11

...

преди 2 години

прави впечатление колко уплашено гледа този..прилича на бобър по време на ловният сезон-дали заради положението,което е заварил,дали по принцип...но там му е чара,сладурче е..

10

data

преди 2 години

До Пацо ШумахераДобре , като не ти харесва бензина вземи за пример металите

9

Живко от Варна

преди 2 години

България ше е най-добре , когато престани да бъди ромска, турска, американска и немска !

8

С. Орманджийски

преди 2 години

До Анонимен 5Е то пък щот тиквата признаваше

7

Пацо Шумахера

преди 2 години

До dataАбе бензина много се укрива. Само най-гоелмите вериги които държат 60-70% от пазара плащат акциз и данъци, Останлите укриват яко. И ако за гроп беше нормално да се правят на неразбрали, то защо този не предприемат мерки не ми е ясно.

6

Анонимен

преди 2 години

с тая гуша харвартскя можеш и идещия глад да посрещнеш и няма да разбереш че половината скотонаселение е изпукало гладно и на тъмно и студено кокорчо, или да те наричаме по партиджанското име кокорона? на никой не му се управлява щото знаят що иде, трябва да изпълняват заданията на елитчиците и синедриона и ще има възстание този път, придружено с хиперинфалцийка и глад. кокорчо, кленовото листо и фигуранчика че операт пешкиро виснали с кафите надоле от некое балконче.

5

Някой

преди 2 години

Бивш съдружник ..."Измамник, но много интелигентен измамник"!

4

Анонимен

преди 2 години

хубав магически пръстен

3

Нахалници!

преди 2 години

Целият икономически екип от служебното правителство на Радев и МВР шефът са измамници, крадци и рекетьори! Но вече опоскаха всичко и искат още да присвояват без да им пука за това как живеят хората!

2

data

преди 2 години

Приходите ви растат защото расте инфлацията , е не що културиста надува мускули . Само си направете справка колко е в момента цената на бензина преди година и сега и ще разберете от къде идват приходите на тоя клоун

1

Анонимен

преди 2 години

A гербавите искат да върнат владко горанов...