82

анонимен

преди 8 месеца

Сбирщина в парламента, сбирщина в президентството! Ето защо сме в криза!

81

GK

преди 8 месеца

Кражбите и корупцията си имат конкретни имена и след това за конкретно престъпление затвор. И при ГЕРБ се крадеше, а при Костов (ДСБ, Да България), тройната коалиция и всички лица на промяната се грабеше. ГЕРБ поне имаха управленски капацитет, строяха. Всички безпарични дето по празнци тичат към Гърция, трябва да благодарят на ГЕРБ. Те едно проумяха. Без инфраструктура, няма икономика. Всичко започна от Гешев, когато обяви ревизия на приватизациите и започна олигарсите. Затова и преврата.

80

GK

преди 8 месеца

Той е ***. Няма да схване. Дори когато се молеше за живота на себе си и жена си. След това старата песен.

79

Анонимен

преди 8 месеца

Защо не научихте воеводата Боц да носи маска? С един месец упражнения по 8 часа на ден можеше и да схване. Не че ще има полза от това, но поне да се покаже начетен.

78

Абе

преди 8 месеца

Я кажете сега от коя дата Кирчо е престанал да бъде канадски гражданин !

77

анти-ЧАЛГАРИСТАН

преди 8 месеца

Сега стана ли ви ясно, че ГЕРБ няма алтернатива? Какво очаквате от тази сбирщина в парламента и в президентството? Хареса ли ви? На есен ако ви е останало сиво веществo всички отиваме и гласуваме за ГЕРБ и слагаме край на кризата, че тия ще срутят държавата Аз не съм гербаджия и никога не съм гласувал за ГЕРБ, но има ли нови избори - глaсувам за тях !!!

76

Спокойният

преди 8 месеца

До Анонимен 80Защо чакаш да дойдат талибаните *** направо при тях и юруш ,изчегътване ,ковчези , бесилки - типично в талибански стил!Айде бегай в Афганистан!

75

Анонимен

преди 8 месеца

И колко души умряха на стълбите? Хайде кажете ни! Един, двама? Ами може би са ви повярвали като се майтапехте с ковчези и чували и затова са отишли късно в болница.

74

Анонимен

преди 8 месеца

Е това се нарича "Гьон Сурат"!!! Тези които се подиграваха с НОЩ и горяха маски сега обвиняват. Всъщност, сравнено с Италия, Испания, Англия идр.минахме леко.

73

Анонимен

преди 8 месеца

До: номер 79 Предпочитам ТАЛИБАНИТЕ да дойдат вместо ГЕРБ!!!

72

Анонимен

преди 8 месеца

До МОЛБА - Ще ревете и молите да се върне ГЕРБ.

71

Ох, писна ми

преди 8 месеца

До Даа!Да, но сега при тия "новите" даже не сме и на последно място. Тия направо ни изкараха от класацията. Халал да са ви.

70

Анонимен

преди 8 месеца

Пише се ЖИПКА Днес, все пак стана култово ка то мисирките....хахахаха :))))

69

Анонимен

преди 8 месеца

Нивото на дебата е един път;)Кой? какво ?Само едно си е ясно . Народа с пръст в ***!!!

68

Анонимен

преди 8 месеца

Кацаров, к'во стана с Пирогов - плати ли си лечението? (риторичен въпрос)

67

Do 71

преди 8 месеца

До АнонименВ грешка си герберче. В голяма решка.

66

Анонимен

преди 8 месеца

Който няма какво ново да направи се рови в миналото, сега ще ви видим вас новите, ето идва новата вълна и не само от ковид.

65

До изнервен

преди 8 месеца

в цялата тази история още повече ме изнервя, че като преекпонират случая с хората дето умряха на стълбите някак забравят случая с лекарското семейство дето умряха и още много други медицински работници, които умряха от короната. Сигурно защото те са ни длъжни да си рискуват живота и да умират заради нашите простотии. Логиката е същата като с бититие протестиращи и пострадалите от протестиращите полицаи или случайно преминаващи граждани - на тях това им е работа.

64

Анонимен

преди 8 месеца

До 69. Много елементарна *** манджа.Ето ти още. ДБ=БКП,ИТН=ДПС, ИБГНИ=БКП/БСП/Черепа.

63

изнервен

преди 8 месеца

Уф, адски мразя някой да използва случаен изолиран случай, като с двамата починали на стълбите пред болницата, и от това да прави генерални заключения. Забравиха ли какво беше в другите държави? Как в Италия умираха стотици в домовете си, защото няма места в болниците, или как разполагаха с ограничен брой кислородни апарати и лекарите се чудеха кой да ги ползва и кой да умре.