12

славянин

преди 2 години

В Библията има един текст който гласи: ''когато слепци водят слепци, накрая всички падат в ямата''! Онези там ги държат под домашен арест от година и половина!

11

Анонимен

преди 2 години

Че то в Австралия кажи рече преболедували няма, те там в някакъв перманентен локдау съкън да не се заразят, за това и случаите им ща бъдат и много и бързи като дойде един по заразен щам

10

Анонимен

преди 2 години

Оф много ми омръзна от някакви ***, дето хвърлят разни цифри в пространството, изсмукани от пръстите. Всички станаха големи математици, а до вчера едва са изкарвали тройки в училище.

9

Колов.

преди 2 години

Статистиката отчита на годишна база за 2020 година 35 000 починали в повече от предходните години.Няма война ,значи са жертви на епидемията.Траурните агенции и майсторите на паметници станаха милионери за година и половина заради какво?

8

Анонимен

преди 2 години

А от тези 20 000 гушнали букета колко са го гушнали наистина от Ковид, а не от други заболявания и неуредиците в здравеопазването? Помните ли за моториста починал при катастрофа, но вписан в Ковид статистиката, защото е дал положителен резултат.

7

Колов. до 5

преди 2 години

Австралия нямат и 1000 умрели при 26 000 000 население а ние при 6 000000 вече имаме почти 20000 гушнали билета официално... Какво за мерките. ? :)

6

Анонимен

преди 2 години

Пореден горчив пример за безсмислеността на локдауните.

5

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Ами ваксинираните по целия свят започват да окапват. У нас може да видим 10 хил. ваксинирани на ден, които да заболяват и умират.

4

Анонимен

преди 2 години

Австралия са в локдаун от година и половина и файда никаква. Чудесен пример, че мерките не помагат.

3

Анонимен

преди 2 години

Да почват да къртят пейките, да не се мотаят...

2

Нещата

преди 2 години

изглеждат еднакви със и без затваряния. Май човечеството се опитва да спре гората да се разлиства. Нещата си имат естествен ход.

1

Анонимен

преди 2 години

Тоя "вирус" не признава локдауни, нито "ваксини". Остава едно- да се забрани на хората да дишат,така няма начин да се "заразят".