23

БОЙКО ДА СЕ ВРЪЩА...

преди 2 години

ВИДЯХМЕ, ЧЕ ТОЙ СЕ СПРАВЯ С КРИЗИ........ РАДЕВ ДА СЕ ИЗВИНИ НА БЪЛГАРИТЕ......

22

Анонимен

преди 2 години

Щом не ги извозват официално със самолетни билети и визи по желание явно ще има много пешаци афганистанци и покрай тях още други маскирани пешаци бягащи от талибаните прикрити нуждаещи се мигранти както преди сирийци бягащи от джихадисти на ИДИЛ и заедно с африканци прикрити,като тях и всичките по политически причини от режими,че е по удобно на туй да се основават и внедряват в пазара на стоки и труда ЕС понеже стоките все се движат и техните национални притежатели места да заемат по места в ЕС.

21

lz94

преди 2 години

бежанците да се качват на влака за берлин. ома меркел ги очаква

20

Фактите !

преди 2 години

Оказа се че , изпуснахме всички газови потоци , И най-много си държим на БЕЖАНСКИЯТ ПОТОК !България винаги ще си остане на всички последни места в ЕС , по всички показатели , не искаме да станем ''бяла държава'' !

19

Mnenie

преди 2 години

Бях в гранични войски през 1999-2000 г. Войниците пребиваха мъже арестанти. С някои от жените... сетете се... Военните си затваряха очите. Разказваха ни, че преди нас е било нормално да стреляш, ако някой не се подчини. И тогава по закон трябваше да стреляме, но устната заповед беше да избягваме стрелба по хората. Имаше бразда, звукова система, полоса, ограда, прикриващ път, техника... Двадесет години по-късно мога да кажа, че ние нямаме граница.

18

Бонго Бонго

преди 2 години

Ако си спомняте СССР в Афганистан, правеше се с малки отряди същото.Генерал продаде камиони,оръжие колона от 40 коли и изведнъж засада и заповед изтегли се и оставяй всичко.Ето това е същата схема само,че в големи мащаби.

17

Атаман Сирко

преди 2 години

Няма Турция - няма коридор, няма турчин - няма атсинган, няма атсинган - няма проблем.!. Турция - мостът на азиатските зооомбита!

16

Старата школа

преди 2 години

Как се пази граница? С оръжие. Минира се. Правят се картечни гнезда през известно разстояние. Това се учи във всяка Военна академия, а не как се строят бани. И хората, които уж "пазят" границата, а всъщност посрещат мигрантите и ги водят в центровете, трябва да са въоръжени до зъби и да СТРЕЛЯТ на месо. И още много в същия дух. Ама надали ще се случи, прекалено сме зависими...

15

нещастници

преди 2 години

всеки предпичита разградения двор. ако се стреля през оградата, ще минеш през съседа. но ние не стреляме! щот не ни дават, освен ако не е руснак..... но пък те не минават оттам.

14

Анонимен

преди 2 години

А вие гербаджии вместо да направите една здрава ограда на границата и да възстановите гранични войски, предпочитате да ходите у Турция и да се хващате за палците. То с "герои" като вас за какво са ни врагове!

13

Въпрос

преди 2 години

Някой знае ли колко струва еднопосочна екскурзия Кабул - Лондон? За едни 10 милиона туриста питам.

12

Мдаа

преди 2 години

Хайде сега всички "патриоте" и "националисти" дето плюха по Боко, че се кланял на Ердоган да няма мигранти към БГ, да отиват да защитават границата от мигранти!!! Хайде, ама друг път!Да си на чукарите срещу талибани, не е като пред монитора!Онзи ден един такъв всезнайко ми каза - ако тука дойдат много такива, отивам при леля в Испания, бал съм ти държавата! Ей такива "герои" сте всичките!

11

Бонго Бонго

преди 2 години

Значи и Тръмп е в далаверата.

10

Анонимен

преди 2 години

Нали Тръмп взе решението за изтегляне от Афганистан?

9

Бонго Бонго

преди 2 години

Професор Чуков е прекрасен преподавател.Байдън ПРОДАДЕ АФГАНИСТАН на талибите.Сделката на живота си.С една заповед, да се изтеглят. Сега следва импийчмънт и после Тръмп ще е Освободител, ще нахлуе мощно и ще вземе пари от ЕС и ще направи бизнеса в полза на САЩ.Бежанците за тях са ала бала, те са далеч и не ги вълнува да му мислят ЕС.

8

Анонимен

преди 2 години

Нормално разграден двор всеки може да влезе.

7

Чичо Пепелопес

преди 2 години

Тоя на снимката гледа, все едно на някой от мигрантите му е гръмнал кренвирша и го е оцапал с майонеза изненадващо

6

Динко даде тон

преди 2 години

Динко: Тръгвам към границата. Ще се върнат като се направят граждански отряди. Като изчезнат 10-тина афганистанеца и другите ще знаят, че не трябва да се минава от там!

5

Предпочитаният

преди 2 години

коридор да се затвори!!!!!!!!!!!!!!!

4

Бе

преди 2 години

тия ако не се лъжа са над 40 000 000. И тВа повечето ако реши да се изнася...