126

Анонимен

преди 2 години

Сата НАТО, кво си пил днес бе? Нищо им няма на ивермектина и хлорохина и никой не е убит с тях. А и верно да се оплакваш от това с конеца е прекалено. ...Направо се чудя да не би някой друг да пише с ника на Сата НАТО...

125

Сата НАТО

преди 2 години

124 ти тапигьоз ли си ако носиш кръстче на врата си? Червения конец е стара традиция, не плюй по традициите на народа. Дори църквата използва червени конци, които ги комбинира с кръстчета и ги продава по манастирите. Имаш проблем с това, че някой помни тия традиции ли? ----///---- Имам проблем ако Винету носи червен конец, защото това означава, че ме управлява прос езичник. Иначе аз съм православен християнин и антиваксър.

124

Сата НАТО

преди 2 години

Ремдесивир не Просто Не Работи, а е ПротиВопоказен ----///---- А кой ще съди Винету, Мутафчийски и бай Шиле, Балтов и Ботокса, за хилядите осакатените и убити с хлорокин и ивермектин?

123

Аз

преди 2 години

Тоя да не се прави на луд ами да каже какво е казал на ченгетата по високите постове. Стадото ще влиза в кошарата много скоро.

122

Боже Мили Помогни Ни

преди 2 години

"Попитан за препарата Ремдесивир, за който беше съобщено, че в някои болници свършва, Кацаров коментира, че е направена поредната регулярна заявка за следващата седмица."тия още в Март 2020 ли са - Ремдесивир не Просто Не Работи, а е ПротиВопоказен - отхвърлен поне от 1 години, включително и от СЗО, кой ще Съди и Подведе под Отговорност, тези Народни Грабители?!

121

Анонимен

преди 2 години

Драматург е Кацаров. Дори е с отнети лекарски права. Антиваксър е. Какво да ви каже? Той до преди 5 месеца твърдеше, че се умира с ковид, а не от ковид.

120

до 127

преди 2 години

Тя природата не подбира.Кара ги наред и ваксинирани и неваксинирани.*** ти си вярвай, че си защитен, само щот си се ваксинирал.

119

To Be Continued

преди 2 години

... нема драма, комонистите оправляват, ...и нали знаете как зимат власта и как я дават ...

118

Анонимен

преди 2 години

Всички се знаем какво представляваме, немаме. проблем да пречупим вратлето на нашия "френд" хахахахаха :)))

117

Анонимен

преди 2 години

Драма няма, ама нещата излизат извън контрол с безумната заповед на образователния министър. Ще изпотръшка и деца и родители и учители. А бяга от отговорност за тестовете, явно пак не са подготвени и прехвърля на родителите "пожелателно" хаха, колкото да се изпокарат. Супер недостойно за министър! А идват избори......

116

анонимен

преди 2 години

Коръбът потъва, има вода "вирус" за всички. Този не е добре. Трябва да се лекува, но първо прези дента с юмрука.

115

Анонимен

преди 2 години

...не е толкова голям, заяви министърът, ... статистически и броят на умрелите/починалите/... да живее БКП

114

Анонимен

преди 2 години

124 ти тапигьоз ли си ако носиш кръстче на врата си? Червения конец е стара традиция, не плюй по традициите на народа. Дори църквата използва червени конци, които ги комбинира с кръстчета и ги продава по манастирите. Имаш проблем с това, че някой помни тия традиции ли?

113

Анонимен

преди 2 години

В крайна сметка умират антиваксърите, затова да, драма няма. Кацаров почва да ми харесва Аз бих махнал и маските и природата нека чисти

112

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТОПонекога требва да си т ъп, за да се получат нещата....хахахаха :))) Жените не харесват умни мъже, щото са опасни....хахахаха :)))

111

Сата НАТО

преди 2 години

Възможно най-големият тьпигьоз-премиер беше Борисов, когато подскачаше като клоун и откриваше заводи за плексигласови екранчета и бояджийски костюми. И когато тровеше хората с хлорокин и ивермектин, щото отнякъде бил чул, че помагат. В същото време на ръката си носи червен конец, да го пази... Тотален и гьотин и безбожник.

110

Анонимен

преди 2 години

114 народа го каза точно и ясно. Имаме нужда от мерки за хората в опасност. А те са възрастните. Не младите. Да се ваксинират възрастните и да се оставят останалите сами да решат дали да се ваксинират или не. Да си върви живота по старо му. Вече болниците са подготвени. Знае се какво се прави, не е като в началото. А и защо тоя не признава за изкаран ковид, ако при разболяването не сме правили пср? Забравяте нещо. От ЕГНто или така ви изнася?

109

до само питам

преди 2 години

Питаш и сам си отговаряш.Коментарът е излишен.:)

108

Бay

преди 2 години

ще има мерки. Няма да се разминем.

107

до 106

преди 2 години

Щото от устите на Мутафчийски , Ангелов, Кунчев, Балтов и Кантарджиев се лееше самата истина нали?Ама те са за орден заслуги към БигФарма първа степен, сигур