11

Анонимен

преди 2 години

КОМИСИЯТА ПО БЮДЖЕТ И ФИНАНСИ - ТОВА НЕ ЕПРИЕМАНЕ НА ПЪРВО ЧЕТЕНЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА. НЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ - ЗАГЛАВИЕТО Е ПОДВЕЖДАЩО.

10

?!?

преди 2 години

Работещите пак ще разчитат на родителите си работещи пенсионери за някои лев. Това се прави някои да спечели изборите

9

Плевен

преди 2 години

Сит на гладен не вярва това нее държава за мен подиграват се с народа не виждат хората как мизерстват май ми намирисва за нова национална стачка да допълня от една страна стана добре с нововъведения закон за отправни точки на работността обаче няма яснота и защо много заболявания отпаднаха от списъка пак ще има унижаване спрямо лекарите от ТЕЛК комисий пак ще се гаврят с хората какво ги интересува човек да нее болен в България повярвайте унизително е никога няма да се оправим така ще си вървим

8

До 1, 2 и 4

преди 2 години

Понеже на вас самите ви плащат да коментирате, тоест сте ***, мислите, че и другите го вършат! Не, не е необходимо да си ***, за да имаш лично мнение и да го защитаваш!Все още живеем в държава от ЕС и правата за свобода на личността са в действие!

7

Лъжат ни!

преди 2 години

Това не е само актуализацията на бюджет 2021 г., а с него се приема и бюджет 2022 г. Пита се защо? Ще дестабилизират държавата, ще въвеждан военно положение и военна хунта, ще ни присъединяват насилствено към Евразия или ни готвят трите едновременно!

6

Анонимен

преди 2 години

А за Хемус колко име ве дзъркел? Още 100 години ли трябва да се трепем по пътищата заради червената ви лакомия?

5

Търпим садизма Ви

преди 2 години

Актуализацията на бюджета ще докара до биологична смърт българския народ!Нещата са от зле по-зле!

4

Анонимен

преди 2 години

Ей днес бг ще ви се карат. Бързате да публикувате статия без да са виказали, че троловете вече са инструктирани. Ей калпазани ще настъпите мотиката!

3

Зозо

преди 2 години

Алоууууу, заглавието.....Комисията по бюджет и финанси прие на първо четене актуализацията на бюджета..... Изкарахте го, че в пленарната зала е минало гласуване? Май са много далече от това. Гледах комисията пряко по ТВ.

2

Анонимен

преди 2 години

Мълчание, няма опорки и герберските *** не знаят кво да пишат.

1

Анонимен

преди 2 години

Ами сега?Севда какви опорки ще спусне на троловете на ГЕРБ?