57

ам бубаджан

преди 11 месеца

На когото му е скъпо, да си отглежда на балконя...

56

Българин

преди 11 месеца

Никой да не ходи да гласува първо да нормализират цените спрямо заплатите и тогава ще решим дали да гласуваме

55

Бочо

преди 11 месеца

До пияница мистик Аз пак да те попитам: ти преди не ревеше ли срещу Бойко? Не беше ли против партията и политиката му? Сега защо си обърнал палачинката? Просто ти е скучно и правиш драма в сайта ли? Това са все въпроси, на които даже не очаквам интелигентен отговор.

54

Анонимен

преди 11 месеца

Виденовата зима някои а я забравили, други изобщо не знаят за нея, та сега ще имат РафеФска или Чалгарска зима! Разликата от Виденовата е, че тази е изцяло по вина на Льотчика и Фейсбукмен!

53

Радослав

преди 11 месеца

До 69Незнам какви глупости мислиш, че пиша, но аз почти не съм виждал българско производство зеленчуци. Масово са внос: краставици от Гърция,боб от Израел, чесън от Китай, пилешко от Полша, агнешко от Турция. Малкото производство което беше останало боко и компания го досъдипаха като раздаваха евросубсидии на техни хора, а не на които трябва. Все пак техните хора се отчитат в партийната каса, а чуждите ще работят с тия пари.

52

Анонимен

преди 11 месеца

не знам тоя дали е произвеждал някога краставици, за да ми говори, че цената била висока, истината е, че в момента основно се внасят, български производители почти няма, а интересно ми е кой го боли фара затова, че сме в ЕС при положение, че ни съсипаха всичко, вземат се субсидии за да се гледа слънчоглед, царевица и пшеница, нека ги забранят за тези култури и да дават само за зеленчуци, пък тогава ще видим кой ниастина работи земя...

51

Абе, нормално е...

преди 11 месеца

ПРИ ТОЛКОВА ОБРАТНИ ТРОТОАРНИ ГЕРОИ И ЧАЛГАРИ...ВСИЧКИ КРАСТАВИЦИ ПОСКЪПНАХА.

50

До 64 -Радослав

преди 11 месеца

Пишеш пълни глупости! Нещата в селското стопанство са много зле от 90-те години, тогава се родиха картелите от едри собственици, бивши партийни секретари на структури в земеделието, които бяха алчни за пари, за много пари, изкуствено и насилствено поддържаха високи цените на земеделската продукция и преработвателната промишленост. Много хора си спомнят убийството на възрастния производител на сирене, който не се съгласи да продава на цените, които му подсказаха/продаваше на спирка Пирогов/.

49

Не е виновен Бойко

преди 11 месеца

Виновни са мързела и мафията в селското стопанство! В България масово плодородни земи не се обработват. На тези, които ги притежават все малко им се вижда това, което им предлагат за аренда или изкупуване, а самите те не ги обработват! От друга страна има картел на едри производители, които са запушили входа до пазарите на нови, по-малки производители и изкуствено поддържат цените високи!

48

Ха!!!!!

преди 11 месеца

До пияница мистик- "Винаги когато дойдат комунистите на власт, идва черната епоха." -- Чакай бе..Бойко не е ли конунист? Иначе си прав, ама не са си отивали. Просто сега и САЩ дойдоха та и западна европа Призрака броди

47

Радослав

преди 11 месеца

До пияница мистик, е бойко се оправдаваше със Станишев 10 години, значи има резон бойко да е виновен поне 50.

46

пияница мистик

преди 11 месеца

До Радослав === И колко години ще е виновен Бойко? Ей така, от любознателност питам :))) Щото като дойдете вие, комунистите и винаги следва покачване на цените и хиперинфлация. И все той е виновен. Но по-интересното е, че докато той е на власт има стабилност, сигурност, цените дори падат. Или забрави, че бензина стана по 1,50 по едно време при него

45

Радослав

преди 11 месеца

Нормално е да растат цените. Бойко съсипа държавата, фалира икономиката и от години сме основно на внос на стоки които преди изнасяхме! Краставици от Гърция и Турция, а те са разкъсани от пожари и затова цените растат. Ако имахме икономика нямаше да е така, но по време на управлението на бойко фалираха 70% от нормалните производители и маса хора избягаха в нормалните страни. До това води корумпирано правителство. Сега и 20 лева да ни кажат, че са краставиците, няма да имаме избор и ще плащаме.

44

Анонимен

преди 11 месеца

Чегъртат ни джобовете тия руски окупатори.

43

Анонимен

преди 11 месеца

Прав е. Всичко поскъпна неусетно. Пак сме под руски ботуш. Подаряваме ваксини. Източваме бюджета. Разсипници ни управляват. Дору Радев. Оставка

42

пияница мистик

преди 11 месеца

"Краставиците са по 6 лв., а преди бяха по 2,50 лв. Това е ненормално" === Напротив! Абсолютно нормално е. Винаги когато дойдат комунистите на власт, идва черната епоха. Всички цени растат, хиперинфлация, банките фалират, другарете започват да карат Бентлита. И разбира се, предишните са виновни. В настоящия случай - ГЕРБ. А сега цените са тройни, защото другарете комунисти дойдоха в комплект с чалгарите, да ни е още по дебел и квадратен :)))

41

ТОШО

преди 11 месеца

Те преди бяха по 12ст., ама вие тези времена не ги помните

40

Totenkopf

преди 11 месеца

Изключително неприятно човече, казионната организация трябва да се закрие, а този да връща парите, които е получил.

39

Дедо

преди 11 месеца

До Анонимен 56Знаят те,много добре знаят - за НИЩО!И те са кто КЕВР - само КОНСТАТИРАТ повишаването,ама мерки НИКАКВИ!

38

Анонимен

преди 11 месеца

Пламене ти и хората около теб не знаете за какво получавате заплата,тази КНСБ требва да се закрие..