43

Анонимен

преди 2 години

кви 700 военни бре, алоооо. Кат им излезне група от 2-3000 човека, ко ша напраят тия 700 военни? Тез верно не разбират че положението много сериозно. Влезнат ли на територията на страната, тия уж бежанци няма да останат в България. Те просто преминават и искат да отидат към западна европа. Те хубаво няма да останат ама и след тях нищо няма да остане. Това са 10 млн. човека бе, хора. Разбирате ли че към България, идват като население още 2 Българии. И тия ша ми казват че 700 човека пратили, леле

42

Ямболски цървул

преди 2 години

Да набучат свински глави по оградата!

41

SS

преди 2 години

До 48 Нали за това говоря бе паяк ? За тая ограда се разчита като линията Мажино но никаква работа няма да свърши като тръгнат амуджите.

40

Минчо

преди 2 години

Едва ли всичките тия са тръгнали точно към България, тъй че не драматизирайте толкова!

39

Joko

преди 2 години

Най-после намериха работа да дебелите з***дници !Колкото го оградата, викате гърците. Те със сигурност ще сменят кокошата мрежа с нещо по-надеждно.

38

SS

преди 2 години

Не 700,и 7000 да пратят ,ако тръгнат три милиона никой не може да ги спре ! За такива ситуации като сегашната се мисли по рано и се вземат мерки.Разчита се на тая ограда все едно е линията,Мажино ! А тя не е ! Сега ще сърбаме попарата която надробиха Сащ !

37

Бонго Бонго

преди 2 години

Като на протестите на редник Радев, ще ядете пердах, но да не биете никой. Камикадзета700 камикадзета

36

Минчо

преди 2 години

До До Важното Ти наясно ли си, че българските закони са написани така, че дори и ако невъоръжени хвърлят по полицията или военните "камъни и дръве" те пак нямат право да използват оръжието си?

35

До Важното

преди 2 години

и да не се забравя дори да хвърлят по вас огън, камъни и дърве - никаква реакция да няма. Само спокойствие.

34

Важното

преди 2 години

е да няма насилии, щото иначе Хаджигенчо ще ви дава по телевизора в парламента. Никакви нерегламентирани докосвания - само на 2 метра разстояние от мигрантите и говорене любезно и тихо.

33

Трудовакъ, до № 35

преди 2 години

Ти си ***! Гранични войски служеха на Родината и сега биха служили, ако предателите и изменниците не бяха ги унищожили. Сега нямаше да има ред сълзи, ред сополи (кой ми с...ра в гащите) и нямаше да има нито един (гарантирано) преминал през държавната граница нелегално, освен откъдето е предписано - през съответното ГКПП. Границата трябва да предизвиква респект и уважение, а не някакви си унтерменшени да си мислят, че Отечеството ни е разграден двор. Лесно се руши, трудно се гради...

32

Да , ама не !

преди 2 години

Ограда , каква ти ''ограда , качествена е точно като магистралите на Бойко , ГО-ЛА ВО-ДА , качество ''0'' ..., то пък нали '' ИМАМЕ'' армия в Бг , имаме само рейнджъри в 16 държави , с по 15-20 войника , и сме единствени в света , в която държава имаме в пъти по-голяма администрация в МО , от обикновеният редник - /войник , рейнджър/ !С една дума , нямаме и армия , то пък какво ли имаме !

31

Трудовакъ, до Минчо

преди 2 години

Сега - да. Някога- полагаше се награда и повишение в звание, в някои случаи - и в длъжност! О времена, о нрави...

30

Минчо

преди 2 години

До Трудовакъ Едва ли някой военен ще си сложи главата в торбата да използва сила срещу невъоръжени емигранти! После ще го разправят по телевизиите като полицаите, дето биха платените агитки на протестите. " Военни пребиха мирни деца на границата" в късните новини по БТВ!

29

SS

преди 2 години

Вчера ходих до един оръжеен магазин да купя патрони.(да има) Изненадох се ,че беше пълен с народ.Обикновенно е празен.Така беше и през 2020 в началото на пандемията. Сега се купува оръжие и боеприпаси. Имаше един ,,чичо' дето търсеше винтовка с популярен калибър и да може да се слага заглушител. На въпроса ми ,За какво ти е ? Отговори.ЛОШИ ВРЕМЕНА ИДВАТ , НА ДЪРЖАВАТА НИКОЙ НЕ РАЗЧИТА !

28

Трудовакъ

преди 2 години

До SS С картечници, минохвъргачки, огнехвъргачки "Солнцепек" - ове, танкове, артилерия и мотопехота! Би трябвало да е достатъчно...

27

Минчо

преди 2 години

Като се праща армия се предполага, че ще воюват с някого. През 2016 военните нямаха право да задържат или претърсват. Така че каква ще им е работата там?

26

Анонимен

преди 2 години

Просто им намират работа да се връткат на разходки покрай границата, че да вземат малко повече допълнително парички. Че и без друго им се събират по около 160 дни платен отпуск на година.

25

интересно

преди 2 години

За какво ще да са военните там? Предполагам, за да регистрират тези, които преминават границата, поне да се знае някаква бройка. Като как ще стане спирането? Ами...никак.

24

SS

преди 2 години

Някой пише с моя ник ? Комент.14 не съм го писал .Питам ? Как ще спрете милионите мигранти ,ако решат да ги пуснат ?