31

Анонимен

преди 2 години

Абе, къде е Киро Нищожното? Върна ли се от Романия? Дадоха ли му официален документ, че е назначен незаконно? Взел ли си е вече заповедта за дисциплинарно уволнение за престъпления против Републиката чрез умишленото погазване на Конституцията и законите на страната?

30

ББ

преди 2 години

Подкрепа г-н Василев...хората не сме слепи...те нека си плюят безпомощните...подписват си...присъдите...нищо не сме забравили...и нищо не сме простили...Бог да пази България...и да четат Историята!!!в нея е ...бъдещето им...на децата и внуците им!!!

29

Анонимен

преди 2 години

До Признавам му го 17 "на Асан, как ги врътна пенсионерчетата - взе им паричките и даже го писа увеличение." днес си смятах "обетованата" пенсийка с 12,5 % и получих 48 лв. отгоре. Повече от милион пенсионерчета ще получат много по-малко. Затова Боко не ги "актуализира" пенсийките - 50 лв. чисто на всички, а не като Асан - тука има, тука нема. Тоя път ще се нагушат рундьовците, и не с жалките 9 мил. евро, които той отмъкна от Британското кралство.

28

Анонимен

преди 2 години

И тоя като Бойко щял да раздава пари на бизнеса тире нашите хора алууу стига глупости с тоя вирус ,искате да продължите кражбите

27

Анонимен

преди 2 години

Кокорчото коколино,два дена едно и също не казва ! Явно още има останали от Бойко пари да се крадят

26

Кирчо и Асенчо !

преди 2 години

Къде му е другарчето на Асенчо - Кирчо ? Нали вървели само в пакет - така обясняваха на Слави !

25

Измамник

преди 2 години

Кой пък обръща внимание на този празнодумец и измамник ?

24

ПРОБЛЕМ

преди 2 години

Проблема на Служебното Правитество е един - няма да има увеличение на Заплатите на Адмистрацията и няма да имат Бонуси + спиране на Коруцията .За това ГЕРБ , БСП , ДПС , ДБ и Мая Манолова са против Бюджета .

23

Анонимен

преди 2 години

харвардска пидируга. лъжец и измамник.

22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 22Бокича си крадва, просто това е норматива, нещо нормално е за БГ.....хахахахаха :)) Ако не краднеш, знаеш ли как ще те гледат на кръв, все едно си некакъв извънземен.....хахахаха :))))

21

Анонимен

преди 2 години

Комунистите фалирват държавата за една година крадене, Борисов не успя за 12 години. Когато фактите говорят, нископлатените плиткоумни комунистически *** мълчат :)

20

Kit Chelin

преди 2 години

Герб не остави никакви пари. Борисооф за 10 г. увеличи държавния дълг от 10 млр. лв на 30 млр. лв. За какво похарчиха 20 млр.лв и то при положение, че имаше и средства по програми на ЕС в размер на 60 млр. лв, за двата програмни периода които трябваше да се усвояват. Цинично е да говорят за увеличаване на дълга, след като ни оставиха в края на март с 660 мил. лв. дефицит в бюджета, поети ангажименти за млр. лв. без да е осигурено финансиране и без никаква положителна промяна във фискалния резерв

19

Анонимен

преди 2 години

Асенче мамин сладък, я признай кой гепа милиарда за строежа на магистрала Хемус. А Асенче, що мълчиш?

18

Анонимен

преди 2 години

Ако некой разбра безмислената фраза.......хахахахаха :))) Отде ги намират такива клоуни, незнам.......хахахаха :)))

17

Анонимен

преди 2 години

айде Асене, правете партия с Кирчо, за да има за кого да гласуваме, че ни писна от сценаристи...

16

Признавам му го

преди 2 години

на Асан, как ги врътна пенсионерчетата - взе им паричките и даже го писа увеличение. Е това е измамник - но много интелигентен измамник. Обаче в магазина всичко излиза на яве. Но Бойко е виновен - нали така.

15

Ангелов

преди 2 години

Пак Б Борисов е виновен. Оставил ви е много пари и добре организирана държава. Но инерцията се изчерпва в един момент и този момент наближава. Затова шефа ви, РР бърза с редовно правителство, пък макар и на БСП. Или това точно беше целта му?!

14

Реалист

преди 2 години

Ами нали уж ГЕРБ бяха опоскаха всичко и нямаше пари. Сега се оказва, че има достатъчно, а?

13

Гледна точка

преди 2 години

До Орманджийски. Ей такива коментари най ги мразя. Защото са изключително глу.пави. Значи понеже тиквата не спазвал законите и новите могат да го правят. Много тъппо.

12

Бойко Банкянски

преди 2 години

Ше се обедите че моя четвъртития е най-добре, че тея ви го предлагат триъгълен с остри ръбове.