14

Натовеца

преди 2 години

Настанете ги у краварското ембаси или при Соломон Паси у тях да ги приеме!ТРанс-атлантическа солидарност :)Всеки транс-атлантик да приеме по един бежанец !

13

Анонимен

преди 2 години

70 ама те ще се размножат.Раждат по 5-6 деца,като ромите са.Така че след 70г. ще са 700 хиляди.

12

Анонимен

преди 2 години

Който е бил съгласен с американските авантюри в Афганистан да си ги прибере у тах си и да им дава помощи от неговия си джоб.

11

Aliosman

преди 2 години

Афганите и българите са роднини според последните проучвания. Така ли се отнасяте с роднини? 70?, това е някакъв майтап. Турция гледа десетилетия над 5 млн от Ирак, Сирия, и Афганистан. Затова или ЕС трябва да плаща, или да приеме стотици хиляди от тези хора. Не 70, не 700, не 7000. Това не е по желание, защото Турция никой не я питал иска ли 5 млн на територията си. При такъв товар, няма европейска държава, която да издържи. Тези глупости, със 70 и 17 скоро ще й излязат през носа.

10

Анонимен

преди 2 години

Да не се окаже, че имал предвид 70 хиляди. А и кво е тва негативни pcr тестове имат ли, ако не според мен трябва да се приложат мерките за ограничаване на заразата, негативни pcr, имунизационни паспорти т.н. И чак тогава да се види дали може да се класират за какъвто и да е статут, бежанец, имигрант и т.н

9

мак

преди 2 години

Семействата по колко човека наброяват? Няма да са само 70 приети, човече. Вие просто отваряте врати за нови орди. От Европа да кажат, че гостоприемността за нелегалните свърши и да вземе солидни мерки, може това ще ги възпре.

8

Зозо

преди 2 години

И пенсия да им отпуснат :)))))))))))))))))))))))))

7

Анонимен

преди 2 години

Това са хора, работили за нашето посолство и части. Мисля че да им се даде убежище е честно и почтено!

6

Война там няма

преди 2 години

Не трябва да ги приемаме, доброволно предадоха страната си без бой за да имат повод да се домъкнат в Европа.

5

Анонимен

преди 2 години

Понеже сме цъф и връз, та даваме и убежища. Да ги нахраним, да ги повием в топли одеялца, да им раскажем приказка за лека нощ.

4

Анонимен

преди 2 години

Бройката вече е заета от нелегални тоя да не се прави на глупав. Освен това няма мандат да решава такива важни въпроси, това трябва да се реши от редовен кабинет.

3

Недоразбрал

преди 2 години

Да му вкараме главата,той рамене няма?!

2

с хляб и сол

преди 2 години

Добре дошли, талибани!

1

питам

преди 2 години

колко от тях са наистина бегълци ?