214

Коприва

преди 2 години

До 256. Вазов е отговорил "Не се гаси туй що не гасне".

213

До Анонимен 217

преди 2 години

Хахаха, Етиопия... Тези и Ебола и Марбург не ги плашат, какво остава за САРС... Добре че има с кого да се сравняваме и все още да изглеждаме добре, а?

212

До Коприва

преди 2 години

Този народ който описваш отдавна не същества. Комунистите се погрижиха да разстрелят, изселят, изгонят и превъзпитат. Сегашният български народ е ***, завистлив, мързелив и злобен.

211

Анонимен

преди 2 години

"Но поясни също, че процедурата е изключително тромава, тъй като се чака разрешение от фирмите производители." Че интересно изречение!!!! Следете пътя на парите и ще разберете пЛ_анд_емията.

210

Анонимен

преди 2 години

Ако си антиваксър, бъди пич до край - никакви болници! Кат се разболееш, стой си удома и се лекувай със конспирации.

209

Мат и маскара

преди 2 години

Всяка ваксина нож в сърцето на комунизма. Всеки ваксиниран ,войн за демокрацията.

208

Великият ваксинатор

преди 2 години

Астразенеката ще спаси жалкият ви безмислен животец.

207

Сата НАТО

преди 2 години

Следващите версии произведени от антиваксерите може да разболяват ваксинирани и да се наложи да се произвеждат ъпдейтнати ваксини и да се "бият" следващи "игли" ----///------ Това е положението Минке! Свиквай. Ще носиш по-плътни маски и ще се спасиш.

206

Сата НАТО

преди 2 години

българите като много пpос народ са лесна жертва на пропагандната война на русия срещу европа ----////----- Европа като е толкова умна, защо не може да победи руската пропаганда?

205

Анонимен

преди 2 години

Никога няма да се ваксинирам, когато някакви докторчета-про стачета ми размахват пръст и ме плашат като животно. Отношението на щабарите беше отвратително. Пи калсъм ви и на дипломи и на све, щом може да предизвикате само презрение и омраза. ***.

204

КАК ТАКА ???

преди 2 години

ВЕДНАГА МАРШ тези хора, които са си сложили вече по ДВЕ ДОЗИ да ИМ ТУРЯТ и ТРЕТА доза, за да не отива материала изям на вятъра да се ползува. Да го турят и на бременни жени също.

203

Анонимен

преди 2 години

Тук сме читавита бе, споко, 20 години наливаме максимални осигуровки и още 20 ще го правим. Виж, аз лично почти си бях стегнал багажа ако това недоразумение Слави вземе властта, но все още съм тук, ще се оправим.

202

Анонимен

преди 2 години

Някои фактори увеличават риска от смърт сред хората с VITT. Сред пациентите с много нисък брой на тромбоцитите и вътречерепен кръвоизлив, причинен от тромбоза на венозния синус на мозъка, изследователите установяват 73% смъртност.Пациентите се разболяха между пет и 30 дни след първата им ваксинация с ваксината COVID-19 Oxford-AstraZeneca. Около 85% са на възраст под 60 години.

201

Анонимен

преди 2 години

Българите не ни трябва вашата отрова и даром.

200

Коприва

преди 2 години

"Пpост, суеверен и лековерен народ", или народ, който на гръб е носил материали за училищата си и ги е строил с доброволен труд, народ, който е гладувал, за да изучи децата си, народ, който е дал книжнина на други народи, народ, надживял империи. Фашистите го нарекоха "див и варварски" след като сами драснаха клечката на Райхстага, сега пак тоя народ им е трън в очите.

199

Име

преди 2 години

Ваксините са без лиценз и следователно са незаконни за употреба и изключително опасни. Тези дни Япония изтегли 1.63 милиона дози "Moderna", точно по тази причина - неофициално ги призна за отрова!

198

Анонимен 123

преди 2 години

И аз подарявам моите 2-3-4-5 дози вакси за други държави.... Нищо, че са от моят джоб купени.

197

антиваксър

преди 2 години

До Алтерниращ веганист 228 Добре, че сте тро.ло.вете да кажете какви сме българите, като естествено ни обиждате. А вие какви сте? И кой ви е излъгал, че сте нещо повече от нас, като очевидно сте част от нашата ***.

196

Анонимен

преди 2 години

Стигнах до дойче веле и спрях да чета.

195

Анонимен

преди 2 години

Сега остава да се потърси сметка на тия, които ги поръчаха с нашите пари