270

Анонимен

преди 2 години

До антиваксър "А не се ли питате защо правителствата не поеха отговорността за страничните ефекти, щом всичко е толкова добре?" Правителствата "поеха отговорността" да инвестират в ускоряването на разработката на ваксините, за да предотвратят здравната катастрофа поради липсата на такива. Не всичко е "толкова добре". Без ваксините щеше да бъде много по-зле. Това е причината да имаме ваксини, а не някакви хипотери за "стерилни" идеални резултати. Такива никога не е имало.

269

Анонимен

преди 2 години

Мрачният жътвар вършее, антиваксърите пълнят траповете. Още!

268

Анонимен

преди 2 години

Фалшивите новини фалшират.

267

17

преди 2 години

Ивермектин, цинк, витамин D3, C, мелатонин, куерцитин - FLCCC протокола.

266

антиваксър

преди 2 години

До До антиваксър 300 Благодаря, да Ви се връща :) Аз също искрено се надявам ваксините да са напълно безопасни, защото твърде много хора си ги поставиха.

265

Анонимен

преди 2 години

298, заради ADE ефекта най-вече. Това, което се случва в Израел. Ваксинираните се разболяват по-лесно в периода на отслабване на ефекта на ваксината.

264

антиваксър

преди 2 години

До До 17 298 Май не сте 5 млрд. още. А не се ли питате защо правителствата не поеха отговорността за страничните ефекти, щом всичко е толкова добре? Има хора, които пострадаха, естествено се отрича да е от ваксината, и не им се полага безплатна помощ. Ако случаите са пренебрежимо малко, защо правителствата не поеха отговорността? Нямаше да им излезе скъпо. Може би и те знаят, че ефектите ще са по-късни?

263

Анонимен

преди 2 години

Много ялов вирус, толкова време се вихри а половин милион случаи не може да докара

262

До антиваксър

преди 2 години

Бъдещето ще покаже.Всеки си носи кръста !Бъди здрав ти и цялото ти семейство !

261

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен 295 Защото го преболедувахме и сме добре. Но, ако и двата варианта са лоши, по-добре да заложим на късмета, отколкото на избора.

260

До 17

преди 2 години

5 милиарда са ваксинирани в света.Моето семейство-също ! С Астра и Модерна.Би ли ми уточнил защо не съм започнал да рева ? Няколко месеца минаха

259

17

преди 2 години

Страшно облъчени хора. Ковида прощава, телевизора не. Да си инжектират ген, който произвежда опасния токсичен шипов протеин и си мислят, че всичко ще е ок. Ще ревете след няколко месеца, ама пак няма да разберете какво става. Нали си имате телевизор да мисли вместо вас.

258

Анонимен

преди 2 години

Да се определя петото ни място по смъртност в ЕС като леко протичане на вълната, е цинизъм - в момента в съюза има само осем държави с двуцифрено число на смъртните случаи на 1 млн. население. А У нас, по всичко личи, че в следващите дни ще оставим вълната стихийно да ни залее, след което ще посрещнем в тъмночервено 15 септември и ще оставим първия звънец да бие присъствено, та октомври ще сме вече в черната зона.

257

Анонимен

преди 2 години

Тоз пък,имало лекарство.Все едно да кажеш,защо са ти спирачки като имаш еър бег ....И след като оревахте света,че страничните ефекти от ваксината ще се проявят след години кое ви дава право,че прекаран К19 няма да е причина също за раково заболяване след години или изобщо някакъв постковид синдром ?Защо си мислите,че като си уж оздравял ,си оздравял напълно завинаги.Така де !

256

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен 291 И като няма изследвания, не можем да забележим, че в ежедневния списък на починалите поне 90 % са сърдечно съдови или диабет и затлъстяване, които по същество са и сърдечно-съдови. За очевидните неща не е нужно доказателство.

255

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен 282 Първата - че не се инструктира населението как да укрепи имунитета си с природни средства. Втората - че не се инструктираха личните лекари да действат ефективно при първите симптоми. Третата - че не се осигури на болните лечение по основните им заболявания, които се нарекоха придружаващи. Четвъртата - че се изписваха твърде много антибиотици, без да се прецени реалната нужда от тях. Петата - че се създаде истерия и хаос, които съсипаха имунитета на хората и предизвикаха смърт, по

254

До антиваксър

преди 2 години

Не знам вече какво да гледам и на кого да вярвам.Има една статистика на JHU SCCE, в която е отбелязана смъртността у населението с доказан К19.Там може да се види,че ваксинираните нации имат супер малко починали.Дали е вярно или не ,един Бог знае.

253

Анонимен

преди 2 години

Няма публикувани никакви доказателства, че придружаващите заболявания имат връзка с Ковид-19. В началото на епидемията се каза такова предположение и това предположение сега някои го приемат като истина. Около 60% от населението на България има диабет, като при по-възрастните процента е значително по-висок. Вижте колко са болните от диабет при починалите - много по-малко. Същото е и с останалите заболявания.

252

17

преди 2 години

Престанете с вашите ваксини! Защо никой не говори за лекарството Ивермектин, с което победиха страшния "апокалиптичен" Делта вариант в Индия? Там най-големия щат Утар Прадеш за няколко седмици обърна тренда от по 600 хиляди (!!!) заболели на ден!

251

антиваксър

преди 2 години

До До антиваксър 285 Значи за преди ваксинирането не търсим причините, само за ваксините си говорим :) Не забравяйте, че смъртността е при възрастните и болни хора. В другите държави те се изчерпаха при първите вълни и сега смъртността пада и защото няма кого да засегне. Тук положението беше много лошо от години, а и лечението не е добро, традиционно. За да се докаже полза от ваксините, трябва да се гледат само рисковите групи. Такива данни никой не дава.