82

ПУТКОВ Е МЕНТЕ!

преди 2 години

НЕ СЕ ДОВЕРЯВАЙТЕ НА ЧУЖДИЦИ !

81

Анонимен

преди 2 години

Свестният човек си личи. Как да го сравняваме с банкянския крадльо и дружките му на карти. *** е готов да продаде жена си на Пеевскси за жълти стотинки, но добре че ви свършва времето.

80

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 88 ", Петков е на светлинни години от дребните ви герберски душички." Ти до вчера не знаеше, че такъв човек съществува, а сега си готов да му дадеш да спи с жена ти. Ето това е да си ***.

79

Анонимен

преди 2 години

ПАЗЕТЕ СЕ от такива "герои" дошли от нищото и които ще се запътят към нищото без да са загубили нищо след като натворят сума ти поразии! КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СПРЕМ ДА ДАВАМЕ ДОВЕРИЕТО СИ НА НЕПОЗНАТИ.

78

комитата

преди 2 години

Петков да свормира едно движение и ще влезе от раз в релната политика

77

Анонимен

преди 2 години

***, Петков е на светлинни години от дребните ви герберски душички. И да се накъсате от плюене, полза няма. Ще трябва да се научите да работите.

76

Гледна точка

преди 2 години

До съпоставка. Ей,заради такива лиззачи като теб сме на това дередже и винаги ще бъдем. И какво е постигнал канадският кон? Уволни ръководствата на ББР, АЧИ, ДКК, ВМЗ и назначи абсолютно непрозрачно БЕЗ КОНКУРС негови приятелчета. Написа един куп глу.пости в Плана за възстановяване, които бяха отхвърлени от почти всички партии в парламента, докара едни фалшиви албански инвеститори за електромобили и обикаля студията да се хвали с некадърните си действия. Айде, мерси.

75

гербер

преди 2 години

До 65. Това ли е смисълът на живота ти? Ти сигурно и децата си мразиш. ***. Ами ГЕРБ вече не са на власт, сега ковчези и бесилки искаш, така ли злобно жестоко говведо?

74

изнервен

преди 2 години

Айде стига де, аман от нови месии. Всеки, който малко поучи лустро от медиите, започва да се спряга за нов политически проект. Ива Митева няма ли и тя да прави?

73

хахаха

преди 2 години

КАНАЛИН Министър по културата!

72

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 80 "Много ги е страх *** на мафията от партия на Кирил Петков" Напротив, Кирил Петков се "разбира отлично" с видния представител на мафията на ДС Румен Радев. Всъщност мафията се радва на Петков, даже направо тя си го доведе чак от Канада (макар че стана отдавна. -използваше го за далаверите си покрай отчуждаването на имоти по Околовръстното на София. Дет се вика, намерили са си някой, който има опит с работа на Околовръстното :))))

71

Проста Кърджалийкса

преди 2 години

До МдааааДобро утро, макар че е обед.... хахах

70

Анонимен

преди 2 години

Много ги е страх *** на мафията от партия на Кирил Петков. Значи това е верния човек. Колкото повече плюят, толкова повече му вдигат рейтинга

69

Орешарски

преди 2 години

Киро канадеца и компанията около него постигнаха за по-малко от 4 месеца това което и Олигарски и Станишев и Жан Виденов не можаха

68

Анонимен

преди 2 години

Киро ще е първа сила и без да ни го казва този козел. Скоро чекмеджетата ще се срещнат с бай Ставри

67

Недоразбрал

преди 2 години

Гледах го в ПАНОРАМА?!Ми той няма поведение на ученичка в 8ми клас!Потрива руки,погигилква се ейтаковънка и срамежливо ни осведоми,че това с което ГЕРБ се бил мъчил 10 години,той го бил оправил за 10 минути!!И какво е това?Ами раздал един милиард от0 ББР,след като незаконно и нагло смени управителния съвет,за което е подсъден,на хиляди фирмички,явно собственност на наши хора?!И това било оправяне на ББР и на БГ??!Друг един милиард го засмукаха от Хемус и докторите и тъпчи Канадските сметки ха,ха

66

Случаен

преди 2 години

Първан е социологическа лека жена!

65

съпоставка

преди 2 години

К. Петков няма опит в политиката и въпреки това за няколко месеца постигна в обществен и икономически план повече отколкото Тиквата и калинките за 12г. А само си представете, къде щяхме да бъдем ако на хора като К. Петков се даде възможност за развитие. Обективно Тиквата е срам за България, лизачччч на Меркел и дупенце за Путин.....

64

АНОНИМЕН

преди 2 години

Тоя сайт е купен мач.

63

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 65. "Гласувам за този, който излезе с програма за брутална разправа с гербавите престъпници! Може и извънсъдебна!" Ми то такъв отдавна има Путин, чрез Радев. Гласувай за връщането на червения ботуш в България! Даже точно както искаш ще бъде без съд и присъди!