42

Анонимен

преди 2 години

Съдете ги до дупка, само така ще се оправиме.

41

Анонимен

преди 2 години

Самоковските полицай, пишат актове без да си виновен.

40

Анонимен

преди 2 години

Съденето излиза по-скъпо от акта, а по-големият проблем е че на полицаите не им пука, те не носят съдебна отговорност, и разходите по делото, когато загубят, се поема от наще данъци. Или с други думи, плащаш им заплатите и когато ти скъсат нервите и ти усложнят живота им плащаш и за това. Това е една скапана държава в която няма никакъв контрол или морал.

39

Анонимен

преди 2 години

Даа бе, не знаели. Нали точно защото са го видели, затова са застанали по-надолу да спират. Ами че може и те да са го боядисали.

38

до 30

преди 2 години

Това е най-безсмисленото нещо, което човек може да направи.Да ги съди до дупка. Тези мижитурки са просто под нивото на 90% от населението. Да тръгнеш да се занимаваш с тях е гаранция, че падаш много надолу. Дору въпросът може да стане личен, стигне ли се до гражданско дело - думата на жената срещу думата на сержант еди кой си. Какво лично имаш да делиш с тия нщастници? Обидили те - да, ама те в тоя казармения живот който водят за тях си е нормално . Справка битите под колоните на цум в София.

37

до 40

преди 2 години

Вече не искат подкупи. Просто на оперативката им казват - тука имаме статистика, че 50 човека са се пребили и причината е алкохол, червен светофар наркотици, имаме нареждане да увеличим санкциите, излизайте. И тия излизат и почват да събират глоби от овцете, че не са подали мигач и са се престроили неправилно, Другите с тежките нарушения нито могат да ги пипнат, нито искат да се занимават с тях. Просто изпълняват плана, Донесете днеска 10 фиша - ето шефе. И отчитат дейност и взимат премии

36

Анонимен

преди 2 години

Оф , и аз имам две такива нарушения през шофьорския си стаж. В случая използват това, че на човек няма да му се занимава и си му вписват в досието , че е нарушител. Халал да са им тия пари.Трябва сериозни промени в пътната полиция и тия полицаи кибици не само да стоят там и да дебнат за малки нарушения, ами да вземат да носят отговорност за неправилно поставени знаци. Иначе няма да се оправим - тия са просто само еднопосочни кибици и не носят отговорност за нищо. Само знаят да събират суми,

35

Анонимен

преди 2 години

В Пловдив област са известни с полицаите които пишат актове и фишове за глупости и заплашват с тях преди това, очевидно с цел да се опитат да вземат подкуп.

34

Не съм

преди 2 години

чел предишните коментари. Не ме интересуват. Ако така обаче поднесената информация е вярна, такова дело ще им спретна на полицаите, че свят ще им се завие!!! Ще докажа и пропуснати ползи, и здравословни увреждания след причинен от тях стрес (има си начини). Ще съжаляват, че са ми вдигнали стоп палката!

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 34 "Е,как ще съди до дупка.Нерви,време,адвокати Попарени надежди,заплахи.Ама някой друг, да бъде хвърлен на прасетата." Ето го мисленето на РОБА: ама защо трябва АЗ, не може ли НЯКОЙ ДРУГ?

32

Анонимен

преди 2 години

това са безмозъчни двукопитни комплексари. Сложил фанелката Полиция и вече хванал Господ за шлифера.

31

до33

преди 2 години

абе *** всеки шофьор юрист ли трябва да е, тия дето пребиват хората са голяма част безмозъчни индивиди в униформа. Особено сержантския състав, то вече не са и сержанти , да го кажем не офицерския състав.

30

NDZ

преди 2 години

Питам се? Дали полицаите не са си го боядисали, щом чакат нарушители? Навярно не са си изпълнили дневната норма за хванати нарушители!

29

Анонимен

преди 2 години

Е,как ще съди до дупка.Нерви,време,адвокати Попарени надежди,заплахи.Ама някой друг, да бъде хвърлен на прасетата.

28

Анонимен

преди 2 години

*** народ и точно за това билога няма да се оправим. Когато водачите нямат дори задоволително IQ. Да се съди и така няма да плаща вместо това след дъж качулка и сега реве по медиите. Хайде у лево да се научи

27

Анонимен

преди 2 години

Ето я държавата,през погледа на хора с основно.Ако не се вижда,се извиняват и се разправят със съответната институция. Защо не се самосезира прокуратура. За мен Пловдив...,няма го градското в града. Измислен свят.

26

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 25 "Боядисали са го полицаите, това е ясно на всики." На такива като теб много лесно ще ви се разкатае играта даже и на логически разсъждения (камо ли в съдебна зала). Достатъчно е да се установи, че тая шофьорка често минава оттам, и приказките как "не е знаела", че има такъв знак, отиват на кино.

25

Анонимен

преди 2 години

"Буквално се съгласих да подпиша да си взема талона" Ей такива са 80%. Реват за законност, но съдействат за престъпления. И тия, които дават подкуп и те така: "Ми те ми го искат, кво да направя". Ами, булка, НЕ ПОДПСИВАШ оставаш без талон, и ги СЪДИШ ДО ДУПКА, докато си защитиш невинността. КОЙ сега ще докаже, че наистина не си мислела, че си виновна? Приказки пред журналисти?

24

видео

преди 2 години

Единият поличай още държеше четка и боя.

23

Анонимен

преди 2 години

В Пловдив има камара неправилно и незаконно поставени знаци. Или е самоуправство на МВР и общинска полиция, или много ниско качество на проектантския състав. Накрая ще стане някой сериозен сакатлък и ще го отнесе кмета! Впрочем там длъжностните лица не познават ЗПДП.