41

съжалявам , амЪ :

преди 2 години

Щом един лекар е станал политик , то той вече не е никакъв лекар !Това е мое мнение , визирам К.Ангелов и подобни , защо ли !Защото влезеш ли в политиката , започват лъжи , крадене , без правила и без МОРАЛ ... Това нормално ли е за нормален ''човек'' !

40

Анонимен

преди 2 години

Оказа се, че партиите на протеста могат да злобеят и да изчегъртват. За строеж.и придобивки - НУЛА. Чакат и се бият за парите от Брюксел

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Вярно е че Слави, обясняваше как нямало вирус"Дай линк да го гледам, че това съм го изпуснал?

38

Бонго Бонго

преди 2 години

Когато говориш с бг културно те мислят за ш.м.а.т.к.а когато държиш тояга в ръката си всичко е наред.

37

гражданин

преди 2 години

''ТИЯ'' всичките , примитивни политици , ни таковаха маАта , подиграват се с народа !За 30г., ни-що , само надолу и надолу , и дъно няма за България !Толкова ли е трудно , за да живеем лесно ?Лапането на всички депутати се е превърнало в ЛАКОМИЯ !

36

АНОНИМЕН

преди 2 години

Тука е пълно с много *** ***!

35

Бунгар

преди 2 години

В България всички партии казват да спрем с популизма и в следващия момент отварят торбата с лъжите и големите обещания за по високи доходи ,пенсии,пари за болници и т.н. Никой не казва откъде парите и кой ще ги спечели и осигури.Анархията е пълна в държавата и Радев носи отговорност за политическата криза в държавата. Избори и дано ни уврът тиквите най после.

34

Анонимен

преди 2 години

Джипка-мипка положението е сейбъл мейбъл. Каквото си е надробил народа това ще си сърба. Ядохме им попарата след 1989г. и знаем кой колко струва. Добре, че беше джипката, щото при другите фалираха банки и хиперинфлацията удари здраво по джоба на народа. Помним и приватизацията, и банковите пирамиди, и купоните за хляб, и празните равтове на магазините, и опашките от 4 часа сутринта за един хляб, и режима на тока помним. Помним и Чернобил.Скриха за Чернобил от народа, а те ядоха от държ.резерв.

33

Атанас

преди 2 години

Сега разбрахте ли защо Чалгаря е казал че е опозиция! Направо е екстрасенс сега е на 3 място до изборите предвижда че направо може да изпадне да бега още от сега за букет и у Банкя при Баце

32

Статистика

преди 2 години

Когато цифрите говорят и герберистите мълчат.През 2009 г населението у нас е 7млн 563 хиляди души.През 2021г е 6 млн.892 хиляди.Или сме намаляли с около 700 хиляди за 10 години.

31

Анонимен

преди 2 години

България и по време на втората световна война не е дала толкова жертви, колкото по време на ковид кризата

30

Анонимен

преди 2 години

Вярно е че Слави, обясняваше как нямало вирус

29

Анонимен

преди 2 години

Гледах го, и са прави, и от ИТН, ИБГНИ и от ДБ - трябва не само да ги е срам предишните, ами трябва и съд за някои индивиди заради насаждането на страх и паника и скандални мерки и заповеди от миналата година.

28

АНОНИМЕН

преди 2 години

Няма никакво значение кой ще е "победител", защото нищо не зависи от нашите псевдополитици. За огромно съжаление и разочарование, губещи са винаги обикновените хора. Това е жалката картина.

27

Баче Кико

преди 2 години

Джипката и возенето в нея е еманацията на мутропростотията. Всички возили се в нея са жал ки, маз ни, продаж ни душици. Гнус ме е от тях

26

народно творчестово:

преди 2 години

Караоке: Едно си баба знае-едно си Радев бае.Хурката взел и преде ли преде-вето след вето.Ама на котака *** ще скрои накрая.Прел Радев -прел-три години прел.Та изпрел две къдели вето.Насновал, насновал три гранета.Изтъкал два лакета вето.Седнал е, седнал е вън на прагаМетеж крои, въстание стяга.Пусто платно, пусто платно, не излиза-ни за метеж, ни за въстание.Грабна Радев, грабна Радев кроилата-скрои *** за котака.

25

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ се справиха много добре с кризата,като хванахме първото място по смъртност в Европа не го пуснахме.ШАМПИОНИ.

24

Nick

преди 2 години

Добре се ГЕРБ не са се справили. А вие справихте ли се? Сега пак умират хора, пак има нова вълна. Защо не я предотвратихте и защо пак искате да затваряте фитнеси и ресторанти? Правите същото ( ама по зле ) от ГЕРБ.

23

народно творчество

преди 2 години

Минзухарко братко имаш ли си татко?Имах,но почина,скоро таз година.Герпчо се зовеше,много лошав беше...

22

Анонимен

преди 2 години

Корупционата сделка с машините е чудовищна. Купихме най обикновени компютри за по 750 лв за 6000 бройката. Цяла европа няма машни, нашите комунисти Бойкикев и Галевица позлатиха тази фирма с машините с милиони народни пари. С тези откраднати пари можеше да си построим магистрала Варна - Бургас. Огромните кражби са гарантирани от комунистите.