54

ам бубаджан

преди 2 години

На когото му е скъпо, да си отглежда на балконя...

53

Българин

преди 2 години

Никой да не ходи да гласува първо да нормализират цените спрямо заплатите и тогава ще решим дали да гласуваме

52

Бочо

преди 2 години

До пияница мистик Аз пак да те попитам: ти преди не ревеше ли срещу Бойко? Не беше ли против партията и политиката му? Сега защо си обърнал палачинката? Просто ти е скучно и правиш драма в сайта ли? Това са все въпроси, на които даже не очаквам интелигентен отговор.

51

Анонимен

преди 2 години

Виденовата зима някои а я забравили, други изобщо не знаят за нея, та сега ще имат РафеФска или Чалгарска зима! Разликата от Виденовата е, че тази е изцяло по вина на Льотчика и Фейсбукмен!

50

Радослав

преди 2 години

До 69Незнам какви глупости мислиш, че пиша, но аз почти не съм виждал българско производство зеленчуци. Масово са внос: краставици от Гърция,боб от Израел, чесън от Китай, пилешко от Полша, агнешко от Турция. Малкото производство което беше останало боко и компания го досъдипаха като раздаваха евросубсидии на техни хора, а не на които трябва. Все пак техните хора се отчитат в партийната каса, а чуждите ще работят с тия пари.

49

Анонимен

преди 2 години

не знам тоя дали е произвеждал някога краставици, за да ми говори, че цената била висока, истината е, че в момента основно се внасят, български производители почти няма, а интересно ми е кой го боли фара затова, че сме в ЕС при положение, че ни съсипаха всичко, вземат се субсидии за да се гледа слънчоглед, царевица и пшеница, нека ги забранят за тези култури и да дават само за зеленчуци, пък тогава ще видим кой ниастина работи земя...

48

Абе, нормално е...

преди 2 години

ПРИ ТОЛКОВА ОБРАТНИ ТРОТОАРНИ ГЕРОИ И ЧАЛГАРИ...ВСИЧКИ КРАСТАВИЦИ ПОСКЪПНАХА.

47

До 64 -Радослав

преди 2 години

Пишеш пълни глупости! Нещата в селското стопанство са много зле от 90-те години, тогава се родиха картелите от едри собственици, бивши партийни секретари на структури в земеделието, които бяха алчни за пари, за много пари, изкуствено и насилствено поддържаха високи цените на земеделската продукция и преработвателната промишленост. Много хора си спомнят убийството на възрастния производител на сирене, който не се съгласи да продава на цените, които му подсказаха/продаваше на спирка Пирогов/.

46

Не е виновен Бойко

преди 2 години

Виновни са мързела и мафията в селското стопанство! В България масово плодородни земи не се обработват. На тези, които ги притежават все малко им се вижда това, което им предлагат за аренда или изкупуване, а самите те не ги обработват! От друга страна има картел на едри производители, които са запушили входа до пазарите на нови, по-малки производители и изкуствено поддържат цените високи!

45

Ха!!!!!

преди 2 години

До пияница мистик- "Винаги когато дойдат комунистите на власт, идва черната епоха." -- Чакай бе..Бойко не е ли конунист? Иначе си прав, ама не са си отивали. Просто сега и САЩ дойдоха та и западна европа Призрака броди

44

Радослав

преди 2 години

До пияница мистик, е бойко се оправдаваше със Станишев 10 години, значи има резон бойко да е виновен поне 50.

43

пияница мистик

преди 2 години

До Радослав === И колко години ще е виновен Бойко? Ей така, от любознателност питам :))) Щото като дойдете вие, комунистите и винаги следва покачване на цените и хиперинфлация. И все той е виновен. Но по-интересното е, че докато той е на власт има стабилност, сигурност, цените дори падат. Или забрави, че бензина стана по 1,50 по едно време при него

42

Радослав

преди 2 години

Нормално е да растат цените. Бойко съсипа държавата, фалира икономиката и от години сме основно на внос на стоки които преди изнасяхме! Краставици от Гърция и Турция, а те са разкъсани от пожари и затова цените растат. Ако имахме икономика нямаше да е така, но по време на управлението на бойко фалираха 70% от нормалните производители и маса хора избягаха в нормалните страни. До това води корумпирано правителство. Сега и 20 лева да ни кажат, че са краставиците, няма да имаме избор и ще плащаме.

41

пияница мистик

преди 2 години

"Краставиците са по 6 лв., а преди бяха по 2,50 лв. Това е ненормално" === Напротив! Абсолютно нормално е. Винаги когато дойдат комунистите на власт, идва черната епоха. Всички цени растат, хиперинфлация, банките фалират, другарете започват да карат Бентлита. И разбира се, предишните са виновни. В настоящия случай - ГЕРБ. А сега цените са тройни, защото другарете комунисти дойдоха в комплект с чалгарите, да ни е още по дебел и квадратен :)))

40

ТОШО

преди 2 години

Те преди бяха по 12ст., ама вие тези времена не ги помните

39

Totenkopf

преди 2 години

Изключително неприятно човече, казионната организация трябва да се закрие, а този да връща парите, които е получил.

38

Дедо

преди 2 години

До Анонимен 56Знаят те,много добре знаят - за НИЩО!И те са кто КЕВР - само КОНСТАТИРАТ повишаването,ама мерки НИКАКВИ!

37

Анонимен

преди 2 години

Пламене ти и хората около теб не знаете за какво получавате заплата,тази КНСБ требва да се закрие..

36

Не

преди 2 години

Този индивид от безсмисленото КНСБ ми е много неприятен. Той от какво живее. Кой му плаща и за какво.

35

ББ

преди 2 години

така ще е докато ЕС лидери...работят за служба в...газпром!!!позор и срам...престъпление!!!