19

Реалист

преди 2 години

Хайде пак се яхна вълната и се започна борбата за гласовете на пенсионерите и те като основна част от гласоподавателите с това застаряващо население. За пореден път се появява месията .За пореден път наивниците ще очакват някой друг да им направи живота по лек.За пореден път ще бъдат употребени защото 12% инфлацията ги е изяла още преди да бъдат дадени а потребителската кошница отново ще бъде празна на клетите пенсионери. Спря се корупцията ,справедливостта възтържествува и тук стана Рай.

18

АМИ , ЕСТЕСТВЕНО...

преди 2 години

ЩЕ УВЕЛИЧАТ ПЕНСИИТЕ, ТОЧНО С ТОЛКОВА ....КОЛКОТО ИМ ОСТАВИ ГЕРБ ---ИЛИ С ОНИЯ 50-лв ОТ БОКО...ХА,ХА,ХААААААА...ПОСЛЕ ЩЕ СЕ ХВАЛЯТ "КАК УВЕЛИЧИЛИ ПЕНСИИТЕ"!---/ТИПИЧНИТЕ "БОЛШЕВИШКИ ЛЪЖИ И ПРОСТОТИИ"..../....РОТ ФРОНТ!

17

КОКО

преди 2 години

Дано да не махнат бонус на ГЕРБ защото увеличението ще е точно 0

16

1

преди 2 години

Имам 31 години педагогически стаж/началнаучителка/получавам 300.56лв.пенсия,питам другарите депутати,които обсъждат пенсиите,това нормално ли е?

15

Питам

преди 2 години

С 41 години стаж получавам 367.00 лева,редно ли е, като пенсионери и един ден трудов стаж нямат получават повече от мен.къде са моите осигуровки,къде са неговите.аз час гоня ,деца гледам,а те живот,спят си до късно,шеф нямат,норма не гонят и така цял живот,ми те по добре живяха и живеят,и по дълго от мойте осигуровки ще получават пенсия.къде съм аз справедливост никаква.те не заслужават пенсия щом не са работили.такъв е живота в България,ех да съм млада и един ден няма да стоя тук.браво на млади

14

Активист на БСП

преди 2 години

То па едни пенсии ни даваше ГЕРБ досега!!!!

13

Анонимен

преди 2 години

Пенсията на хората с трудов стаж са обидно ниски!!! Това е подигравка с труда им и обезсмисля пенсионно то осигуряване.

12

Анонимен

преди 2 години

Коя майка със сериозна професия седи 2 години в къщи, за да гледа детето си? Не са важни парите за втората година по майчинство, което наистина го няма никъде по света, а трябва да се отделят много повече средства за детски градини!!! Това трябва да се изисква и то много настоятелно.

11

те измряха!!!!

преди 2 години

обсъждайте колкото си искате!

10

сценарист

преди 2 години

Депутати обсъждат нови ПЕСНИ за възрастните.

9

Анонимен

преди 2 години

БГ е една от страните с най-дълго майченство в света - 1 година. Никъде го няма топ по света. То да имаше за какво добре, ами я ги вижте днес малките урунгили - разглезени, нагли, прости и само таблет търсят.Омръзна ми да слушам колко трудно било да буташ количката до парка и да седиш там цял ден на въздух и да вземат пари. Да дойдат да бъхтят на строежа. Аман вече от мрънкачи

8

До 9

преди 2 години

Майките да тръгват на работа след годинката на детето,няма такава професия майка хем да виси по кафенетата,хем да получава пари.

7

аз съм шашинг

преди 2 години

милиарди за това , милиарди за онова ,,,, абе от къде тия милиарди бе , до вчера казвахте че Борисов е изпразнил хазната раздавайки пари от джипката ?

6

Emigrant

преди 2 години

От какъв зор временно правителство прави неща,които не може да постигне едно редовно такова с мандат от 4ри години?!Това е като да извикаш ВИК майстор да ти направи оглед на тръбите на водопровода как работят,а той да извика един багер и да ти събори къщата,щото му изглеждало че така трябва да се направи?!Той и станишев вдигна пенсиите един ден преди да сдаде властта на Борисов,а последния ги плаща и до ден днешен!!Така и баба може,с чужда пита помен да правиш!

5

Emigrant

преди 2 години

Дрогарите обсъждат пенсиите,дето Борисов ще трябва да ги плаща,като се върне на власт,поради тяхната престъпност,некадърност и некомпетентност!!

4

Майка

преди 2 години

А нещо за майчинството през втората година няма ли да помислят. 380 лв. да ги вдигнат и тях.

3

Намериха

преди 2 години

Начин да им вземат на пенсионерите Бойковите 50 левчета с предизборно намаление на пенсиите , наречено увеличение. Но пък цените са нагоре - там увеличението е наистина.

2

Евроатлантик

преди 2 години

Със 300 лв минимална пенсия се живее прекрасно в икономическа стабилна България.

1

Анонимен

преди 2 години

Ми той и Путин раздаде 6.5 милиарда долара на пенсионерите и военните предизборно. Нашия кандидат диктатор Радев просто се учи от шефа си.