290

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен 311 Разказването на уж истински истории е често срещан тро.лски похват. А иначе починалите не са фейк. Друг е въпросът от какво. Преди ковида сърдечно-съдовите умираха от сърдечно-съдови, а сега умират от ковид с придружаващи сърдечно-съдови. Не се установи със сигурност здрав човек да е починал от самия ковид. Логиката е, че ковидът по някакъв начин влошава сърдечно-съдовите и трябваше да се търси в тази посока. На никого не казвам да не се ваксинира. Всеки да си реши сам, но не при

289

Копипасте

преди 2 години

Да довърша : Катo ce знae, чe избирaтeлнитe cпиcъци ca пълни c "мъртви души" и тук в Бългaрия живeят oкoлo 5 500 000 дo 6 000 000 души кaквo e тoвa, aкo нe e пocтигнaт кoлeктивeн или кaктo пeрнaтитe гo хaрecвaт "cтaдeн" имунитeт?! Ocтaвям нa мaтeмaтици и прoчee дa прoвeрят тeзи cмeтнaти "нa oкo" чиcлa и дa пишaт!

288

Копипасте

преди 2 години

27.08.2021г. Дoкумeнтирaнo /пo дaнни oт caйтoвeтe/ прeбoлeдувaли и oздрaвeли oт кoрoнaвируca нaд 400 000! Кoлкo ca гo прeкaрaли бeз дa ca прoвeрeни и дoкумeнтирaни - вeрoятнo мeжду 5 дo 10 пъти пoвeчe! Дa приeмeм cрeднo 7-8 пъти - тoвa дaвa oриeнтaция зa брoя нa рeaлнo cрeщнaлитe ВИРУCA и прeживeли cрeщaтa! Т.e. мeжду 2 800 000 и 3 200 000 грaждaни нa Рeпубликa Бългaрия! Дoбaвямe и oкoлo 1 000 000 вaкcинирaни!

287

Анонимен

преди 2 години

До антиваксър Така е, сравненията на са лесни, особено когато не говорят в полза на анти-ваксърските тези. Даже някои неграмотници биха казали, че са "невъзможни". :)))))

286

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен 301 Сравненията не са лесно нещо. Трябва да се сравняват еднакви други условия, като се променя само едно. В случая това е невъзможно. САЩ в момента имат много хоспитализирани, например, а Великобритания сякаш няма проблем. Китай пък съвсем го решиха, но не споделят как. Разликите обаче са много, не е само ваксинирането.

285

Анонимен

преди 2 години

Знаем процедурата каква е.....Декември отпуска. След което отново ще се засили заболеваемостта и отново мерки, страх, починали....Така до пролетта.... Лятото ковид ще излезе в отпуск, но ще получим предупреждение за нов щам.....Ваксини през 6 месеца....И след това всичко отначало....Един Господ знае до кога ще продължи всичко или пък някой се прави на Господ и има планове за края или безкрая на ковид.....

284

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 308 "Някой да си измисли още по "някоя приятелка", която ако се била ваксиниранала щяла да оцелее? То не че сте Господ, за да знаета, ама ей-тъй, не ви ли хрумва, че освен смях, друго не предизвиквате." Всички умрели от Ковид са "фейк" нали? :))))))))) П.С. Предизвикват смях жалките ви опити да съботирате обществото. Интересно, защо толкова мразите сънаорндиците си, че чак смърт им пожелавате?

283

Анонимен

преди 2 години

До 306/308 "На който каквото му е писано." Ахаааа, на кой каквото му е писано, но със зъби и нокти драпаш да не се ваксинират хората. Мдаааа. Ясен си.

282

Анонимен

преди 2 години

Народа с измира по ковид план. Лудите антиваксъри не поумняват. Българите подивяват и изчезват от лицето на Земята.

281

Анонимен

преди 2 години

Някой да си измисли още по "някоя приятелка", която ако се била ваксиниранала щяла да оцелее? То не че сте Господ, за да знаета, ама ей-тъй, не ви ли хрумва, че освен смях, друго не предизвиквате.

280

306,

преди 2 години

Работили сте и го имате това "на вяра"-сам пишеш. За мен е въпрос на вяра изобщо. Знам мого добре, че става въпрос за голяма дирижирана световна манипулация.И не че няма вирус-има-много вируси има. И човек рано или късно си отива от тоя свят. Съжалявам за татко ти,но ако не си беше отишъл тази пролет,щеше да и просто някой друг път. Защото много хора пък минаха и забравиха. Моите родители са на по 76 и са от втората жрупа. На който каквото му е писано. Това не значи,че трябва да сме манипулирани

279

Анонимен

преди 2 години

Боли ме косата. Чудя се дали да не отида в болницата в ковид отделение. Писаха тука, че ковидът причинявал И косопад. Ужас! Ще ми окапе косата! Я да ида в болницата аз, за всеки случай.

278

до 306

преди 2 години

Valar Morghulis. Не е нещо, което не се е случвало и няма да се случи и с нас. Толкова му е било писано на човека, да почива в мир.

277

Анонимен

преди 2 години

Не искам да агитирам никой да се ваксинира.Баща ми почина месец Март от коронавирус.Беше на 63,пред пенсия ,нр успя да се пенсионира дори и си замина.Не вярвахме и двамата нито в Ковид ,нито в маските нито във ваксините.След лека температура,така започна ,след седмица в болница,интубация и почина.Трябва живота да продължи,но всеки сам да реши .

276

до 308

преди 2 години

Вземи разгледай статистиката за Индия и пак лалай.След пика от 06.05.тази година с над 400 000, новите случаи там бележат траен спад и към момента са около 25 000.

275

Някой си

преди 2 години

Ами ваксърите да видят статистиката за Беларус. При сравним брой население и брой ваксинирани, смъртността е три пъти по-ниска. Дали не е от качеството на здравеопазването. Или защото оставиха наслението да постигне групов имунитет. Както и в Швеция. Макар в Швеция да има и много ваксинирани, и успеха може да се припише на кампанията. Ако е заради ваксините Швеция е от малкото положителни примери в това отношение.

274

Анонимен

преди 2 години

До антиваксър "Няма как да знаем дали щеше да е много по-зле без ваксините. Няма как да сравним." Има как, защото имаме примери:Във ВСИЧКИ страни без ваксини вируса им РАЗКАЗА ИГРАТА. Същото се случва и В МОМЕНТА със слабо ваксинираните държави като Русия. 800 празни глави на ден хвръкват там.

273

Анонимен

преди 2 години

До антиваксарите моя приятелка е без ваксина щото послуша вашите лъжи зарази се с коронавирус и е много зле докато вие антиваксарите роми в България не се заразите с короновирус винаги ще отричате .

272

Анонимен

преди 2 години

До антиваксарите моя приятелка е без ваксина щото послуша вашите лъжи зарази се с коронавирус и е много зле докато вие ангиваксарите роми в България не се заразите с короновирус винаги ще отричате .

271

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен 307 Няма как да знаем дали щеше да е много по-зле без ваксините. Няма как да сравним.