26

Елка

преди 2 години

Значи, студенти могат без никакви документи, без никакви ПСР-тестове да се размотават насам-натам из държавите, да внасят заразата, а ние тук да му мислим, нас ще ни натискат за тъпите, убиствени ваксини! Зщото ли? АХ, да, те плащат обучението си. Значи, когата става въпрос за пари, в единия случай корона я няма, не толкова страшна, в другия -обратно!

25

Комуниста

преди 2 години

е безсмъртен!

24

южномакедонка

преди 2 години

Защо пък на всички от наредените държави, които са републики не сте им написали, а само на Северна Македония и` пише че е република? Поздрав от Солун.

23

До 23 Тралала

преди 2 години

За тех няма. Ти недей така . Те са добри бежанци и идват да са интигрират в социялната сфера . Нетрябва да говориш за тех защото това е срещу евроатлантическите ценности

22

Тралала

преди 2 години

А за пристигащите от Афганистан какви са изискванията?

21

Анонимен

преди 2 години

До 123 Не, не е редно да затварят кръчмите и хотелите преди училищата! На кръчма и хотел се отива- по желание, а на училище- е задължително!! А присъствено обучение по време на делта щам е равносилно на геноцид, особено без сериозни мерки, както е в другите държави! В Бг учителите не са ваксинирани, тестове- родителите не са съгласни да се правят, маските не спират вируса, а децата в една стая са по 6-7 часа заедно, това е трамплин към тъмно червена зона. Кой ще носи отговорност за това??

20

Вуте

преди 2 години

Мене по ме интересува къде завале снег у България! Манете ги тие правила за влизане у България...Довечера я че влизам у Пена!!! Да знае целио български народ!!!

19

Анонимен

преди 2 години

В Румъния напълно ваксинирани са 30% . Нищо не е спряло. Ваксинацията върви!

18

Анонимен

преди 2 години

До # 15, защо Радев да подаде оставка , защото ти- негодни ко , си симпатизант на ГЕРБ ли? Кой докара пандемията, нима това не беше дело на тиквуна? Не стига, че над два милиона избягаха и продължават да напускат, заради некадърно управление на ГЕРБ , но и сделка сключиха с производителите на ваксини, и народът умориха, заради пари. Долно племе сте това, герберите и това е.

17

Обяснете ми

преди 2 години

"Румъния вече преминава в зелената зона." при положение,че Румъние дори спря ваксинирането преди повече от 1 месец, поради липса на интерес?!

16

Анонимен

преди 2 години

Кацарав, в Пазарджик има пациенти на кислородно дишане настанени в коридора. Скоро ще ги настанявате и по стълбите пред болниците. Изпуснахте положението. Нямало драма. От това по- голяма драма ще е индийски сериал. Счупихте държавата. Некадърниции!

15

Мафия

преди 2 години

Фигурантът да хвърля оставката!Мафия!

14

Анонимен

преди 2 години

Ох, Тиквун извади и даде малко пари на троловете си и плиткоумните налазиха.Марш при талибаните, герберасти

13

Муахаха

преди 2 години

Явно, според Кацаров, КОВИД Вируса е Интелигентен и не ходи по Студенти и Докторанти от Съседните на България Държави! В Същото време, обаче ходи по Българите в СуперМаркета и Метрото и за тове те са подлагани на всякакви НеЧовешки Унижения!!

12

Анонимен

преди 2 години

Ей, не се спряха и тия да тормозят народа!!!

11

умен

преди 2 години

как един свестен няма в това правителство! крадец,лъжец,некадърник.крадец,лъжец,некадърник и тн.

10

Кацаров Вън

преди 2 години

Оставка! Това е НеДопустимо и Лудост!! Повече никога няма да гласувам за Радев, не че имам нещо против Президента, но Кацаров го свали от власт, то е истината!!!

9

Анонимен

преди 2 години

ФИГУРАНТЕ СЪБИРАЙ СИ НЕКАДЪРНИЦИТЕ И ДИМ ДА ВИ НЯМА

8

123

преди 2 години

Б***си ужаса... Всички са полудели или така им изнася... Всеки ден нови идиотии, рестрикции и ограничаване на всички права, включително за пътуване. Както се очертава, пак ще затворят децата и ще симулират онлайн "обучение". Кръчмите и хотелите, кога? Редно е преди училищата!!!

7

Анонимен

преди 2 години

Тоя Кацар върви след събитията. Ало защо не затвори границите и не спря полетите. Изчака хубаво да се напълним с прокажени и чак тогава издаваш мерки. Все не адекветни сеяндури сте се събрали кой от кой по Умен изотзадека.