330

сценарист

преди 2 години

Ужасно. Вие още малко и ще приберете цялата държава вътре в болниците бре. :-)

329

Анонимен

преди 2 години

Ако беше преди две-три години изобщо нямаше да се водят тези смешни спорове.И от грип се умира и болниците бяха пълни с много повече от 3000 човека.Ама не беше на дневен ред.Споменаваше се набързо в новините.

328

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 343 Имам да.Хиляди хора умряха заради това,че не получиха адекватно лечение,операции и т.н заради ковида.А не от ковид.Никой не гледаше другите болести-само ковид беше важен.От друго не се боледува и умира.

327

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен 348 ЦелияТ (не го научихте това членуване) останал свят звучи малко, като другите овце от стадото. Един умен човек е казал: "Другите не са мерило, другите са долната граница". Те, другите и на много неща се смяха и не вярваха, а накрая, като се разбра истината вече не ги интересуваше и никакви изводи не направиха.

326

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен 349 Мнението ми за Путин е, че е диктатор. Точно, като шефа Ви. А Вашето мнение за ББ какво е :)

325

до 340

преди 2 години

Показателно е за това че прилагат нефелно лечение.Вирусна инфекция не се лекува с антибиотици.

324

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен344 Няма как да ги дам аз, след като ги води официалната стъкмистика, а тя ги игнорира. Още не сме стигнали до края на историята. Дори не е изтекла третата фаза на тестване на ваксините. Ще ми бъде наистина мъчно за хората, които се ваксинираха, ако се окажат с тежки последствия от ваксините. Усмивките Ви са от несериозност. За Вас това е просто тро.лене.

323

Анонимен

преди 2 години

1.Не можеш да вземаш за база една произволна година и да правиш генерални изводи от това.2.Не видях да обявиш числото ,което следва да е валидно за нормалната смъртност, а то е отправна точка за всички понататъшни анали зи по темата с надвишената такава3О т това, което сте посочил като пример разликата е 16848, доста различно от първоначално обявените от вас 40 000.

322

Анонимен

преди 2 години

До антиваксър "защото ви има само в Русия и България," Охооооо, къде го чукаш, къде се пука. Кажи какво ти е мнението за Путин! :)))))

321

Анонимен

преди 2 години

До антиваксър От кое се обиждате: че сте се докарали дотам да ви се смее целия свят за неадекватността? Във всички нормални страни когато разберат, че имаме ВСИЧКИ най-добри ваксини от МЕСЕЦИ, и сме на опашката отзад по ваксинации, ни сочат с пръст. А вие си се съмнявайте, това не променя нищо.

320

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен 345 Със сигурност другарЕ сте вие, тро.ловете, защото ви има само в Русия и България, по една случайност :)

319

антиваксър

преди 2 години

До До 330 342 Е, как пък в другите държави нямат тро.лове да ги обиждат, а се справят сами с пропагандата? Това не се ли питате? При обичайни обстоятелства политиците не се грижат за хората. Особено пък в България пенсионерите се изтребват методично с ниски доходи и здравепогазване, а сега, видите ли чак тро.ловете загрижени, ама пак с обидите. Как да не се усъмни човек.

318

Анонимен

преди 2 години

Явно другарЕте анти-ваксърЕ нямат повече обяснения: изчезнаха, до след "един час" да подновят със същите смазани вече опорки. :))))

317

Анонимен

преди 2 години

До антиваксър Дай статистиките за всички групи, за които твърдиш, че не са обхванати от "други" фактори: умрели на стълбите, самоубилите се и тези, които не са имали хемодиализа заради което са починали. Чакам. Усмивките са на вашата жалка неадекватност, и не ми говорете за състрадание, вие ако имахте такова нямаше да сте анти-ваксъри. :))))

316

Анонимен

преди 2 години

До до 325/334 Ще се придържам само към 2020, за да изолираме всякакви нечистоплътни анти-ваксърски опити за саботиране на сравнението: за 2019 108 083, за 2020 124 735. :)))) Имате ли обяснение за значително повишената смъртност?

315

До 330

преди 2 години

Ей, как пък цял свят искат да спрат тоя ковид и хората масово се ваксинират, а само на извънземно умният *** не му пука какво се случва в к*очината му!!! Ние сме пред хуманитарна катастрофа, а вие продължавате да пишете глупости и да си мислите, че сте най-умните в света! е не сте, най-пр*остите и най-бедните сте.

314

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен До дежурния под статията тр.ол. Смърт настъпва по много причини. Онези, дето ги побъркахте и от страх се самоубиха, броите ли ги? Че починаха от фактор, какъвто е липсвал в предишните години? Или онези, които оставихте да умрат на стълбите пред болниците? Или онези, на които не осигурихте хемодиализа? Твърде много се хилите за загрижен за живота на другите, та да определяте кой смърди.

313

Анонимен

преди 2 години

До до0333 "Това, че се прилагат по няколко антибиотика в комбинация за лечение на вирусна инфекция е показателно само по себе си." За какво е показателно? :))))

312

Анонимен

преди 2 години

До антиваксър Свършиха аргументите за смъртността. :)))) Хайде, след един час започвай пак наново. :)))))

311

Анонимен

преди 2 години

Ама то аз чух, че ваксините се състоят от белина