2 пъти по-малко (отчетени) заразени но 2 пъти повече умрели от ковид." ======== Израел и България НЯМАТ приблизително еднакъв брой жители. България няма 2 пъти по-малко заразени-там има по 10 000 на ден, тук по 1800. Дори че у нас има 2 пъти повече умрели не сте "уцелили" - повече от 2 пъти са, но така е много преди ваксините

184

до Зуека

преди 2 години

Ванга е казала, че Европа ще обезлюдее като след химическа атака.

183

До Алт.Веганист

преди 2 години

Любимата опорка на ваксърите (ходещите мъртъвци от "Игра на Тронове") е да обясняват, че заради ниското ваксиниране. България имало повече смъртност. Как така ? Ами ето така: Във всички европейски държави, включително и онези, които не са членки на ЕС, здравеопазването е в пъти по-добро от това в България, което 30 г. страда от брутално разграбване. Няма да говорим за Израел, където това здравеопазване + специалисти са на ниво над средното за Европа.

182

лекар

преди 2 години

Онзи м..р..ъ..с...н...и...к. екс премиера Борисов, първо поръча ужасно много дози и изхарчи двойно пари за това, за да гушне комисионна. Сега, освен, че ги изхъврляме, ги и подаряваме, т.е. едни пари са отишли на вятъра. И този некадърник, сега още продължават медиите - вкл. и Днес.бг да му дават платформа и място да говори, вместо мълчаливо да обявят стачка и да не го пускат да се изказва. Каква пропаднала държава само

181

пепе

преди 2 години

ВАКСИНАТА МИ НЕ РАБОТИ ЩОТО ТИ НЕ СИ СЕ ВАКСНАЛ АЛОООУ УЕЕЕ

180

Антпнио

преди 2 години

До 206Ти си много глупав (да не използвам по твърди думи) нали ваксините са за да те предпазят. Как така вируса не подбира ваксинирани или неваксинирани. Вас със глупост ли ви бодат!? Пълен цирк. Вируса не подбирал. Майко мила

179

gosho

преди 2 години

дарявам двете си дози както и десетте си бустърни дози на бедна Африка

178

Анонимен

преди 2 години

"Би било чудесно ако антиваксърите се разболеят тежко самите те, но за съжаление вирусът не подбира дали си умен или глупав, дали си психопат или свестен човек. Много хора ще изгорят заради предразсъдъци, страхове или защото някой антиваксър ги е заразил." _____________ вие изобщо можете ли да се усетите каква нелогична тъпня сте изписали? Как така ще изгорят много хора, защото някой антиваксър ги е заразил - нали те са ваксинирани и ваксината ги пази?...Ейй, това страха и паниката не прощават.

177

Анонимен

преди 2 години

"В същото време в Африка, където не повече от 2% от населението е имунизирано срещу Ковид-19, продължават да изпитват недостиг на ваксини" ============ Така като гледам, в Африка не са приритали от зор да се ваксинират, нито са изявили някаква потребност от ваксини. Всъщност, в Африка ковид няма. Нито като официална статистика, нито като реален здравен проблем. Чудно що ли?

176

Анонимен

преди 2 години

КОЙ ОБЯВИ КОВИД ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ И ОБРЕЧЕ БЪЛГАРИТЕ НА ГЕНОЦИД КАТО ГИ ИЗВЕДЕ НА ПЛОЩАДИТЕ А СЛЕД ТОВА ОБЯВИ ГЕРБ ЗА ВИНОВЕН- РЕЗИДЕНТ И БАЙ ЧАЛГА С ЕДИН ОТКАЧЕН МОРАЛ...

175

ГЕНОЦИД

преди 2 години

ВАЖНОТО Е ДА СЕ ГОВОРИ КАК ГЕРБ НЕ СЕ СПРАВИХА С КРИЗАТА А КОЙ ИЗКАРА БЪЛГАРИТЕ НА ПЛОЩАДА ДА ПРОТЕСТИРАТ....КОЙ ИЗВЪРШИ ГЕНОЦИД