34

ББ

преди 2 години

малкото произвеждащи...скоро и глад ще ви спретнат,ако не обърнете внимание,банкноти не се ядат и пият,гърция не е чужбина...спрете да се хвалите как сте били на почивка...в гърция,бедни духом...за гърция има...ама за хранещите ви...няма...света ни не върви на добре,да не се окаже,че нямаме хляб и мляко...по костов...и приетеле...ще ви съдим...тоя сме го гледали!!!САЩ...ЕС е съюз...на мафията!не им вярвайте!!!

33

ББ

преди 2 години

по този сценарий...убиха Виденов бре,щял да дава на гладните...и мафият на доган и костов му видя сметката...превърнаха България в пустиня,ще го преживеем...върнете децата на българите за да работят за просперитета им!...аговци ги изнасят като роби...за комисионни...човешкият фактор...германците вземат и кьораво и сакато...вие изнасяте ...българчета ...престъпления...геноцид!!!Съд за преспъпниците!!!...осветлте схемите им!...или сте съучастници!

32

Анонимен

преди 2 години

Био краставиците на Слънчака са 26лв.килото.

31

Анонимен

преди 2 години

Я готва със свинска мас.Олио само за салати.

30

Анонимен

преди 2 години

Луна президент! Бай маа му туй аз ли го казах!

29

икономист

преди 2 години

До 40 Пълни глупости. Какво общо имат веригите за доставки с инфлацията на стоките от първа необходимост? Хранителните магазини никъде не са затваряни, следователно и веригите за доставки не са били нарушени, освен това те много бързо се възстановяват когато има търсене. Печатането на пари в случая, може да бъде предпоставка за натрупване на дълг, но не и за инфлация.Тази инфлация, която наблюдаваме, е в резултат на натрупването на фактори, които изкривяват пазара.

28

А бе Пацо!

преди 2 години

Купували сме краставици и по 5 ст.! Ама тогава имаше селяни които гледат краставици , а не ходят да берат ягоди във Финландия...

27

Мирча Кришан

преди 2 години

Това е краставицата, която съдържа 99% вода.

26

Анонимен

преди 2 години

Не съм виждал краставици за 6 лева. Макс съм засичал 3.50 и то на морето, тоя откъде пазарува бе.

25

Анонимен

преди 2 години

Някой изобщо осъзнава ли защо всичко поскъпва???Ще ви го обясня кратичко,фокато целия свят стоеше затворен миналата година по къщите си абсолютно всички вериги за доставки на каквото се сетите бяха РАЗБИТИ!!В същото време на хората се даваха пари,имаше и все още има помощи,програми,на финала имате съхранено потребление,и разбито предлагане.Резултата е инфлация,навсякъде..благодарете на Централните банки и на правителствата които ви отпускат пари без покритие,и ви оставят без предлагане...

24

Ха

преди 2 години

А вместо да вдигате данъци и осигурови не е ли по-добре да спрете да крадете и изтчвате... ще има и за шокови пенсии и за здраве и за всичко

23

Анонимен

преди 2 години

"И сега като бутнахте Борисов по-добре ли живеете?". Ние да. А вие, гербави крадци, по-зле ли живеете?

22

Смешник

преди 2 години

Не да вдигнем данаците ,а да работим и се осигуряваме на реални заплати .Ама ти пламка нищо не вършиш в тва кнсб .

21

Red pill

преди 2 години

Не знам. Олио Бисер оня ден беше 4,45.

20

Анонимен

преди 2 години

Борисов а и тия от ДБ, и всички дето имат местна власт убиха дребния бизнес.Сега ще купувате скъпо да ви дойда акъла!

19

Анонимен

преди 2 години

Чакалите на Борисов държат всички бизнеси,какво очаквате?!

18

Анонимен

преди 2 години

Краставици, олио. Мили хора, не купувайте.

17

Анонимен

преди 2 години

Кое не е нормално?Свиквайте!За да може определени фирми да внасят,убиха българските производители,какво очаквате?Пазарите се държат от определени хора.Където има монопол няма капитализъм!

16

Анонимен

преди 2 години

Понеже краставиците не са по 6 лева в задачата се пита защо господин другаря лъже така нагло? Да не би икономическия и финансови гении Асанчо и Киро Язорвира да са го подучили да обяснява, как трябва много спешно да се отпунста ОЩЕ едни пари за крадене?

15

Обективно

преди 2 години

ПЪЛНИ ГЛЕПОСТИ! ДНЕС ВЗЕХ КРАСТАВИЦИ ПО 2 ЛВ. ВЯРНО ОЛИОТО СКОЧИ, НО НИЕ НЕ ПИЕМ ОЛИО. С 1 БУТИЛКА КАРАМЕ ПОВЕЧЕ ОТ МЕСЕЦ. ПО- ЗДРАВОСЛОВНО Е.