106

Анонимен

преди 2 години

Какво общо имат обратните с глупостта на вирусчето....хахахаха :)) Всеки си има право да харесва който си иска....хахахаха :))) Аз съм мачо като природа, но травестити са ми давали капучино, ядене, без да искат нещо насреща (искаха, ама съм хетеро....хахахаха) :)))

105

Анонимен

преди 2 години

Усети се че идат избори и БСП потъва ако дори пипне мерките. Политика. Иначе яко облъчване да се ваксинираме. Цели сълзливи латино и турски сериали на всякъде. Кой бил умрял, коя си скубела косите, че даже и за последните думи на умиращия антиваксър, които били защо не се ваксинирах. Ха, ха, жалка работа. Хайде, до следващата партенка. А ние вярвайте, като ви изнася да се самозалъгвате.

104

Гиб Мелсън

преди 2 години

Ей няма угодия за този народ. Като имаше мерки, защо има мерки. Сега като няма мерки си искат Винету обратно да им натяга мерките. Да им строи КПП-та, да пишат декларации за напускане на града и да ги глобяват по пет хиляди лева ако седнат на пейка в парка. Понякога си мисля, че народа ни е изграден главно от мазохисти. Като те е страх, ще се ваксинираш. Какви мерки допълнителни искаш на ти изхакат в кратуната куха?

103

Анонимен

преди 2 години

До всички боцкащи се :From the 1st of February to the 2nd of August, the UK recorded 742 Delta deaths (yes, the dreaded Delta has not taken that much life). Out of the 742 deaths, 402 were fully vaccinated. 79 had received one shot. Only 253 were unvaccinated.

102

Само питам

преди 2 години

Каква е приликата между Башар Асад и Стойчо Кацаров? И двамата са дипломиране лекари и двамата избиват народа си.

101

Анонимен

преди 2 години

Чухте ли за новата ваксина на Астрата против шарка? Не гарантирала, че няма да се заразиш, обаче ако случайно се случи, пъпките щели да бъдат по-малки. Бързо на опашките... хахахахах

100

До 100

преди 2 години

Стига лая бе, ***, човека добре ти го е казал ама какво разбира чугунената ти тиква!!!

99

До 105

преди 2 години

Сега остава някой адвокат зевзек да пусне запитване до ЕСПЧ за трансваксинацията. И шоуто ще бъде голямо. А това ще се случи неминуемо съвсем скоро

98

Тогава

преди 2 години

Какъв е тоя зор за ваксинация?

97

Дедовия

преди 2 години

Нали щяа да раздават ваучери за храна срещу ваксинация.....да вадят шатрите пред кауфланд и била, много народ ще иде да замези и да напълни червото.

96

Анонимен

преди 2 години

98 хареса ми. Всъщност си много прав. Щом може на вътрешни усещания да се самоопределяме полово и то за цели 45 пола, значи и на усет може да решим да се чувстваме ваксинирани, без да сме такива. Щом може мъж да се чувства жена и обратно и това му право е защитено, значи и правото да се чувствам ваксиниран също трябва да е защитено. Да живее трансваксинацията!

95

Анонимен

преди 2 години

Когато не разбираш нещо си, повтаряш това което ти налагат медиите.....хахахаха :)) Нещо ако ви учудва, питайте....хахаха :))

94

Д-р Коронис Кауза

преди 2 години

Никак нелоша позиция на министър Кацаров. Доста практични идеи с апаратите за измерване на сатурацията в домашни условия. Човек с нормална сатурация няма място в болницата. Ковид нито е чак толкова заразен, нито е чак толкова страшен. Може спокойно да бъде лекуван и в домашни условия. В България вече милиони минаха по този път.

93

а буци и ботокса

преди 2 години

а буци, ботокса и оня гологлавия с униформата не са ли заплаха за обществото - помните ли страха, криенето, миенето на продуктите от магазина със ***, страха да излезеш на улицата, помните ли ?!? Това е заплаха за обществото, защото много от хората превъртяха безвъзвратно !!!

92

Пастор Жуел

преди 2 години

Ваксинирайте се и се спасете чеда! Имате благословията на самият Папа Франциск да го сторите!

91

Анонимен

преди 2 години

93 не ми го защитавай тоя. С тоя маниер утре ще ти каже, че детето ти ще ходи на градина само ако ти и жена ти, бабите и дядовците и чичовците са ваксинирани или до 50% от децата в градината. Да избират директорите. Ей тогава ще ти видя мисленето. Или ти си старец и не ти дреме? Ще ти задреме. Като ти метнат внуците да ги гледаш, как ще ти задреме. Само гледай и се учи на прехвърляне на отговорност и на крещене не сме ние.

90

Кацаров е лъжец!

преди 2 години

Кацаров е лъжещ. И Рашков е лъжец!

89

Трансваксиниран

преди 2 години

Не се карайте, аз намерих своя път. АЗ СЪМ ТРАНСВАКСИНИРАН ! Т.е. не съм ваксиниран, но се определям като ваксиниран, така го чувствам. Кои сте вие, за да ми оспорвате правото да се самоопределям. Поздрави на евротолерастите

88

Данко Харсъзина

преди 2 години

Бат Стойчо е една от най-лъжливите и некадърни радеви калинки и с некадърност та се отдавна е заплаха за здравето и живота на българите. Радев носи пълна отговорност да действията му и ако наистина му пука за народа ще го смени с някой по-кадърен. Но явно на фигуранта му трябват лично предани некад рници, които да изпълнават мръсните му поръчки.

87

Анонимен

преди 2 години

До ПраведенНикой по свето не знае за вирусчето, просто им е удобно да плашат....хахахаха :))) Ако искаш да си в болница с спукана тиква, нема проблем, само кажи.....хахахаха :)))