28

Диана

преди 2 години

До Анонимен23 Стига с тези измишльотини! Положението наистина е много сериозно! В Англия са установили наличието на дълго време действаща зараза, при което човекът няма характерните симптоми за коронавирус, но се чувства много отпаднал и се изморява много бързо - дори една медицинска сестра е трябвало да напусне работата си.И това продължавало дълго-месеци,година и повече докато се усъмнят и ги тестват за ковид..Престани да се излагаш, гледай фактите!..Милионите умрели по света не са измислени

27

Анонимен

преди 2 години

винету или бб както го знаете всички, днес стана и той лабораторен плъх, ако наистина са му били вакса

26

Гиб Мелсън

преди 2 години

Аз пък съм мазохист и си искам.Винету обратно да ми затяга мерките постоянно. Да говори за чували с умрели тела.Да прави КПП-та както са го учили в милицията. Да пиша декларации да мина през КПП-то на Винету както са го учили да се преминава в милицията.Искам като седна в парка на пейка веднага да дотичат служители на Винету и да ме глобят с пет хиляди лева глоба. Нищо че съм гражданин на най-бедната държава в ЕС.Какво са за един българин пет хиляди лева глоба? Ако въобще ииа пейки, че ги скриха

25

Анонимен

преди 2 години

от затваряне няма ефект и президента на сингапур го каза може да се намери в нета изказването

24

до Диана

преди 2 години

Абе Дианче как ще ме убедиш да направя нещо, което не искам, не ми е ясно?Плюс това точно тези за които говориш вместо да убеждават, те по-скоро разубеждават.Как ще ме убедиш да си сложа ваксина при положение, че : не пази от заразяване, не пази от боледуване, има възможност от странични ефекти, предполагаемия и ефект изчезва след 6 месеца и на всичкото отгоре расте броя на болните и хоспитализирани хора с 2 ваксини и то точно в страните, които даваш за пример.Вземи сготви една манджа по-добре.

23

!:

преди 2 години

***, поне ограничи сватбите, че има такива по 500 човека. Задължителна карантина за влизащи от рисови държави!

22

Мечо Кух

преди 2 години

Кви вълни, кви червени зони.За да се обяви епидемия по утвърдените медицински стандарти, трябва заболяваемостта да е над 200 на 10 000.В България това число не е достигано в нито един от дните от началото напЛандемията досега.Някакви измислени "експерти" обърнаха медицината с хастара наобратно.Аман от паникьори.

21

Диана

преди 2 години

Да...Който няма мозък трябва да си плаща - нищо ново япод слънцето! Най-бедната европейска страна ще плащаме 3 000 000 000 лв. тази година защото нямаме политици, които да убедят хората да се ваксинират!Нашите политици не само не убеждават човека в нуждата да се ваксинира, но напротив,тласкат го далеч от тази необходимост с всякакви изявления,поведения, да не говорим за БСП,която реши, че сега е най-доброто време да щурмува властта-кой знае колко хора са умрели от короната при нейните "протести"

20

Голямо

преди 2 години

Промиване на мозъци пада ! Който се хване без него !

19

!:

преди 2 години

Тя вълната започна рано....ама кой им каза, че ще свърши по-бързо....с тия темпове края на септември сме с 5000+ на ден!

18

Данко Харсъзина

преди 2 години

Каквото е филоксерата за лозята, това е Бат Стойчо за здравнота система!

17

Харвард

преди 2 години

Изгониха способните и кадърни лекари сега си узаконяват кражбите чрез здравната каса.

16

Анонимен

преди 2 години

Тя от април се влачи тая вълна, пък сега била избързала...

15

Анонимен

преди 2 години

Ковида ли избърза, тоя тъпан ли закъсня- знае ли човек ??)))))))))))

14

Анонимен

преди 2 години

Не вълната е бърза, министърът е бавен...

13

тъй де

преди 2 години

Хванала е по-бърз влак вЪлната, нали?

12

Хаха

преди 2 години

COVълната бързала, маските ни вързала.

11

!:

преди 2 години

Нямало ръст на болните ...тоя е някаква смехория....и в болниците, и в интензивни, и на домашно лечение ръст има, и то с тенденция да се покачва. Преди няколко дни точно тоя *** каза, че за съжаление преболедувалите са недостатъчен брой за да се надяваме на колективен имунитет. Сега не се знаело колко са!

10

Анонимен

преди 2 години

да,бе! не я е срам! трябваше да изчака да минат изборите и чак тогава да дойде...

9

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха-ха. Миналата година същите глyпости дрънкаше и Ангелов, пък после бихме рекордите по смъртност...