28

народно творчество

преди 4 месеца

Минзухарко братко имаш ли си татко?Имах,но почина,скоро таз година.Герпчо се зовеше,много лошав беше...

27

Анонимен

преди 4 месеца

Корупционата сделка с машините е чудовищна. Купихме най обикновени компютри за по 750 лв за 6000 бройката. Цяла европа няма машни, нашите комунисти Бойкикев и Галевица позлатиха тази фирма с машините с милиони народни пари. С тези откраднати пари можеше да си построим магистрала Варна - Бургас. Огромните кражби са гарантирани от комунистите.

26

Анонимен

преди 4 месеца

Исках да гледам събранието,но нямах желание.

25

до 21

преди 4 месеца

Едно време комунистите бяха на всеки километър.Междувременно ние от ГЕРБ-СДС сме на всеки метър. Може да си ударите чорапите в тавана. Това е положението.

24

До 23

преди 4 месеца

ГЕРБ УМРЕ!

23

Анонимен

преди 4 месеца

А Кой се провикна от Шипка на 3 март 2020, че това е вируса на страха и предателството? Кой ? Кой каза, че вирус имало само на Шипка. В София нямало вирус понеже искали да съботират събора на Шипка? Кой? Кой се подиграмаше на живо от телевизията си и викаше: "Мутафчийски плачеее."? Кой ?

22

Анонимен

преди 4 месеца

ГЕРБ ПОБЕДА! САМО ГЕРБ!

21

Наблюдател

преди 4 месеца

Много гробарски тролове тука! Ще затрият и тази медия! Жалко.

20

Дотягат

преди 4 месеца

Клоуните продължават с този джип. Голяма работа кой се возил в него. Техният шеф ходи с три, пълни с глворези вътре. Отделно заради тях ще ходим на трети избори, които не плащат от шоуто. Ще разкарват пак машини из Анадола за наша сметка. Станахме за смях дори пред амуджите.

19

Анонимен

преди 4 месеца

До кога ще се повтарят тези глупости, че ГЕРБ не се е справила с кризата ? Справиха се и то много добре. А тези, които повтарят тази лъжа не им стискаше да застанат начело на държавата, за да покажат как се управлява криза по-добре.

18

Кара Кольо

преди 4 месеца

Джипко Бибитков не е построил над половин милиард километра магистрали, но със сигурност навъртя за наша сметка толкова килиметри с джипа. Джипа му бил подарък от ловно стопанство, бензина му без пари... Що да не кара човека? Вътре широко, удобно. Има климатик... Трябва да кръстят на него някой модел джип. Примерно: БиБитко.

17

до майора

преди 4 месеца

А Борисов ли е платил лечението на Манолова, че нещо не се разбира?

16

до 10

преди 4 месеца

И Боец палеха маски.След това само след една седмица Гошо от Боец попадна с тежък коронавирус в болницата във Видин.Тръгна да пуска видео сигнали, че в болницата е много зле положението.Нямало добри доктори и ГЕРБ уж искали да го ликвидират. На същия ден бяха избратени 2 реанимобила специално да вземат Гошо от Боец и жена му, която също беше тежко пострадала защото има бъбречно заболяване.Гошо беше приет във ВМА във Вип стая точно при Мутафчийски, по готого пл.лю Гошо.,а жена му в Правит.болница

15

Гореща новина

преди 4 месеца

Срам не срам обратно към джипката на Баце! Другото е Президентски юмрук и червена мизерия може и телевизия 78 и хита Чи ви скъсам гъзаааа

14

Анонимен

преди 4 месеца

Абсолюнто излишно е "народното"събрание.Нищо не върши,а е една дърдорилня безполезна и *** от бюджета.

13

Анонимен

преди 4 месеца

Сегашната власт ще сърба горчивата супа, която сама надроби миналата година по площадите.. Има две три неща истински умните политици милееещи за страната си небива да изполват за да бъдат избрани - здравето и противопоставянето на определена група в общетвото дали по етнически полов или какъвто и да е признак. Сега виждаме резултата от това при налични милиони ваксини няма желаещи. После същите тези политици ще обвиняват болниците и лекарите като се претовари системата...

12

Анонимен

преди 4 месеца

Актуализация да има при редовно правителство през октомври или ноември

11

Анонимен

преди 4 месеца

Анонименпреди 42 секундиБойко карал джипка,а Чалгарина с какво е по-различен като ходи като мутра навсякъде с по 3 джипа охранаЩЕ ТИ ОТГОВОРЯ . С ТОВА ,ЧЕ НА ЕДИНИЯ МУ ПЛАЩАХМЕ ВСИЧКИ НИЕ ДА СЕ ИЗЖИВЯВА КАТО МУТРА-СПАСИТЕЛ НА НАЦИЯТА . А ДРУГИЯ СИ ПЛАЩА САМ . ТОВА Е !

10

СМЕХ....

преди 4 месеца

Айде покажете видеото, където т.н."ПРОТЕСТЪРИ", си ПАЛЕХА и горяха МАСКИТЕ, ПРАШКИТЕ и долните *** на СБАБИКЯН и МАЯ- ОБЩАТА....

9

Майора

преди 4 месеца

Жалко е когато в НС влязоха хора , които горяха маски по площадите и казваха че няма вирус! На такива хора всичко им е криво даже и това че са се родили! Но не са виновни те , виновен е Радев и техните партии които говореха че няма ковид!А колкото до Манолова трябва цял живот да е благодарна затова че Борисов я изпрати на лечение в Германия!