81

анонимен

преди 2 години

Сбирщина в парламента, сбирщина в президентството! Ето защо сме в криза!

80

GK

преди 2 години

Кражбите и корупцията си имат конкретни имена и след това за конкретно престъпление затвор. И при ГЕРБ се крадеше, а при Костов (ДСБ, Да България), тройната коалиция и всички лица на промяната се грабеше. ГЕРБ поне имаха управленски капацитет, строяха. Всички безпарични дето по празнци тичат към Гърция, трябва да благодарят на ГЕРБ. Те едно проумяха. Без инфраструктура, няма икономика. Всичко започна от Гешев, когато обяви ревизия на приватизациите и започна олигарсите. Затова и преврата.

79

GK

преди 2 години

Той е ***. Няма да схване. Дори когато се молеше за живота на себе си и жена си. След това старата песен.

78

Анонимен

преди 2 години

Защо не научихте воеводата Боц да носи маска? С един месец упражнения по 8 часа на ден можеше и да схване. Не че ще има полза от това, но поне да се покаже начетен.

77

Абе

преди 2 години

Я кажете сега от коя дата Кирчо е престанал да бъде канадски гражданин !

76

анти-ЧАЛГАРИСТАН

преди 2 години

Сега стана ли ви ясно, че ГЕРБ няма алтернатива? Какво очаквате от тази сбирщина в парламента и в президентството? Хареса ли ви? На есен ако ви е останало сиво веществo всички отиваме и гласуваме за ГЕРБ и слагаме край на кризата, че тия ще срутят държавата Аз не съм гербаджия и никога не съм гласувал за ГЕРБ, но има ли нови избори - глaсувам за тях !!!

75

Спокойният

преди 2 години

До Анонимен 80Защо чакаш да дойдат талибаните *** направо при тях и юруш ,изчегътване ,ковчези , бесилки - типично в талибански стил!Айде бегай в Афганистан!

74

Анонимен

преди 2 години

И колко души умряха на стълбите? Хайде кажете ни! Един, двама? Ами може би са ви повярвали като се майтапехте с ковчези и чували и затова са отишли късно в болница.

73

Анонимен

преди 2 години

Е това се нарича "Гьон Сурат"!!! Тези които се подиграваха с НОЩ и горяха маски сега обвиняват. Всъщност, сравнено с Италия, Испания, Англия идр.минахме леко.

72

Анонимен

преди 2 години

До: номер 79 Предпочитам ТАЛИБАНИТЕ да дойдат вместо ГЕРБ!!!

71

Анонимен

преди 2 години

До МОЛБА - Ще ревете и молите да се върне ГЕРБ.

70

Ох, писна ми

преди 2 години

До Даа!Да, но сега при тия "новите" даже не сме и на последно място. Тия направо ни изкараха от класацията. Халал да са ви.

69

Анонимен

преди 2 години

Пише се ЖИПКА Днес, все пак стана култово ка то мисирките....хахахаха :))))

68

Анонимен

преди 2 години

Нивото на дебата е един път;)Кой? какво ?Само едно си е ясно . Народа с пръст в ***!!!

67

Анонимен

преди 2 години

Кацаров, к'во стана с Пирогов - плати ли си лечението? (риторичен въпрос)

66

Do 71

преди 2 години

До АнонименВ грешка си герберче. В голяма решка.

65

Анонимен

преди 2 години

Който няма какво ново да направи се рови в миналото, сега ще ви видим вас новите, ето идва новата вълна и не само от ковид.

64

До изнервен

преди 2 години

в цялата тази история още повече ме изнервя, че като преекпонират случая с хората дето умряха на стълбите някак забравят случая с лекарското семейство дето умряха и още много други медицински работници, които умряха от короната. Сигурно защото те са ни длъжни да си рискуват живота и да умират заради нашите простотии. Логиката е същата като с бититие протестиращи и пострадалите от протестиращите полицаи или случайно преминаващи граждани - на тях това им е работа.

63

Анонимен

преди 2 години

До 69. Много елементарна *** манджа.Ето ти още. ДБ=БКП,ИТН=ДПС, ИБГНИ=БКП/БСП/Черепа.

62

изнервен

преди 2 години

Уф, адски мразя някой да използва случаен изолиран случай, като с двамата починали на стълбите пред болницата, и от това да прави генерални заключения. Забравиха ли какво беше в другите държави? Как в Италия умираха стотици в домовете си, защото няма места в болниците, или как разполагаха с ограничен брой кислородни апарати и лекарите се чудеха кой да ги ползва и кой да умре.